IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
angeldust
post Dec 12 2005, 07:10 PM
Post #21

Musafir

:D ce simpatici mai sunteti voi!

Blondy asta e cea mai mare jignire pe care o poti aduce barbatilor sau cum ? :P
Ca si io tot blonda....ma prind greu :D
Go to the top of the page

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 12:02 AM
Post #22

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 58

Ma invart de-o ora pe aici si nu stiu cum sa incep. Deja am fumat rei tigari si am baut jumatate din paharul de vin pe care l-am turnat in graba cand imi tremurau genunchii. Stiu ca o sa-mi sariti in cap cand am sa va zic ca am cautat cadoul de Craciun pe care stiam ca mi l-a cumparat deja, dar m-a ametit de cateva zile cu indicii si din copilaria am "obiceiul" asta sa caut cadourile.
Deci : mi-a zis ca e pentru amandoi da' eu il folosesc si ca il iei o data in viata. M-am gandit : ori e un fier de calcat (ala vechi ma scoate din minti) ori e INELUL. Asta seara, inainte sa plece, m-a intrebat daca vreau sa imi dea cadoul de azi si am avut primul atac de panica, am zis ca astept pana la Craciun. El a plecat si eu am cautat. SI E UN INEL!
Suntem de 3 ani impreuna, de 2 locuim in aceeasi casa, am vorbit din prima saptamana despre casatorie si mereu am fost in contratimp. El e mai mic decat mine si era mai plin de elan, n-am vrut sa ia o decizie de moment si ii spuneam ca vreau sa mai asteptam. Cand m-am saturat de comentariile malitioase ale celorlalti si mi-am dat seama ca ne potrivim si relatia noastra se comporta deja ca o casnicie i-am zis ca sunt pregatita. Mi-am luat cam tare avant si am planuit cam multe (data aproximativa, copilul) a dat el inapoi pentru ca nu-i plac lucrurile planificate, e mai spontan. In vara am vorbit iar serios despre casatorie, pentru prima oara eram amandoi pe aceeasi lungime de unda, dar i-am zis ca vreau sa ma ceara cu inel si tot dichisul. Si a cum am gasit inelul si imi vine sa fac iar un pas inapoi, imi dau seama ca e o frica prosteasca, ca il vreau pentru tot restul vietii. Daca ramane asa cum e acum! Dar daca se schimba? Pentru ca eu am mai trecut prin asta, am crezut ca EL e Fat Frumos pe cal alb si ma va iubi vesnic si dupa 9 ani am divortat si am ramas cu un gust amar. Desi fostul si-a avut partea lui importanta de vina, nu pot sa nu ma gandesc ca poate eu l-am determinat sa fie asa, ca aratandu-i cat il iubesc si-a permis sa faca ce vrea, sa ma insele, sa ma neglijeze si sa puna tot greul casei in spatele meu. Dar asa sunt, cand iubesc fac orice.
Ajutati-ma sa inteleg de ce sau cand se schimba oamenii, pentru ca mi-e teama sa cred ca aceasta minune va tine mai mult de 3 zile, mi-e teama sa ma mai joc cu viata si s-o dau in bara din nou.

Poate totusi e doar un inel, nu INELUL (dar "o data in viata????")

+Quote Post
Tsunami
post Dec 13 2005, 12:07 AM
Post #23

Musafir

dai importanta prea mare unor lucruri marunte.
casatoria e doar o chestie legala.

fa-o si gata. important e sa nu te schimbe. si nici pe el sa nu-l schimbe.
pasul sa va mutati impreuna a fost urias fata de rahatul asta cu inelul.

gata.

multumita?

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 12:21 AM
Post #24

Contaminat
*

Nu, pentru ca as vrea sa nu imi fie frica si sa nu stric totul cu frica mea. As vrea sa il fac fericit si fericirea noastra sa dureze.
Si casatoria nu e o joaca sau eu asa o percep, nu te casatoresti cu oricine si maine divortezi . Daca ai locuit cu cineva si maine nu-ti mai place e O.K., dar cand devii familia X si apoi totul se destrama incepi sa iti pui 1000 de intrebari si iti zic din proprie experienta ca nu treci asa usor peste ele. Uita-te la mine!  :-X

+Quote Post
Dore
post Dec 13 2005, 12:28 AM
Post #25

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bianka7, Tsunami are dreptate: ce-o fi o fi. Asteapta sa vezi exact ce reprezinta bijuteria respectiva, poi te ajutam noi cumva sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 13 2005, 12:32 AM
Post #26

Musafir

nu inteleg de ce iti e frica de o hartie?

daca maine te casatoresti si poimaine dispar primariile?
daca saptamana viitoare dispar toate legile, implicit toate hartiile nu mai au valoare in fata legii?

ce naiba? e o formalitate. prietenia e cea care conteaza.
ce diferenta e ca te-ai casatorit, ai trait 3 ani si ai divortat, sau ai trait cu cineva ca si in casatorie 3 ani si v-ati despartit? eu nu vad nici o diferenta.

casatoria este importanta doar in aspectul legal. nu poti iubi mai mult doar din cauza unei hartii. n-are nici o valoare sentimentala.

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 12:37 AM
Post #27

Contaminat
*

Si daca fac vre-o fata de-aia, de-i piere tot cheful baiatului? Ca ma simte de la 1km, ma cunoaste ca pe propriul buzunar. Ii zic atunci : aaaa, stai sa vad ce zic fetele ? Tre' sa-mi scot gargaunii din cap pana atunci. Sun constienta ca actionez in defavoarea mea da nu stiu cun sa trec peste asta si sa fac fata momentului. Sunt batuta in cap rau! :frustraree:

Tsunami, ai putea intelege diferenta dupa ce treci pe la tribunal in n-spe infatisari si niste oameni iti intorc pe toate partile relatia si iti zic ca poate mai e o sansa, cand trebuie sa aduci martori ca nu va intelegeti si toti, desi stiu adevarul fug si nu te mai cunosc, cand trebuie sa platesti taxe si avocati ca sa iesi din rahatul ala si pe urma toti te privesc ca pe o ciumata pentru ca scrie pe fruntea ta : divortat. Traim intr-o societate, fie ca ne plac sau nu regulile ei. Sincer, n-as vrea sa treci prin asta ca sa intelegi, crede-ma.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 13 2005, 03:48 AM
Post #28

Musafir

nimeni care o face din dragoste nu asteapta sa ajunga la asa ceva.
daca as ajunge, iti spun clar ca ma cam doare la 20m de fund de ceea ce crede societatea. cea caruia ii este rusine cu mine nu merita nici un fel de consideratie din partea mea.

eu ti-as propune sa-l refuzi de teama ca o sa ajungi la divort, la "n" infatisari, de sila de avocati etc.
intr-un ultim efort intelectual ti-as propune si daca vreodata te va intreba cineva daca ai dori sa mai traiesti o data viata sa joci in aparare si sa-i raspunzi negaitv. din considerentele a ceea ce ti s-ar putea intampla.

e stupid. vad ca nici nu te-a intrebat si ai inceput sa strici o relatie care poate ca daca n-ar fi existat cercul legal al casatoriei mai mergea ani buni, poate pana la moarte.

un sfat: cand cineva iubeste nu ar trebui sa se gandeasca la cum se va sfarsi o relatie, ci cum s-o faca mai frumoasa. iar in timpul liber sa multumeasca sansei ca s-au intalnit.

pana la urma tu il iubesti sau esti de acord sa stati impreuna doar pentru ca el nu te considera o ciumata? i-aute ca nici eu nu te consider, dar cu toate astea nu ti-as da un inel. nu pentru c-ai fi divortata. tot respectul pentru tine ca ai avut curajul de a spune nu si ti-ai luat viata-n propriile maini. nici daca-i fi avut copii. ci doar pentru modul cum privesti viata.

+Quote Post
catalina77
post Dec 13 2005, 08:42 AM
Post #29

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

Tsumani ai dreptate pe de o parte insa pe de alta nu. Din moment ce nu ai trecut printr-un divortz nu poti sti cum e...cum e sa stai acolo in fatza judacatorului, in fatza celor din sala (tzarani, tigani, infractori etc.), cum iti diseaca relatia...nu shtii cum e cand pleci de acolo...un sentiment ORIBIL de parca te inghite pamantul. Ai senzatia ca nu mai esti tu sau daca esti.. esti un ratat...unul care i-a dezamagit pe cei ce au crezut in tine, unul care s-a dezamagit pe el.  :'(
Constati deodata ca ai facut greseli, ca ar fi trebuit sa fii ALTFEL  :'(

Bianka este indreptatzita sa aiba acest sentiment de frica...si mie mi-ar fi. Dar daca baiatul o iubeshte nu vad de ce isi face atatea probleme. Nu trebuie sa ne gandim tot timpul la ce va fi, important e sa avem curaj sa traim.

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 09:20 AM
Post #30

Musafir

vaiii bianka, cat de bine te inteleg....
imi pare rau, iubita ca nu pot fi la fel de optimista cum mi-s eu de obicei pt. ca din pacate si eu am ajuns la ideea ca orice fericire tine 3 zile  :'(
un singur lucru iti zic...vorbeste cu el despre exact ceea ce simti...poate te va intelege si veti hotari impreuna ce-i de facut sa va fie bine amandurora...

vijelie...ma scoti din sarite deja...
ori esti infantil...ori esti robot...

+Quote Post

41 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:40 PM