IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
Ariana
post Jul 24 2006, 01:49 PM
Post #251

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Hmmm dea parerea mea e ca te minti pe tine din ce povestesti tu aici.
E greu pentru o femeie sa fie "doar sex" .Si daca ar fi fost "doar sex" nu te-ai simti tradata ori eu asta citesc printre randuri.
Lasa-l in urma si mergi inainte.Lasa orgoliile si demnitatiile pierdute.
Pupici si mult succes.
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Jul 24 2006, 02:25 PM
Post #252

Musafir

Eh,imi dau si eu seama k am amestecat un pic lucrurile..nu putea fi doar sex..Sa fiu sincera pana la capat si sa zic ca speram sa gasesc eu PRIMA pe cineva si sa incetez EU jocul asta?Joc pe care eu il tineam viu.
Este incredibil cum am tras de relatia asta si de post relatia astalalta...imi vine sa si rad!
Si mai stiu k trageam de el doar pt k era unicul la momentul de fatza.Si mai era si comod.Sexul era mai mult decat ok,k nah,de cunosteam de juma de an aproape.
uuuffff....uite,asta zicea si cartea aia cu "tu il vrei,el nu te vrea". degeaba am lecturat-o de 2 ori..pe o ureke a intrat pe alta a iesit!gata,ma intorc la subiectul cu cartea sa fac un mic rezumat.poate scriind mi-o intra si mie in cap!
va sarut si mii de multumiri pt sprijin! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pocpoc
post Sep 16 2006, 01:50 PM
Post #253

Dependent

Group: Membru
Member No.: 404

Sunt coplestia, sufar, ma doare, nu am stare, nu stiu ce sa fac, de ce acum, de ce asa? de ce ...? Pt. mine totul era bine, era frumos, era cald, era ce vroiam,dar pentru el ....
Oare mai exista incredere, mai merita sa investesti totul in cineva, sa te increzi pe deplin, sa ii oferi trup si suflet, unei persoane care iti jura ca te iubeste, ca nu ti-ar face asa ceva...unei persoane care dupa 2 ore iti spune ca asa nu mai poate, nu te mai suporta, nu mai suporta certuri, gelozii, discutii, neincrederi....
Si eu ce sa fac? Sa-l cred? Cum sa cred ca ne despartim cand pt mine totul era ok, nu vazusem nici un semn....ii oferisem si ii cerusem exact ce mi-a oferit si cerut si el. Si acum eu il sufocam, era satul de explicatii, de ce nu putea sa stea, sa mearga undeva fara ca eu sa ii cer socoteala....ca oricum nu ar fi facut nimic, din lucrurile pe care eu nu as fi vrut sa le faca. Pentru ca el m-a invatat asa, si el ma suna, si el imi cerea socoteala si el imi cerea explicatii, si am crezut ca asta vrea....prea mult control a stricat,s-a dus dracu tot, toata fericirea mea , si am ajuns la fel ca anu trecut, singura.Nu stiu de ce m-am chinuit, ca sa ajung iara la origini, si acu ce fac, o iau de la inceput???? Caut iara persoana aia care cred ca merita, investesc iara iubire, incredere...oare mai pot??
Nu am putut sa ma abtin sa nu il sun, il iubesc, saupoate constiinta mea vrea sa fie impacata, macar sa stiu ca am facut tot. L-am intrebat daca e sigur ca asta vrea, mi-a zis "cred ca da. am si eu limitele mele, imi pare rau ca te fac sa suferi, dar nu mai suport, nici mie nu imi este usor, si pe mine ma doare". L-am rugat sa se mai gandeasca, mi-a zis ca sunand-ul nu o sa il ajut cu nimic, i-am zis ca nu il mai sun si l-am rugat sa imi promita ca o sa ma sune el atunci cand crede ca e ok sa ma sune. Si acum stau si astept, astept si nu mai pot sa am nici speranta, nu l-am mai vazut asa decis...Ce mai pot sa fac?

+Quote Post
albinuza
post Sep 16 2006, 02:06 PM
Post #254

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

imi pare sincer pt. tine. imi pare rau ca treci prin asta. daca a spus ca nu-l ajuta sa-l suni nu-l mai suna. daca a terminat relatia din cauza ca i se parea ca il controlezi prea mult, si telefoanele astea i se vor parea tot un fel de control si va fi stresat in continuare, si nu va fi o decizie in favoarea ta.
dar voi ati mai discutat despre sta pana acum? despre faptul ca-l sufoci?
te pup dulce si fii tare!
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Sep 16 2006, 02:27 PM
Post #255

Musafir

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/friends3.gif) nu te lasa coplesita de tristete si ai incredere ca daca te iubeste te va suna,daca nu o va face inseamna ca nu are sentimente si nu cred ca tu doresti langa tine pe cineva care sa nu te iubeasca.
Incearca sa iti impui sa nu il cauti tu,din ce povestesti reiese clar ca posesivitatea ta a fost cauza indepartarii lui.
Poate acum nu treci prin clipe tocmai placute,poate simti ca se naruie tot in jurul tau dar nu exagera,nu ai voie sa exagerezi si sa crezi ca fericirea ta tinea doar de relatia cu el,daca nu va fi sa fie el va fi altul pe care sa-l si sa te iubeasca,altul langa care vei fi mai fericita.
Lasa-i timp si spatiu liber si poate va fi asa cum iti doresti,din greseli invatati impreuna (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2006, 04:44 PM
Post #256

Musafir

Eh...nu e nici prima nici ultima situatie de genul acesta , adica : unul din parteneri e posesiv, gelos, simte nevoia sa controleze dar in momentul in care i se ofera acelasi tip de tratament se transpune foarte lejer in rolul victimei si atunci nu mai poate, nu mai suporta, nu concepe asa ceva. Un asemenea comportament al cuiva mie una mi se pare inacceptabil.

Dar si tu pocpoc ai gresit, pentru ca nu trebuia din start sa te lasi prinsa in jocul acesta. Cand el te controla si er a posesiv, in loc sa ii raspunzi cu aceeasi moneda mai bine ai fi pus piciorul in prag si ai fi spus sa nu tolerezi gelozii aberante si ca daca relatia voastra nu se bazeaza pe incredere atunci mai bine lipsa.

PE de alta parte ma tot intreb....daca e chiar asa cum spui tu si ca nu au existat nici un fel de semne, atunci e ciudat sa vina asa tam-nesam sa iti spuna ca vrea "out" din relatie pt ca nu mai suporta un anume comportament al tau de care nu se plansese pana atunci. E posibil sa foloseasca acest motiv ca o acoperire pt altceva? Sau semne au existat dar nu le-ai vazut tu?

+Quote Post
kalua
post Sep 16 2006, 05:04 PM
Post #257

Musafir

pocpoc, decat sa tot astepti telefonul lui mai bine sufera despartirea. Plange, jeleste si cu vremea iti va trece.
Pentru ca este foarte, foarte ciudat cum a procedat domnul tau, sa nu spuna o singura data ca nu-i convine regimul la care l-ai supus (si care nu-i ok, dar ideea asta cred ca ai prins-o si sper sa-ti fie invatatura de minte) si sa vina asa, dintr-o data, cu despartirea... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) de-aia ma alatur anjelului si cred ca (si) altceva e la mijloc.
De multe ori nici nu exista motive rationale la o despartire, cand ma gandesc la mine cum eram azi indragostita lulea, iar maine nu mai vroiam sa-l vad si ma intrebam ce-oi fi vazut eu la respectivul... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Si-i luam si-i invarteam fara motiv... Si habar n-am de ce, pana in ziua de azi! Cred ca nu eram coapta la cap, ceea ce barbatilor li se intampla (coacerea) si mai tarziu decat noua.

+Quote Post
pocpoc
post Sep 16 2006, 06:13 PM
Post #258

Dependent

Au mai fost semne, mi-a zis ca nu ii place comportamentul meu, ma controlam nu mai ma stresam de aceleasi chestii dar apareau altele si uite asa, stiu ca e vina mea, si cred ca telefonul ala in astept degeaba (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) si e f greu...da nus prima nici ultima, o sa imi revine eu

+Quote Post
kalua
post Sep 16 2006, 06:43 PM
Post #259

Musafir

Stiu ca ti-e tare greu acum, mai spune-ne noua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pupaceala.gif) de durerea ta, prietenii tale, mamei, uita-te la niste filme de care ai chef acum, in situatia asta, plangi, lasa sa iasa durerea. Sper sa nu te tina faza asta acuta prea mult!
...si acuma nu te supara pe mine, dar eu i-as da cu flit dupa o saptamana unuia care incearca sa ma controleze si care m-ar tot stresa cu indoieli sau mi-ar impune restrictii. Asa ceva nu se face. Punct.

+Quote Post
pocpoc
post Sep 16 2006, 07:27 PM
Post #260

Dependent

multumesc frumos fetelor.....degeaba caut eu nodul in papura vina e tot a mea, in loc sa vad linistia de relatie de ce era frumos, a trebuit sa intrvin cu gelozii si cu lucruri urate ca sa ajungem aici, e numai vina mea si inca sunt fraiera si astept sa sune

+Quote Post

41 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 07:49 AM