![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Salutare fetelor!
Am intrat sa va mai zic ca sunt ok, v-am mai citit pe aici, si nu stiam unde sa postez ca sa zic ca eu sunt ok. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Ca de voi am tot citit care ce ati mai facut. Eu tot cu munca, facultatea, sala...acu m-am apucat sa tin si dieta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Va pup pe toate si numai bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Bravo pocpoc!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
Am mai postat despre mine si prietenul meu. Ne-am impacat atunci. Acum avem alta problema.offfffff....naiba sa le ia. Inainte de el am fost cu un tip o perioada mai lunga...a fost primul barbat din viata mea. nu il mai vazusem de 3 ani. acum cateva zile ne-am reintalnit si surpriza.....tot ceea ce crezusem eu ca simt pt el de fapt nu existase. da am tinut la el, dar am tinut pt simplul fapt ca a fost primul barbat din viata mea. Am realizat ca nu l-am iubit niciodata pe acest om. N-am avut nimic niciodata in comun, nu am gandit si nici nu gandim la fel. Si niciodata de cand ne-am despartit nu mi-a mai trecut macar prin gand sa mai fiu cu el. Dupa acea revedere cu ex-ul imi venea sa-mi sun iubitul sa-i spun cat de mult il iubesc, cat de mult inseamna el pt mine....cred ca am realizat atunci ca de fapt e singura mea iubire pana acum sau poate ca iubirea vietii. Il iubesc sunt nebuna dupa el...pur si simplu nu-mi concep viata fara acest om, vreau sa fiu mereu cu el, vreau sa fie tatal copiilor mei...am nevoie sa-l vad ca zambeste, sa-i aud vocea sa stiu ca e bine. nu l-as schimba pt nimic in lume. chiar daca are si el toanele lui ca orice om...cred ca toti avem. asa...cum spuneam despre ex-ul ne-am revazut bla bla bla si azi i-am spus prietenului meu despre acest lucru. doar ca a reactionat cam nasol, am stricat toata atmosfera de valentine's day. era mai bine sa ii ascund acest lucru? am facut bine ca i-am spus despre acea revedere? oricum el a plecat f suparat pe mine...ma simt atat de nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nu stiu povestea ta (de atunci), dar cred ca ai facut bine ca i-ai spus. am impresia ca el e oarecum gelos pe exul, ca a fost primul. de ex te leaga ceva special, desi pe el il iubesti acum. suna-l, du-te dupa el, spune-i ca trecutul e trecut si ca tu vrei sa iti traiesti prezentul (si viitorul) alaturi de el. trebuie sa treaca peste ex pentru ca isi face rau si lui si tie..
i-ar fi placut sa afle intamplator ca te-ai intalnit cu ex? nu cred.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
nu stiu povestea ta (de atunci), dar cred ca ai facut bine ca i-ai spus. am impresia ca el e oarecum gelos pe exul, ca a fost primul. de ex te leaga ceva special, desi pe el il iubesti acum. suna-l, du-te dupa el, spune-i ca trecutul e trecut si ca tu vrei sa iti traiesti prezentul (si viitorul) alaturi de el. trebuie sa treaca peste ex pentru ca isi face rau si lui si tie.. i-ar fi placut sa afle intamplator ca te-ai intalnit cu ex? nu cred.. l-am sunat dupa ce a plecat de la mine, bineinteles ca nu-i trecuse supararea. mi-a zis ca vb maine, dar ma simt rau...m-a intrbeat si daca m-am sarutat cu ex-ul. Cum naiba sa ma sarut cu el dak nu-mi inspira absolut nimic. Altora le trenura picioarele, dar mie nimic. imi pare rau ca s-a suparat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nu poti sa-l aduci inapoi? la tine. nu e bine sa se duca la nani suparat.. nu-i convine deloc ca te-ai intalnit, se gandeste prea departe.. daca stau si ma gandesc, as pune bot la o intrebare de asta. nu mi se pare prea sigur de sentimentele tale pentru el daca te-a intrebat asta. nu crezi?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh se comporta ca un copil extrem de nesigur pe el. Pai sunt o gramada de cazuri de fete care au ramas in relatii bune, amicale cu ex-ii. Ai facut foarte bine ca i-ai spus, daca ii ascundeai asta si afla de la altcineva, atunci poate avea motiv sa se supere, dar asa....in nici un caz.
Nu ar trebui deloc sa iti ceri scuze si sa te justifici. In fond nu ai facut nimic rau. Lasa-l ca ii trece. Sau cel mai bine, varianta care am observat eu ca functioneaza, supara-te tu ca s-a suparat el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-as umfla botul si as zice "Nu stiu cum poti sa te gandesti la cine stie ce, de parca nu m-ai cunoaste, nu ai deloc incredere in mine si m-ai dezamagit" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Gāndăcel, cred că ai procedat corect, cu o singură excepţie. Momentul a fost ales neinspirat, īn condiţiile īn care el este sensibil la ziua de 14 februarie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Poartă-te normal. Dacă nu te caută azi se poate spune că aveai o problemă şi nu ştiai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eh se comporta ca un copil extrem de nesigur pe el. Pai sunt o gramada de cazuri de fete care au ramas in relatii bune, amicale cu ex-ii. Ai facut foarte bine ca i-ai spus, daca ii ascundeai asta si afla de la altcineva, atunci poate avea motiv sa se supere, dar asa....in nici un caz. Nu ar trebui deloc sa iti ceri scuze si sa te justifici. In fond nu ai facut nimic rau. Lasa-l ca ii trece. Sau cel mai bine, varianta care am observat eu ca functioneaza, supara-te tu ca s-a suparat el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mi-as umfla botul si as zice "Nu stiu cum poti sa te gandesti la cine stie ce, de parca nu m-ai cunoaste, nu ai deloc incredere in mine si m-ai dezamagit" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am adormit atat de trista aseara. ce sa fac...sa-l sun eu sau sa astept sa ma sune el? Si eu ma gandesc ca nu e sigur pe sentimentele mele. Mi-a zis sa nu ma mai intalnesc cu ex-ul. Il ascult sau nu? Si nu, nu este sensibil la aceasta zi. Pentru el este ca oricare zi a anului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:49 AM |
|