IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
angeldust
post Mar 14 2007, 11:32 AM
Post #361

Musafir

Pai a fost exact ce zici tu. Omul e in cautare de aventuri extraconjugale si a facut in asa fel incat sa stii din start cum sta treaba.
Go to the top of the page

+Quote Post
zetta
post Mar 14 2007, 11:35 AM
Post #362

Musafir

poate a vrut sa te puna in tema cu statutul lui marital ca sa stii la ce sa te astepti in cazul in care ar fi fost mai mult decat un simplu flirt. cred eu.

+Quote Post
ZIBBA
post Mar 14 2007, 11:37 AM
Post #363

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

gand la gand,angel...acelasi lucru cred si eu...cred ca e istet...a flirtat putin,ca sa intri in joc cu el...si la momentul oportun ti-a plasat "esenta",ca sa nu te gandesti la "mai mult"...daca ii merge bine,daca nu,nu...alta la rand,"disponibila" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) offf...barbatii astia... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 14 2007, 11:43 AM
Post #364

Musafir

Intrebarea mea e : de ce te obosesti tu Blu sa intelegi ce a fost in capul lui? Chiar nu se merita zau...parerea mea

+Quote Post
ZIBBA
post Mar 14 2007, 11:55 AM
Post #365

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

QUOTE(angeldust @ Mar 14 2007, 10:43 AM) *
Intrebarea mea e : de ce te obosesti tu Blu sa intelegi ce a fost in capul lui? Chiar nu se merita zau...parerea mea

eu m-as obosi sa stiu ce a fost in capul lui daca mi-ar fi placut tipul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...m-as fi ofticat,normal:P
ca nu se merita,asta e altceva.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 14 2007, 11:56 AM
Post #366

Musafir

De la flirt la o relatie sunt o mie de pasi...barbatii si femeile flirteaza de cand e lumea si pamantul...un zambet,o discutie nu te trimit direct in pat iar daca el printre discutii a pomenit si de sotie eu chiar nu vad raul din el...
Poate altfel stateau lucrurile daca dupa ce te ducea in pat iti spunea si de sotie...
Dea tu esti sigura ca el a flirtat cu tine?...sau poate pentru ca iti place de el ai inteles tu altceva?
Cat despre ce a fost in capul lui,daca vrei neaparat sa afli il poti intreba deschis...

+Quote Post
angeldust
post Mar 14 2007, 12:02 PM
Post #367

Musafir

Mai daca nu a reusit Freud sa inteleaga ce e in capul femeilor credeti ca reusim noi sa intelegem barbatii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu una m-am hotarat sa nu ma mai obosesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Mar 14 2007, 12:10 PM
Post #368

Musafir

Mda,asha am banuit si eu:ca ma "pune in tema" ca nu care cumva sa existe neintelegeri dup-aia.
Angel,imi pun intrebarea asta,pt ca asa cum spunea si zibba,incepuse sa-mi placa de el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..si mi-e ciuda!
kary_pink,el a inceput tot "flirtul" asta;eu nici nu stiam ca exista. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

QUOTE(ala80 @ Mar 14 2007, 09:31 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca aveti perceptii diferite despre ceea ce inseamna flirt.

De ce spui asta,ala?

+Quote Post
Ala80
post Mar 14 2007, 12:23 PM
Post #369

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ti-a facut complimente? Cum ti-ai dat tu seama ca flirteaza?
Unii barbati pur si simplu sunt mai comunicativi cu femeile, dar asta nu inseamna ca flirteaza.

+Quote Post
Cleo
post Mar 14 2007, 12:24 PM
Post #370

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

blue

cumva prin definitie flirt inseamna ceva neserios.
Neserios la implicare emotionala, ci doar asa...for fun

Apoi mai exista varianta ca nu orice conversatie si zambet intre 2 persoane de sex opus trebuie sa se termine intr-o relatie.

+Quote Post

41 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:44 AM