IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 37 38 39 40 41 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
gandacel
post Mar 14 2007, 07:31 PM
Post #381

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,013

QUOTE(Dore @ Mar 14 2007, 04:26 PM) *
Poate că nu eşti foarte egoistă, gândăcel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dacă accidentul lui, oricât de lejer, nu te-a speriat cât să uiţi de mobila aia ... poate ar trebui să te întrebi sincer de ce ai o relaţie cu acest om.
În mod normal, lăsai baltă treburile şi îi făceai o vizită cât de scurtă, măcar cât să te asiguri că este bine, să vezi dacă poţi face ceva pentru el. Doar eşti iubita lui. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Relaţiile artificiale deteriorează individul în general, gândăcel. Singurătatea este de preferat pentru optimizare, dacă alternativa este o relaţie de umplutură. Sper să te lămureşti cum stau lucrurile în privinţa relaţiei tale. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Asta fac de azi de dimineata de cand mi-a dat cu firma in cap...incerc sa ma gandesc la relatia asta. dar cred ca nu m-am gandit si la el, mai ales ca stiu cat inseamna pt el sa aiba intelegerea mea. Am dat cu mucii in fasole.Sunt si mult prea impulsiva...zodia e de vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dupa ce i-am trimis sms-ul mi-a raspuns la tel.
Cred ca ar trebuie sa ma gandesc si la altii nu numai la mine.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Mar 14 2007, 07:34 PM
Post #382

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu zic sa nu dai vina pe zodii, e cea mai comoda explicatie.
foarte bine ca ti-ai dat seama de greseala si ca iubitul tau a inteles ca iti pare rau

+Quote Post
gandacel
post Mar 14 2007, 07:47 PM
Post #383

Contaminat
*

QUOTE(fortelady @ Mar 14 2007, 07:34 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu zic sa nu dai vina pe zodii, e cea mai comoda explicatie.
foarte bine ca ti-ai dat seama de greseala si ca iubitul tau a inteles ca iti pare rau

De inteles a inteles, dar mobila tot nu mi-o monteaza. Oricum nu mi-am recunoscut greseala pt asta. Mi-am recunoscut greseala pt ca intr adevar am gresit si poate ca are dreptate. sa-mi fie invatare de minte.

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2007, 07:57 PM
Post #384

Musafir

Pai pune mana pe-o surubelnita si pe-un ciocan si da-i batai tu, ca doar e mobila ta. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
fortelady
post Mar 14 2007, 08:46 PM
Post #385

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 14 2007, 07:57 PM) *
Pai pune mana pe-o surubelnita si pe-un ciocan si da-i batai tu, ca doar e mobila ta. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) bine zis

+Quote Post
gandacel
post Mar 14 2007, 09:12 PM
Post #386

Contaminat
*

QUOTE(fortelady @ Mar 14 2007, 08:46 PM) *

chiar ca am facut-o lata. Va pup dulce fetelor. M-ati facut sa-mi vina mintea la cap

+Quote Post
Meg
post Mar 14 2007, 10:17 PM
Post #387

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Deea, mergeti impreuna de fiecare data? ia alege mataluta o alta ora.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si gata.. easy come, easy go..

+Quote Post
divi2007
post Mar 15 2007, 11:07 AM
Post #388

Musafir

lasa ca va impacati voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

incearca sa te pui in locul lui altadata inainte sa te apuce iar nervii, sa vezi cum ajungi sa intelegi persoana respectiva si eviti si un scandal pt ca iti trec nervii.

+Quote Post
lotte
post Mar 15 2007, 04:26 PM
Post #389

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

gandacel, cheama si tu pe altcineva sa-ti monteze mobila, plateste-l si gata.
Nu te lasa pe mana barbatilor(care nu sunt de specialitate).Menajeaza-l si pe el un pic.Sa puna altcineva mobila si va ramane timp numai pentru voi doi.

+Quote Post
pescarush
post Mar 16 2007, 03:09 PM
Post #390

Musafir

gandacel, eu am fost in locul lui o data. (acum vreo 2 ani).
pot sa-ti spun ca l-ai ranit urat de tot.
nici eu n-am avut parte de intelegere, nici macar nu m-a intrebat daca sunt bine sau nu. mai ingrijorati s-au aratat a fi colegii mei, decat el. nici nu vreau sa-mi amintesc cum m-am simtit atunci.

+Quote Post

41 Pages V  « < 37 38 39 40 41 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:22 PM