IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 38 39 40 41 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
gandacel
post Mar 16 2007, 11:40 PM
Post #391

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,013

QUOTE(pescarush @ Mar 16 2007, 03:09 PM) *
gandacel, eu am fost in locul lui o data. (acum vreo 2 ani).
pot sa-ti spun ca l-ai ranit urat de tot.
nici eu n-am avut parte de intelegere, nici macar nu m-a intrebat daca sunt bine sau nu. mai ingrijorati s-au aratat a fi colegii mei, decat el. nici nu vreau sa-mi amintesc cum m-am simtit atunci.

Fetelor ne-am impacat chiar in acea seara. Incerc sa ma schimb, trebuie sa lucrez putin la atitudinea mea, sa-l inteleg mai mult, sa nu-l mai cical atat si sa las egoismul deoparte. Mi-au facut tare bine sfaturile voastre.
Go to the top of the page

+Quote Post
gandacel
post Mar 19 2007, 07:21 PM
Post #392

Contaminat
*

QUOTE(gandacel @ Mar 16 2007, 11:40 PM) *
Fetelor ne-am impacat chiar in acea seara. Incerc sa ma schimb, trebuie sa lucrez putin la atitudinea mea, sa-l inteleg mai mult, sa nu-l mai cicalesc atat si sa las egoismul deoparte. Mi-au facut tare bine sfaturile voastre.

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2007, 07:27 PM
Post #393

Musafir

Ai vrut sa ne spui ceva, gandacel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rebel
post Mar 20 2007, 05:13 AM
Post #394

Contaminat
*

From: Bucureşti
Member No.: 1,368

Ai fost prea puţin specifică pentru a se subīnţelege, īnsă din punctul lui de vedere (bănuiesc că) are relevanţă cum anume v-aţi īntālnit. Dacă a fost un fapt premeditat (v-aţi sunat şi aţi stabilit o īntrevedere) şi nu l-ai anunţat īnainte ca aceasta să aibă loc atunci, ca bărbat, īl văd īndreptăţit să se fi supărat. Dacă ai aşteptat īn cunoştinţă de cauză să-i spui abia după īntrevedere consider că erai nesigură īn privinţa finalităţii acesteia, īn sensul că poate ar fi fost loc de o īmpăcare.

Īn cazul īn care v-aţi īntālnit din īntāmplare, prietenul tău ar fi dorit poate să stabiliţi o īntrevedere la care să aibă şi el parte. Īn fond, ce e de ascuns? Participānd i se īnlăturau orice temeri īn privinţa intenţiilor tale, ba chiar ai fi crescut īn ochii acestuia prin transparenţa de care ai fi dat dovadă.

Dacă nu i-ai fi spus ai fi ales cea mai proastă variantă posibilă. Adevărul iese la iveală indiferent, iar īntr-o relaţie cel mai mare păcat este minciuna. Mai bine se crează o tragedie de moment, decāt posibilitatea distrugerii relaţiei pe viitor. Altfel spus, minţindu-l sau omiţānd să-i spui despre īntālnirea ta ai fi creat un precedent, iar tentaţia de a-l minţi ar fi existat şi pe viitor chiar şi atunci cānd nu s-ar fi pretat situaţiei.

Īmi cer scuze pentru īmbinarea persoanei a III-a cu persoana I. Tind să cred că pe linia asta merg toţi bărbaţii aflaţi īn postura prietenului tău. Pe final, sper că glumiţi gāndind că se ajunge undeva īn cazul īn care ea s-ar supăra ca răspuns supărării lui.

+Quote Post
gandacel
post Mar 20 2007, 10:37 AM
Post #395

Contaminat
*

QUOTE(kalua @ Mar 19 2007, 07:27 PM) *
Ai vrut sa ne spui ceva, gandacel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am vrut sa corectez un cuvant din postul meu insa nu am reusit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
gandacel
post Mar 20 2007, 10:46 AM
Post #396

Contaminat
*

QUOTE(rebel @ Mar 20 2007, 05:13 AM) *
Ai fost prea puţin specifică pentru a se subīnţelege, īnsă din punctul lui de vedere (bănuiesc că) are relevanţă cum anume v-aţi īntālnit. Dacă a fost un fapt premeditat (v-aţi sunat şi aţi stabilit o īntrevedere) şi nu l-ai anunţat īnainte ca aceasta să aibă loc atunci, ca bărbat, īl văd īndreptăţit să se fi supărat. Dacă ai aşteptat īn cunoştinţă de cauză să-i spui abia după īntrevedere consider că erai nesigură īn privinţa finalităţii acesteia, īn sensul că poate ar fi fost loc de o īmpăcare.

Īn cazul īn care v-aţi īntālnit din īntāmplare, prietenul tău ar fi dorit poate să stabiliţi o īntrevedere la care să aibă şi el parte. Īn fond, ce e de ascuns? Participānd i se īnlăturau orice temeri īn privinţa intenţiilor tale, ba chiar ai fi crescut īn ochii acestuia prin transparenţa de care ai fi dat dovadă.

Dacă nu i-ai fi spus ai fi ales cea mai proastă variantă posibilă. Adevărul iese la iveală indiferent, iar īntr-o relaţie cel mai mare păcat este minciuna. Mai bine se crează o tragedie de moment, decāt posibilitatea distrugerii relaţiei pe viitor. Altfel spus, minţindu-l sau omiţānd să-i spui despre īntālnirea ta ai fi creat un precedent, iar tentaţia de a-l minţi ar fi existat şi pe viitor chiar şi atunci cānd nu s-ar fi pretat situaţiei.

Īmi cer scuze pentru īmbinarea persoanei a III-a cu persoana I. Tind să cred că pe linia asta merg toţi bărbaţii aflaţi īn postura prietenului tău. Pe final, sper că glumiţi gāndind că se ajunge undeva īn cazul īn care ea s-ar supăra ca răspuns supărării lui.

In nici un caz nu m-am dus cu gandul de impacare cu fostul. Nici nu se pune problema. Ne-am revazut dupa 3 ani, am vorbit despre vietile noastre de acum, despre unele planuri de viitor. Si cica am ramas prieteni. El, fostul, incepuse sa-mi dea mesaje, sa-mi puna tot felul de intrebari indiscrete si am terminat orice relatie cu el. N-are nici un sens. La un moment dat m-am gandit ca poate o fi gelos pe relatia mea sau cine stie.

+Quote Post
rebel
post Mar 20 2007, 11:13 AM
Post #397

Contaminat
*

Atunci nu era normal ca prietenul tău să se simtă deranjat de īntālnirea ta cu o persoană care īţi punea tot felul de īntrebări indiscrete şi īţi trimitea mesaje? Gāndeşte-te că prietenul tău ar primi astfel de mesaje īn timp ce vă plimbaţi şi tu eşti curioasă să vezi ce a primit. Nu te-ar deranja? Dacă ai luat decizia să te īntālneşti cu fostul tău prieten susţin că ar fi trebuit să īl anunţi şi pe actualul īn timp util.

+Quote Post
gandacel
post Mar 20 2007, 11:46 AM
Post #398

Contaminat
*

QUOTE(rebel @ Mar 20 2007, 11:13 AM) *
Atunci nu era normal ca prietenul tău să se simtă deranjat de īntālnirea ta cu o persoană care īţi punea tot felul de īntrebări indiscrete şi īţi trimitea mesaje? Gāndeşte-te că prietenul tău ar primi astfel de mesaje īn timp ce vă plimbaţi şi tu eşti curioasă să vezi ce a primit. Nu te-ar deranja? Dacă ai luat decizia să te īntālneşti cu fostul tău prieten susţin că ar fi trebuit să īl anunţi şi pe actualul īn timp util.

Intrebarile si mesajele au inceput dupa ce m-am intalnit cu el. Tocmai din cauza asta am terminat toata prietenia asta cu el. Pentru ca aveam anumite banuieli ca nu ma considera chiar o prietena, ci mai mult.
Iubitul meu nu a fost niciodata de fata cand am vb cu el sau cand mi-a trimis vreun mesaj. Tocmai din cauza asta am si renuntat

+Quote Post
rebel
post Mar 20 2007, 11:54 AM
Post #399

Contaminat
*

Faptul că după īntālnirea cu fostul ai fost agasată īn continuare de propuneri nu face decāt să īntărească ideea că (īn speranţa că ţii la actualul ca ochii din cap) a-i fi ascuns celui din urmă īntālnirea nu ai fi ajutat decāt la denaturarea situaţiei.

Tu ce ai răspunde īntrebării pe care ai lansat-o acum, la rece?

+Quote Post
gandacel
post Mar 20 2007, 12:13 PM
Post #400

Contaminat
*

QUOTE(rebel @ Mar 20 2007, 11:54 AM) *
Faptul că după īntālnirea cu fostul ai fost agasată īn continuare de propuneri nu face decāt să īntărească ideea că (īn speranţa că ţii la actualul ca ochii din cap) a-i fi ascuns celui din urmă īntālnirea nu ai fi ajutat decāt la denaturarea situaţiei.

Tu ce ai răspunde īntrebării pe care ai lansat-o acum, la rece?

Draga Rebel am explicat ca mesajele fostului au inceput dupa ce ne-am revazut, nu inainte. Cred ca el a interpretat gresit situatia si am renuntat la prietenia cu el. Nu cred ca isi aveau rostul anumite mesaje si nu cred ca ar fi dus la nimic bun din partea lui. Mai mult decat aceste lucruri a contat respectul fata de iubitul meu. Mie nu mi-ar fi convenit sa se intalneasca cu una din fostele lui, mai ales prima.

+Quote Post

41 Pages V  « < 38 39 40 41 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:04 PM