IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 39 40 41  
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
Dore
post Mar 20 2007, 03:20 PM
Post #401

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bun venit la noi, rebel! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Īţi urez cāt mai mulţi prieteni aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gandacel, poate e bine ca pe viitor să iei īn considerare varianta īn care nu toţi oamenii sunt la fel de bine intenţionaţi ca tine. Mai ales foştii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
gandacel
post Mar 20 2007, 03:38 PM
Post #402

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,013

QUOTE(Dore @ Mar 20 2007, 03:20 PM) *
Bun venit la noi, rebel! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Īţi urez cāt mai mulţi prieteni aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gandacel, poate e bine ca pe viitor să iei īn considerare varianta īn care nu toţi oamenii sunt la fel de bine intenţionaţi ca tine. Mai ales foştii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Draga mea Dore mare dreptate ai! bine ca am realizat asta la timp

+Quote Post
Katy
post Mar 21 2007, 12:16 PM
Post #403

Contaminat
*

Member No.: 1,370

Stii eu am citit despre tine si prietenul tau si sincer eu nu cred ca este numai vina ta!Am inteles ca a avut accident,totul sa rezolvat si dupa aceea putea veni la tine sau macar sa iti faca mobila dupa ce v-ati impacat!Si atunci cand cu ex-ul,tot el sa fie suparat ptr.simplu fapt ca ai fost sincera?Mie mi se pare ca sa invatat sa te cam rogi de el si nu e chiar placut.Lasa-l pe el sa te sune nu mai incerca tu mereu.Aveti o relatie sau o joaca de copii cu suparare din orice? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Succes (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gandacel
post Mar 21 2007, 01:05 PM
Post #404

Contaminat
*

QUOTE(Katy @ Mar 21 2007, 12:16 PM) *
Stii eu am citit despre tine si prietenul tau si sincer eu nu cred ca este numai vina ta!Am inteles ca a avut accident,totul sa rezolvat si dupa aceea putea veni la tine sau macar sa iti faca mobila dupa ce v-ati impacat!Si atunci cand cu ex-ul,tot el sa fie suparat ptr.simplu fapt ca ai fost sincera?Mie mi se pare ca sa invatat sa te cam rogi de el si nu e chiar placut.Lasa-l pe el sa te sune nu mai incerca tu mereu.Aveti o relatie sau o joaca de copii cu suparare din orice? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Succes (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Buna fetelor!

Pana la urma a venit sa ma ajute cu mobila, dupa vreo 2 zile. Ne impacasem noi, toate bune si frumoase, nu i-am mai zis nimic de mobila...asta e am exagerat cu cicaleala si cu egoismul meu. M-am apucat de treaba cu fratele meu si inca un prieten, sau mai bine zis eu dadeam indicatii si ei montau...m-a sunat el in timpul asta si am inceput si eu sa ma vait ca nu ne iese treaba acasa. A venit pana la urma si m-a ajutat. Pana la urma a facut-o din ambitie. Asta e...a trecut! Data viitoare stiu cum sa procedez

+Quote Post
Katy
post Mar 21 2007, 08:39 PM
Post #405

Contaminat
*

Member No.: 1,370

Ma bucur ptr.tine gandecel!Sper sa nu va mai certati si sa va casatoriti,ca apoi discutam despre altceva (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gandacel
post Mar 21 2007, 10:26 PM
Post #406

Contaminat
*

QUOTE(Katy @ Mar 21 2007, 08:39 PM) *
Ma bucur ptr.tine gandecel!Sper sa nu va mai certati si sa va casatoriti,ca apoi discutam despre altceva (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Multumesc mult pentru urarea ta! Sincer...as vrea ca peste cativa ani sa se indeplineasca ceea ce ai mi-ai urat>Te pup si iti urez tot binele din lume (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

QUOTE(gandacel @ Mar 20 2007, 02:38 PM) *
Draga mea Dore mare dreptate ai! bine ca am realizat asta la timp

Dragele mele sa va spun continuarea povestii.
Intru ieri seara pe messenger si-mi apare una in lista...ii dau accept si o intreb cine e. Banuiam eu cam cine ar putea fi, dupa nume. In seara asta intru pe ea ca o vad online si o intreb cine e, dupa care arunca intrebari ca : ce am eu cu prietenul ei, tipul, ex-ul meu cu care am fost pana acum 3 ani, daca vreau sa ma culc cu el si daca duc lipsa. Am ramas uimita, dar i-am raspuns. I-am dat clasa. Ea e o pustoaik de 17 ani....Doamne unde o mai duce mintea!!!! de parca ala n-ar putea sa se culce cu alta si cu ea de mana. Radea ca o tuta. ce proaste mai sunt unele, Doamne!!! Tipul asta din cate mi-a zis el i-a trimis poze cu mine, ei si cine stie ce i-o fi dat de inteles. De fapt nici nu mai vreau sa ma gandesc

+Quote Post
anonymouse
post Jan 23 2008, 03:56 PM
Post #407

Contaminat
*

Member No.: 3,072

"i-ai putea spune sa isi caute o furnica careia sa i-o traga ca sunt compatibili la marimi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "
esti cea mai tare miram:))))

+Quote Post

41 Pages V  « < 39 40 41
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:28 PM