IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mai rau de atat se poate?
blondina
post Dec 14 2005, 12:55 PM
Post #61

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Eu consider ca ar fi bine ca o perioada de timp sa stai singura,dar sa te vezi cu el,si sa vezi cum decurge situatia.Exact cum a zis si tits_herbert,sa privesti lucrurile din afara,va fi mult mai usor sa iei o decizie.Nu te grabi.
Go to the top of the page

+Quote Post
florrina
post Dec 14 2005, 12:57 PM
Post #62

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 55

Pai nu l-a pus sa aleaga intre mama lui si ea. Doar sa se mute impreuna. Asta nu inseamna ca o desconsidera pe mama lui.
Capsunica, asculta de scufita ca bine zice.

+Quote Post
cecylly
post Dec 14 2005, 01:03 PM
Post #63

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

mutatul impreuna inseamna sa renunte la mamicuta. sunt perfect de acord cu monic. si al meu si-a dat seama intr-un final ce fel de mama are si nu s-a sfiit s-o dea afara din casa.
dupa parerea mea, omu' nu-i suficient de matur.

+Quote Post
monic29
post Dec 14 2005, 01:09 PM
Post #64

Musafir

ba, cand o femeie te sterge la fundulet minim 10 ani, si iti da papica, tzatzica, umbla la putzica, nu e exclus sa ajungi sa crezi ca e unica femeie valabila-n viata ta de rahat. lasa-l fata cu tot cu muma-sa, astia care umbla cu ma-sa ajung nasol. are o pasiune pentru EA, care e mai puternica decat cea pentru tine. ea e cea care trebuie ajutata, ocrotita, bibilita. ea a castigat si va castiga. e mai bine asa.

+Quote Post
kale
post Dec 14 2005, 01:46 PM
Post #65

Dependent

Member No.: 69

da, mah, chiar asa...la ce-ti trebe un barbat cu asemenea atasament?..sa nu aud de barbati din astia 2 in 1 cu mamica...bleah  :-

+Quote Post
capsunica23
post Dec 14 2005, 03:54 PM
Post #66

Musafir

sunt atat de  stresata incat nu mai judec corect..
de luni ma streseaza si nu ma lasa sa plec...ma pupa, ma linguseste si nu ma lasa sa respir..ca eu-s viata lui si ca sunt cea mai importanta din viata lui...etc...
NU mai inteleg nimic...mi-a spus ca nu ne descurcam dc stam in gazda,si ca e mai bine sa stam aici acs..cu mami, ca trebuie discutat si comunicat, ca nu vrea sa ma piarda,..dar nici mama lui nu vrea sa ma piarda, ca ma iubeste si blabla-uri. Ma intoarce pe toate partile, i-am explicat ca nu e bine ce face si stim amdoi cat de bine ne e sa stam singuri...avem mmmmmm iubire si dragoste de dat unul altuia,ca in toti acesti ani...si ca e mai corect fata de noi, asa sa ne acordam o sansa ca o meritam...
Degeaba vb cu masa, la fel o fost si-n vara si ..uite unde am ajuns..cica s-a schimbat...
dar nimic...eu tot nebuna ajung,asa in situatia asta...MERSI DE SFATURI...caut ceva unde sa plec,mi-e greu ca las tot ce avem,dar merit zic eu o viata linistita

+Quote Post
no_ua
post Dec 18 2005, 12:24 PM
Post #67

Dependent

Member No.: 101

Sa nu uitam ca fiecare dintre noi este asa cum este acum, bunsau rau, frumos sau urat, prost sau destept si datorita parintilor.daca ei ar fi fost altfel si noi am fi fost altfel.este greu de acceptat un intrus in relatia de 2 dar nu imposibil.
e bine sa o studiezi pe mama lui sa vezi ce ii place lui in ea(in afara de sentiment) si sa faci o mica comparatie intre acea femeie si tine.
invata ce este de invatat si ignora ce este neplacut dar nu uita ca toti avem o mama si indiferent ce simtim noi pentru ea cu siguranta va ramane mereu femeia al carui sange il purtam in vene.

+Quote Post
Meg
post Dec 18 2005, 07:53 PM
Post #68

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

orice ai face, nu te du sa stai cu mam'sa in acelasi ap. o sa-ti apara riduri mai devreme  :-
si decat sa stai singura de ziua ta, da un semn si te scoatem la un suc  :hainoroc: :-*

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2005, 10:48 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Capsunica trece prin niste momente foarte grele.
In loc de pirostrii s-a lasat cu despartire.
Daca aveti putin timp, poate ii scrieti doua rinduri de incurajare.

Adresa ei de email este:
ciuci_alinus(@)yahoo.co.uk
In clipe asa grele, orice gind bun e de ajutor...
Poate macar reusim sa ii ridicam moralul un pic, cit de mic, sa vada ca nu e singura...

+Quote Post
laryysa
post Dec 27 2005, 11:32 AM
Post #70

niciodata sa nu spui niciodata

Group: Membru de Onoare
From: Romania
Member No.: 93

Buna , eu cred ca cea mai mare "jignire" pentru un barbat este sa-i spui ca o urasti pe mama-sa . 

:evil:

+Quote Post

41 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:01 AM