![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris:
Eu nu i-am zis chiar asa : am fost putin mai nesimtita : i-am zis ceva de genu sa ii faca ma-sa o felatie , doar ca nu m-am exprimat asa frumos :D Stiu am fost nesimtita rau rau......de aia nu mi-a adus mosul nimic :'( |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 12-December 05 From: USA Member No.: 90 ![]() |
QUOTE QUOTE :D ce simpatici mai sunteti voi! Blondy asta e cea mai mare jignire pe care o poti aduce barbatilor sau cum ? :P Ca si io tot blonda....ma prind greu :D nu raspundeam la intrebare, chiar sunteti simpatice/simpatici :P |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pff......m-am mai linistit acu :P
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu nu mai simt nimic :'( ma refer la nevoia de a face dragoste cu el , nu mai pot , nu stiu de ce.
NU STIIIIIIU DE CE :'( :'( :'( :'( |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Un amic de-al meu a patit-o. O fata i-a spus: "ai cea mai mica .... pe care am vazut-o vreodata!" :o Din punctul meu de vedere, l-a mutilat. Putea, la fel de bine, sa ii taie o mana. >:(
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Un politis si-a f...t nevasta toata viata pe la spate,la un moment dat sotia intoarce capul si-l vede pe el cum "o facea" cu bastonul de cauciuc!!! Ea suparata ii spune : - Bine mai barbate dar cu bastonul nu cu scula???? La care el ii zice : - Sa taci ca eu nu te-am intrebat cu cine ai facut copiii !!!!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca se poate si mai rau.
sa ii spui prietenului ca nu e in stare nici el nici prietenii lui :| |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Intrebare : - Bula a fost fata mare nevasta-ta cind te-ai insurat??? Raspuns: - Unii zic ca da..altii zic ca nu ?!?! :o :fluierat: :o |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE Un amic de-al meu a patit-o. O fata i-a spus: "ai cea mai mica .... pe care am vazut-o vreodata!" :o Din punctul meu de vedere, l-a mutilat. Putea, la fel de bine, sa ii taie o mana. >:( mica, dar jucausa :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si aici cred ca este chestie de "gusturi""
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:10 PM |