![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
iti spun eu angeldust: prietenii lui sa fie de acord cu tine :D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Mor de ras, voi doi nu sunteti normali :aplauze: :aplauze: :morideris: :
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu i-am spus o data prietenului meu asa..Si s-a atacat repede.Dupa aia mi-am dat seama de gafa facuta si am intors-o repede :D
Eram amandoi virgini,si el a avut trac prima data ::) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 8-December 05 Member No.: 33 ![]() |
Sa-i spui dupa vreo 20 de ani da casnicie ca ai mimat orgasmul de fiecare data...
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE Sa-i spui dupa vreo 20 de ani da casnicie ca ai mimat orgasmul de fiecare data... asta ar pica rau si pentru tine, in fond nu te obliga nimeni sa stai cu un barbat care te obliga sa simulezi orgasmul, si inca 20 de ani ;) Daca o faci, inseamna ca o meriti :P |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 8-December 05 Member No.: 33 ![]() |
era vorba de o situatie ipotetica...
|
|
|
![]()
|
|
bineinteles, nu crede ca ma refeream la cineva anume.
Dar ziceam ca in asa situatie ipotetica si partea feminina isi are vina ei ;) |
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
i-ai putea spune sa isi caute o furnica careia sa i-o traga ca sunt compatibili la marimi :D
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel ..... sadicoooooooooooooooo
:morideris: ;D |
|
|
![]() ![]() |