IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Iubitule, te-am inselat!, Sinceritate la extrem; spui sau nu?
Sondaj despre inselat
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 85
Guests cannot vote 
iubi_rea
post Feb 15 2007, 05:17 PM
Post #81

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Terra
Member No.: 114

nu cred ca as putea insela, daca s-ar intampla mi-as asuma greseala, i-as spune, probabil ca ne-am desparti, insa n-as putea sa traiesc cu sentimentul de vinovatie, nu as putea sa-l mai privesc in ochi.
Si oricum dc ajung sa insel ceva nu mai merge clar era nevoie de o schimbare ....

ih ce grea e viata asta... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Mar 30 2007, 06:03 PM
Post #82

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

deci: am inselat persoana cu care aveam o relatie de 3 ani si ceva, conjunctura a fost cam ca cea descrisa in deschiderea topicului (o simpla aventura de o noapte)

nu i-am spus, nu s-a aflat, relatia a mai tinut 8 luni (nu m-am mai putut atinge de el in timpul asta), ne-am despartit prieteni foarte buni (acum dupa 4 ani inca mai iesim aproape lunar la o cafea)!

Concluzia: nu l-as fi inselat niciodata daca totul ar fi fost sanatos intre noi: relatia era moarta de mult timp insa ironic inca il mai iubeam insa nu puteam sa ma despart de el (obisnuinta, sentimente, planuri de viitor etc!), insa cu prima ocazie nefiind atat de rationala s-a intamplat ceva care era sa ma bantuie atat de tare incat practic m-a obligat sa rup totul!
Mi-am facut-o inconstient din dorinta arzatoare de a incheia o relatie fara viitor, insa era o relatie cu o persoana pe care culmea o respectam foarte mult!
Sa nu credeti ca eu doar m-am distrat! NOPE am suferit de fiecare data cand ma atingea, ma distrugea ideea, mi-am primit pedeapsa cu varf si indesat (m-am maturizat intre timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
NA digerati asta!

+Quote Post
anca_f
post Apr 30 2007, 12:31 AM
Post #83

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Geo, la tine s-a intamplat exact ce vroiam eu sa punctez mai departe! Ok, sa presupunem ca cel care inseala nu spune. Toate bune si frumoase numai ca inselatul asta e ca o buda infundata (scuzati expresia), cand incerci sa tragi apa sa se duca totul si sa ramana buda curata na ca r..ul da pe langa si te umpli tot! Eu si sotul meu suntem posesivi si gelosi in aceeasi masura, nu se admite nimik, flirt, priviri, conversatii pe messenger, tot timpul se dau explicatii....ne sufocam unul pe altul, de inselat nu poate fi vorba, am stabilit de la bun inceput si de comun acord ca nu e cazul. Intre noi e o chimie (chemestry) care ar fi serios perturbata de o aventura de o noapte, si nu ar fi nevoie de cuvinte ca celalalt sa sesizeze "abaterea" si oricum s-ar duce totul de rapa! Suntem "totul sau nimik". Asa ca nu se pune problema de a spune sau nu, se pune problema de alterarea inceata si sigura a chimiei din cuplul respectiv si la explodarea bombei mai devreme sau mai tarziu!

+Quote Post
leo
post May 1 2007, 07:48 PM
Post #84

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

nu inteleg de ce trebuie sa inseli cand poti renunta oricand la actuala persoana si sa incepi alta relatie. nu e de preferat dar ese totusi echitabil.

+Quote Post
Szimcsi
post May 1 2007, 08:12 PM
Post #85

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Inselatul are multiple valente si nu este usor de inteles si explicat. Daca in cazul barbatilor este ceva hormonal si sportiv cateodata, in cazul femeilor este mult mai complicat. Spunea cineva aici pe forum ca o femeie nu se poate culca cu altul fara sa se implice emotional. Asa sunt ele construite. Cauzele pot fi variate: se simte neglijata, ii lipseste atentia, senzatia de a se simti dorita, etc. Insa de multe ori, se intoarce la cel de acasa.

Leo, o simpla aventura nu merita sa sacrifici "n" ani de relatie stabila. Numeste-o ipocrizie, teama, comoditate, dar asta este adevarul. Este adevarat si ca daca ai ajuns sa inseli, e clar ca e ceva putred in Danemarca. Insa fiecare doarme cum isi asterne.

+Quote Post
katy87
post May 25 2007, 06:48 PM
Post #86

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(fantasy @ Mar 3 2006, 07:37 PM) *
Eu sincer as vrea sa stiu,sa-mi spuna el,nu sa aflu din alte parti..oricum nu dau prea mare importanta la "gura lumii" cum s-ar zice...
Pot sa iert daca regreta,dar depinde de situatie.Eu cred in a doua sansa acordata unui om,de el depinde ce va face in continuare....

sunt de acord cu tine fantasy.
eu nu am inselat si nici nu pot sa fac asta si nici nu cred k as insela..........

+Quote Post
oliviana
post May 28 2007, 09:23 PM
Post #87

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Eu nu i-as spune nimic pentru ca va fi cu siguranta mihnit. Dar voi tine cont de situatia in care poate afla singur si atunci e mult mai rau. VOI ATI VREA SA AFLATI CA ATI FOST INSELATE, MAI ALES DE LA EL? Raspundeti-va la aceasta intrebare si incercati sa va puneti in locul lui.

+Quote Post
divi2007
post May 28 2007, 09:41 PM
Post #88

Musafir

nu as spune pt ca nu vreau sa mi se spuna,
mi se pare o ipocrizie, un act de slabiciune ca nu suporti povara si ca sa te eliberezi de acest gand il dai partenerului tau spunandu i.
intr o relatie serioasa nu as putea insela , iar daca lucrurile merg bine si ne intelegem mi s ar parea o prostie sa l insel cu altul, pur si simplu il respect prea mult si respect relatia noastra.

+Quote Post
oliviana
post May 30 2007, 08:21 PM
Post #89

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

In cazul in care sunteti sigure ca nu va veti insela partenerul niciodata, atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme. Eu cred ca intr-o relatie este foarte important sa existe sinceritate si incredere, altfel nimic nu merge cum trebuie. Despre subiectul postat mai sus pot sa spun ca eu, daca am o relatie, nu mai sunt interesata alt barbat, decit cel de linga mine, asa ca sunt sigura ca nu il voi insela. Iar daca prin absurd se intimpla asta atunci relatia mea nu este una buna.

+Quote Post
nushyoo
post Jun 4 2007, 01:43 PM
Post #90

Musafir

eu am patit asa ceva..acum..cam 1 an si juma'! a fost ceva pe moment la mine..! imi iubeam si imi iubesc prietenul(e acelasi)..! am trecut peste asta..nu i-am spuus absolut nimic..deloc! pana cand...acum cateva luni...am aflat ca ma inselase(se sarutase cu o alta tipa..noi ne certaseram si el era beat)..si mi-a recunoscut...! dar..nu am putut trece deloc usor peste asta..desi..stiu sigur ca ma iubeste f mult!aveam in minte mereu imaginea lui cu "aceea"!si intr o zi..cam dp vreo sapt dupa ce s a intamplat sa ma insele...am spus"ce faci in viata aia primesti..platesti cu aceeasi moneda"! atunci..i-am marturisit ca l-am inselat cu ap 2 ani in urma..si...a reactionat destul de urat! ne-am despartit o perioada..iar apoi ne am impacat..si acum suntem impreuna! dar..nu mi pot explica nici acum oare ce a fost in capul meu sa i psun ceva ce s a intamplat cu atata timp in urma??????? oare..de ce nu a fost corect(el)...ptr ca eu l-am iertat..am trecut peste ..dar .el cand a aflat de mine..a reactionat asa?????????

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM