![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
walpu pay-offul culorilor pare destul de bun dar textura nu pare prea buna, glitterul e prea mare, nu ar trebui sa se imprastie asa si arata si putin chalky , cum spuneai. Am si eunul de la Smashbox(cred, nu prea mai is sigura) are pay=off bun, dar e prea cretos nu -l folosesc deloc , ar trebui sa-l arunc, il tin ca e un roz pe care nu il am si ma gandesc ca mai am nevoie de nuanta
Da, cum va spuneam si eu costal scents e cea mai buna varianta pentru banii care ii dati, eu am folosit doar pensule si accesorii de la ei, una din pensule o folosesc zilnic |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sarumana de recomandare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am gasit site-ul pe topicul cu pensule si am fost tare incantata. Sigur o sa mai comand si pe viitor de la ei. Cam in cat timp ajunge comanda?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cam in doua saptamani ajunge
http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...liner-brush.cfm uite ce a aparut si la ei, of de cand cautam pensula asa. Sonia kashuk le are in target, dar de aici nu pot sa le comand, cica sunt cele mai bune ptr liniat ochii cu produse crema...ma vad nevoita sa fac comanda plus tot vroiam sa incerc gel-liners de la ei, le faceau promotie acu reo 2 saptamani si is relativ ieftine, acum am si motiv ca pe cel negru care il aveam mi la stricat feciorul aseara http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...product_id=1663 negru , alb si probabil indigo blue |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
wow ce preturi au! peanuts.
|
|
|
bombonyka |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cam in doua saptamani ajunge http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...liner-brush.cfm uite ce a aparut si la ei, of de cand cautam pensula asa. Sonia kashuk le are in target, dar de aici nu pot sa le comand, cica sunt cele mai bune ptr liniat ochii cu produse crema...ma vad nevoita sa fac comanda plus tot vroiam sa incerc gel-liners de la ei, le faceau promotie acu reo 2 saptamani si is relativ ieftine, acum am si motiv ca pe cel negru care il aveam mi la stricat feciorul aseara http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...product_id=1663 negru , alb si probabil indigo blue Am si eu o intrebare ... daca vreau sa comand dupa www.coastalscents.com o paleta de farduri 88 colors o trimit si in romania ?Si ce taxe se mai adauga fata de pretul initial ??? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, trimit si in Romania. Pe langa produsul in sine mai ai de plata si taxele de transport care depind de greutatea coletului (cred eu).In jur de 15-20 de dolari te costa daca vrei doar trusa.
Vezi totusi ca au un curs de schimb leu-dolar cam ciudat. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo cum adica curs ciudat, e mai mare ? unde se poate vedea cursul lor? mersi.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, ti-a venit comanda? Eu-s curioasa la ridicarea coletului daca mai ai de platit ceva taxe vamale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, sa stii ca depinde mult si de cine e la ghiseu. Zilele trecute i-a venit un mouse lui mr. cam la aceeasi valoarea cu fardurile mele. Si i-a zambit frumos aleia si n-a platit nimic. Avand in vedere ca tot el imi ridica si mie coletul... nu se stie. Oricum, va anunt. Lost, da, e mai mare cursul lor. Cu cursul oficial bnr comanda ajungea pe la 187 de ron iar cu al lor la 200 si ceva. Nu e o diferenta foarte mare, dar cand comanzi de sume mai mari se simte. Eu am vazut chiar inainte sa inchei tranzactia, cred ca dupa ce am selectat cu care card vrea sa platesc (eu am platit prin paypal). Se poate sa ma insel totusi asa ca nu-mi lua afirmatia de buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De ajuns cred ca ajunge saptamana viitoare candva, vinerea trecuta am dat comanda. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forand internetul, am gasit paletele de pe coastal scents si multe alte pensule pe ebay, la pret mai mic, expediate de unde sunt si produse probabil, da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) corect, China, Hong Kong.
Asta nu le scade prea mult in ochii mei, fiindca n-avea cum sa fie produse in State si cantitativ sa aiba pretul ala. Oricum am citit multe reviewuri bune despre ele asa ca merita incercate. palete minune si pensule pe masura- click! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:36 PM |
|