IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
Jo
post Feb 10 2009, 02:12 PM
Post #161

Musafir

Ceva in genul asta e si al meu si eu nu sunt deloc multumita de el. Bine, a costat o nimica toata, asa ca nu m-ar durea inima sa scap de el. Cel de la too faced mi-a placut mult mai mult ca textura. Muuuult mai usor de aplicat. Apropo, tu cu ce-l aplici, cu degetele? Mie mi se pare mai usor sa-l aplic cu o pensula ( eu folosesc una de buze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si dupa aia sa dau usor cu degetul pe deasupra sa il uniformizez.
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 10 2009, 02:48 PM
Post #162

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Asta nu e chiar ieftin, cica e mai scump si decat Paint Pot-ul MAC. Are o pensulica in cutie, seamana cu cele de buze, dar dupa ce ca abia se ia pe deget, numai sa-mi ramana in pensulica nu am chef, asa ca imping cu incredere degetul prin el si asa ma dau. Las' ca data viitoare pun o tona, poate iese mai bine. Ce e drept e ca evidentiaza f frumos culoarea fardurilor.

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 02:56 PM
Post #163

Musafir

Nuuuu, sa nu te apuci sa pui o tona ca iese foarte urat. Cel putin asa e la mine. Doar sa incerci sa fie foarte uniform. De asta zic eu ca prefer sa-l intind cu pensulica. Pensulica de buze pe care o am eu e mai stiff asa, si pot sa iau cu ea ala si sa-l aplic destul de uniform. Apoi, cand dau cu degetul, iau excesul daca e pe undeva. Si, din experienta proprie, nu prea merge fardul aplicat prin miscari liniare si prin "pat-ing" ca sa zic asa.

+Quote Post
marioana
post Feb 10 2009, 04:08 PM
Post #164

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Eye primer, din cate am citit pe makeupalley, cel mai bun e cel de la urban decay. Eu mi-am luat, dar nu l-am folosit decat o data, asa ca nu ma pot pronunta. Arata ca un ruj, din ala care aplica cu pensula de burete, si e foarte moale si usor de intins....

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 04:33 PM
Post #165

Musafir

Marioana, am vorbit si noi de primer-ul de la UD, si e comparabil cu cel de la Too Faced care se gaseste si pe la noi.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 10 2009, 04:34 PM
Post #166

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Eu am Eye primer-ul de la Urban Decay si mie nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) , asa cum am mai zis ... am eu impresia ca mai rau mi se incretesc fardurile la ochi... cand am cerut sfatul pe Forumul MakeupAlley, fetele de acolo mi-au spus ca probabil am pus prea mult, si trebuie aplicat intr-un strat foarte fin. Am facut si asta , si tot nu mi-a placut ... Din fericire fardurile imi rezista pe ochi f. bine si fara eye primer ... iar daca vreau o culoare mai pigmentata la ochi ma ajut de pensula umezita sau putin Visine si merge si asha. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

On topic : mi-am luat aseara Bourjois Ombre Stretch, cel despre zic ei ca are micro-sfere de Nylon etc. Nu e extraordinar pt pretul lui (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ( Im not a cheapo , dar am farduri mult mai bune , luate la un pret mai mic ) . Culoarea e frumoasa ( cea mov ) , dar nimic deosebit ... Am fugit in cautare de farduri Deborah , am vazut unele pe site-ul lor italian , moaaaah! Superbe! Sper sa gasesc ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 10 2009, 04:44 PM

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 04:38 PM
Post #167

Musafir

Hm, nu inteleg care ar fi problema. Poti sa-l incerci si pe cel de la sephora, poate-ti place mai mult. E 15 lei, deci daca nu-ti place nici macar nu e o avere.
Nu-l vinzi pe ala de la ud?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca-l cumpar eu cu cea mai mare placere.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 10 2009, 04:47 PM
Post #168

Contaminat
*

Jo , nu ca nu-l vand , ti-l dau Cadou! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am ce sa fac cu el , asa ca mai bine sa se bucure altcineva de el ... dar vezi k eu am varianta Mini , nu cea Full version. Ca a venit odata cu paleta de la UD. Numa' zi-mi unde si cand ( eu am drum la Unirii intr-o ora cam asa , daca ai timp ) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 10 2009, 04:50 PM

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 05:11 PM
Post #169

Musafir

Merci frumos! Haha, ce strangatoare sunt eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu pregatesc azi bagaje si dintr-astea ca plec pentru o saptamana la Suceava. Dar cand ma intorc, poate mai facem un meeting (daca reusesc s-o corup si pe sweet, si poate si pe altii). Eu vreau sa-l incerc, sa vad cum ma inteleg cu el, si daca e ok imi iau varianta full version. Ca sa astept 2 sapt, sa dau o gramada de bani si sa descopar ca nu-mi place nu prea vreau.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 10 2009, 05:19 PM
Post #170

Contaminat
*

Pai poate facem un Swap Party , vine fiecare cu cate un produs - doua si le schimba pe altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , si vedem ce iese. Dai de veste cand ai nevoie de el , Jo ... si cu cea mai mare placere. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post

36 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:11 AM