IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
claudia_electra
post Feb 10 2009, 05:33 PM
Post #171

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ce draguuut vreau si eu swap party (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Feb 10 2009, 08:01 PM
Post #172

Musafir

Mi-am facut azi machiajul panseluta al Marlenei, ce apare in videoclipul de la tutoriale. Mi-a iesit superb, insa dupa 1 ora fardurile au cam palit in culoare de nu mi-a venit sa cred ca m-am muncit 40 min sa iasa totul intocmai. Am folosit farduri deborah, ja-de si artdeco cu mac paint ca primer pe dedesubt, dar parca totul se disipa dupa cateva ore, parca se blenduesc culorile. Arata bine si acum, nu ma intelegeti gresit, chiar accentuat- dar unde am vrut eu sa se vada diferenta dintre movuri, nu e fix asa cum mi-ar placea mie. Si eu mai aplic fardurile ude, dar nici atunci nu mi se pare ca intensitatea ramane aceeasi si ca se cam increteste pleoapa.
' Ce m-am enervat cel mai mult a fost cu tusul de la l'oreal pe care oficial il detest si-l scriu si la bad buys. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) E waterproof si usuca zona pe care e aplicat, se vede urat, se intinde neuniform si nu sunt chiar o novice la tusat ochii, plus dupa 1 ora se sorojeste de l-am smuls fasie cu piele de pe pleoape. Imi trebuie un gel liner bun ca asta mi-a stricat tot machiajul. Plus paleta aia mata cu 88 de culori de pe ebay, ca am vazut cat de pigmentate-s culorile si-mi pot da frau liber imaginatiei si nu-i o avere. Dar pentru asta trebuie sa vorbesc cu pitzigoi ca ea e deja experta in cosmeticarit pe ebay cu paypal etc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 08:24 PM
Post #173

Musafir

Walpu, eu zic sa nu te arunci pe ebay. De la coastalscents au luat foarte multi si au facut review-uri, pe ebay pot sa fie doar niste copii. Plus ca de pe coastal iti poti lua si gel liners, am auzit ca ar fi foarte bune si costa si foarte putin. Si au o gama destul de variata, asa ca ai avea de unde alege. Daca e prea mult transportul pentru Timisoara, poti sa comanzi pe Bucuresti si ti le trimit eu de aici la tm.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 10 2009, 09:22 PM
Post #174

Musafir

Paleta aia cu 88 de culori am gasit-o si pe un site din Germania.... sincer nu stiu exact cum ajuns pe el, dar stiu ca a fost intr-o zi in care m-am uitat la multe fete de pe youtube la tutoriale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

http://www.zoeva-shop.de/_py_Einzel-Palett...-24-48-0-0-0-0/ - acesta este site-ul, acuma nu stiu daca is exact la fel cu cele de pe CS sau nu... Ah si nu expediaza in Romania, eu vreau sa-mi cumpar prin intermediul unei verisoare din Italia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 09:38 PM
Post #175

Musafir

E la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 10 2009, 10:53 PM
Post #176

Musafir

Breeeee, pe site este link catre magazinul lor pe ebay!!! Si ghici ce, expediaza si-n Romania. Ce surpriza placuta, 11 euro transport pentru un combi de 2 palete. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lili, you've made my day. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 10:56 PM
Post #177

Musafir

Ooo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Moca. Si asa trebuie sa-mi iau si eu paleta aia mata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Walpu, te iubesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 10 2009, 10:59 PM
Post #178

Musafir

Apare Romania numai la lista de tari din care trebuie sa alegi ca destinatie si nu in tabelul lor. Sper sa nu fie vreo surpriza. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 11:08 PM
Post #179

Musafir

Sa-mi spui si mie daca reusesti sa dai comanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 10 2009, 11:10 PM
Post #180

Musafir

Stiu ca-s chioara, dar n-au paleta cu 88 de culori, sau nu mai au. Din ce vad acolo, numai celelalte. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Parca-i un facut.

+Quote Post

36 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:01 AM