![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxie, dupa parerea mea e prea scump, serios.
Am intrat la coastal pe site si zice asa : usps first class mail international 15,8$ usps priority mail international e 29,25$ Calculul e facut pentru o paleta cu 78 de culori. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Si eu sunt de parere ca e prea scump! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) De astia 45 euro ai sansa sa gasesti ceva bun si la noi , sau fie , sa gasesti o oferta mai buna in alta parte.... Si nici nu stim ce calitate au. Fereasca D-zeu sa fie gen Ruby Rose... yuck!! (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
On topic : Am fost dupa farduri Deborah si in Unirea au cam ramas fara ... e criza mare! Aveau doar cateva palete mai vechi , si culori nasoale.... Eu pusesem ochii pe paletutza aceea de la Deborah , cu 3 farduri Hi-Tech , nr. 7 . Si nu o mai aveau .... Apoi am trecut prin Carrefour Unirii sa ma uit la fardurile Biguine, si dadusem peste o culoare asa frumoasa, un Bronz sidefat ... vroiam sa-mi iau, alt ghinion.... Imi zice tipa ca le-au scos de tot ... produsele Biguine, pentru ca nu se vand. Ma intreb daca vor scoate de tot gama Biguine de peste tot din RO. Eu am 2 farduri de la ei si tare-mi plac. Acum am dat in mania acestor " Baked Eyeshadows " , am vazut la Too Faced acelea Meteor sau ceva de genul , sunt super ... nu stiu altele, stie cineva alte baked eyeshadows? (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) Tare-mi mai plac! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxie, daca comanzi doar tu, intr-adevar, e prea scump. Dar ei zic ca e 16 euro indiferent de comanda. Deci daca sunt vreo 4 persoane cel putin iese chiar convenabil.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu folosesc Mac(surpriza, nu). Fardurile mineralizate au o textura diferita fata de cele normale, logic, persnal nu as putea sa le folosesc zilnic. Va recomand sa faceti intotdeauna la aceste farduri machiajul la ochi si pe urma la fata pentru ca se imprestie f tare din cauza texturii. Eu am avut vreo 4x2nunate, am dat 2 pentru ca aerau banale dar cele care le-am pastrat , sunt superbe...eu le folosesc cu mixing medium ca si pe pigmenti, culorile sunt mai intense si nu cad asa tare
Mie imi plac partile mai inchise din cele 2 farduri care le am Sea&sky si Odd couple http://bp3.blogger.com/_Erx69IlLIqY/SCxBqs...troflash002.jpg cel albastru http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...l%3Den%26sa%3DG |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De fapt, si eu prefer fardurile normale in pofida celor minerale, am unul de la flormar si se faramiteaza, intr-adevar. Imi plac mai degraba fardurile catifelate.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, daca va asociati pentru o comanda, imi spuneti si mie, va rog? Vreau si eu o paleta sau doua Coastal Scents. Nu ma pot hotari intre alea mate si ale lucioase...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le-am scris la cei cu site-ul nemtesc. Raspunsul lor a fost:
Dear XYZ, Thank you very much for your request and interest in our products. We can ship to Romania in principle, we already had customers from your country in the past. As we currently started working with the curier service UPS, please allow us to check the exact shipping costs and let you know as soon as possible. Most of our products are sold out at this moment, but will be available again in short time (in about 3-4 weeks). We will also offer some new single brushes and brush sets in high quality. So if you don't need the items urgent, there will be a larger selection to choose from. Best regards, Zoe Boikou |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
YYaaaaaaaaaaaaaaayyy!! Walpu, you made my day (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai bine, mai fac si eu rost de niste bani!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A folosit cineva eyeshadow stickers? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://www.coloronpro.com/products/large/aruba3.jpg) Eu ma gandesc ca as economisi niste timp dimineata cu asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Kalua , eu am vazut in Sephora zilele trecute eyeshadow stickers ... Probabil ca se gasesc si la tine , daca ai vreo Sephora aproape sau daca poti comanda de pe net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... De folosit nu am folosit inca, poate te ajuta fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 12 2009, 03:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:15 PM |
|