IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
Jo
post Feb 12 2009, 03:48 PM
Post #201

Musafir

Uh, e prima data cand aud de asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma gandesc totusi ca e cel putin ciudat, pentru ca fiecare se machiaza in functie de forma ochiului...
Go to the top of the page

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 12 2009, 05:52 PM
Post #202

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Acu 2 ani parca am auzit niste fete vorbind de ele, culoarea nu se ia uniform si per ansmablu nu rezulta cel mai ingrijit machiaj, dar daca pierzi timpul sa faci fata in cel mai rau caz pui un eyeliner si amscara , dar nu erau f scumpe asa ca poti incerca

+Quote Post
barbarella
post Feb 14 2009, 03:33 PM
Post #203

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,351

Eu am cumparat de la Lumiere(ii firma de cosmetice minerale) 10 culori cu 15$(culorile mi le-am ales eu), cu tot cu transport mi-a iesit in jur de 60RON. Eu zic ca merita avand in vedere ca eu am ochi sensibili si de la fardurile normale ma pisca ochii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Adica daca iti cumperi de la o firma naspa de aici dai lejer vreo 30RON pe un fard duo(in loc de naspa cititi L'Oreal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Nu recomand nimanui farduri Alix Avien. Mi-am luat eu ceva si cand am ajuns acasa si m-am uitat la ingrediente m-am speriat(nu am observat ingredientele cand am fost la magazin). M-au piscat ochii de clipeam intruna de la ele.

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2009, 02:18 AM
Post #204

Musafir

Ce ti-ai luat mai exact? Ca eu vad un borcanel de pigment pt ochi = 7 $

In alta ordine de idei m-ai zapacit cu Lumiere asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In toate postarile ai scris de el. Daca era site-ul romanesc eram convinsa ca te-au platit sa le faci reclama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci io n-am auzit de firma asta, tu cum le-ai descoperit si de ce zici ca sunt asa bune?

+Quote Post
barbarella
post Feb 15 2009, 02:38 PM
Post #205

Contaminat
*

hahahahha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum ca citesc iar ce am scris vad ca intradevar suna a reclama. Dar nu asta era intentia mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zic ca sunt bune pentru ca nu au conservanti si nu au cum sa iti irite ochii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca sunt si mult mai ieftine.

Da, daca iei la bucata iesi scump(ma gandesc ca ii si mai mare borcanul, dar totusi, cine are nevoie de cantitati industriale de o culoare de fard de ochi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Poti sa iti iei si la set, este sectiunea de specials pe site(nu mai dau si linkul ca iar pare reclama). Eu nu zic ca numai astia sunt buni, adica sunt o gramada de companii din astea si sigur toate sunt ok. Eu voiam sa zic ca fardurile minerale sunt mai bune pentru ca nu patesti nimic de la ele(inainte cand aveam fond de ten clasic am apucat sa citesc lista de ingrediente si de fiecare data cand il foloseam ma strambam in fel si chip cand ma gandeam cate toxine imi pun eu pe fata).

Scuze daca a parut reclama postul anterior (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2009, 03:01 PM
Post #206

Musafir

Eh, stai linistita, ma gandeam eu ca nu ai cum sa faci reclama la un site din afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eram doar curioasa de ce esti entuziasmata de ele.

Mersi de lamuriri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De la MAC ai incercat cumva ceva? Ca sa poti face o comparatie sa zicem? Ca pe mine m-au imbolnavit fetele de MAC Mania acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 15 2009, 03:41 PM
Post #207

Musafir

Aseara m-am dat cu un fard crema peste primer. S-a intins si s-a facut oribil. Ce era pe ochii mei... Deci se pare ca la farduri crema baza cea mai buna e fdt+pudra.

+Quote Post
barbarella
post Feb 15 2009, 07:43 PM
Post #208

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Feb 15 2009, 03:01 PM) *
Eh, stai linistita, ma gandeam eu ca nu ai cum sa faci reclama la un site din afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eram doar curioasa de ce esti entuziasmata de ele.

Mersi de lamuriri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De la MAC ai incercat cumva ceva? Ca sa poti face o comparatie sa zicem? Ca pe mine m-au imbolnavit fetele de MAC Mania acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu am incercat pentru ca am inteles ca sunt cam scumpe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar produsele astea se pot comanda pe net? Sau le gasesti numai daca ai noroc sa ajungi intr-o tara in care se comercializeaza? Nu am vazut pana acum asa ceva la noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 18 2009, 06:16 AM
Post #209

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Nu mai stiu unde am citit despre primer-ul de la TOO FACED dar pt ca e legat de fardurile de ochi postez aici. Mi-am luat si eu azi dar are un miros ciudat.. asa miroseau cosmeticele bunicii.. adica a niste uleiuri nici nu mai stiu exact. Oricum, intrebarea este, e normal sa miroasa cumva, nu tocmai frumos? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 18 2009, 09:54 AM
Post #210

Musafir

Eu sincera sa fiu nu l-am mirosit cand l-am testat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amailhik parca are, poate-ti spune ea.

+Quote Post

36 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:01 PM