![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am mirosit acum. Miroase usor a ranced sau a ruj vechi.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Aha! Deci asa o fi normal sa miroasa?! Vroiam sa ma duc sa-l schimb daca e vreo problema cu el.
Multumesc pt raspunsul rapid amailhik! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu acum am niste farduri de la Dior. Sunt pale, f naturale, dar nu sunt asa minunate cum ma asteptam. Tot se strang in pliurile pielii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In fine, eu am si tenul gras asa ca... Perpe, unde esti? N-ai mai intrat? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Feb 18 2009, 04:04 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-ai pentru ce, bebe!
Ciresica, ia-ti primerul ala de la Too Faced. Am facut proba si cu Ruby Rose, deci.... e extraordinar! |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu dupa paleta asta salivez (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/paletamaroooo.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Amailhik, ce e primerul ala de care vorbesti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce face mai exact? Se pare ca am cam ramas in urma cu discutiile de pe forum... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti-l dai pe pleoape, il tii 1 minut si apoi te dai cu fard. Culorile sunt mai intense, si, cel mai important, nu se strang. Testat si pe Ruby Rose. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu se mai amesteca culorile ca inainte, te cam chinui cu pensula sa nu se vada unde incepe unul si unde se termina dar nu e asa o tragedie. Se numeste Shadow Insurance, de la Too Faced, costa 51 de lei si se gaseste la Sephora.
Despre fardurile Oriflame ce ziceti? Am vazut doua palete in catalogul de acum, la pagina 30. E 40 de lei una si mie sa nu arunc 80 de lei pe geam... Culorile s frumoase dar... sunt bune de ceva? |
|
|
![]()
|
|
Buna inventie Shadow Insurance asta, daca face ce spui tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu am folosit Oriflame, dar am folosit Avon destul de mult timp si nu am decat un cuvant pentru descriere: proaste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu stiu ce diferente sunt intre Avon si Oriflame... This post has been edited by ciresica_dulce: Feb 19 2009, 11:25 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-as cumpara Oriflame decat daca ar fi singurele farduri de pe pamant alaturi de avon, intre astea 2 sigur le-as alege pe primele.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai zis pe undeva ca ma impac bine cu fardurile de la Avon. Aveam vreo doua de acum multi ani, de cand eram clienta fidela, si cu baza de machiaj sunt mai mult decat ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:07 PM |
|