![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De pe ACW, paleta Bobbi Brown basics- neutre. (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01579.jpg) Foarte misto fardurile, ca textura, tinuta, tot ce aveam nevoie pt un ochi natural, usor de creat si foarte folositor in voiaje.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca mi-am amintit- trusa clarins asta (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01540.jpg) o primisem de anul trecut, nu mai stiu daca de ziua mea sau inainte de Craciun si tot n-am folosit-o gandindu-ma ca mai am rozuri si ce atatea efecte din cele 2 griuri. E destul de banala, insa m-a surprins ca griurile sunt mov in toata regula pe ochi, unul mai deschis si altul mai inchis.
Pe griul din stanga, unde am dat cu pensula, se vede o urma movalie. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine arata trusa Bobby Brown (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu tragi un machiaj (cu dedicatie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu trusa de la bobbi ?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata foarte elegant trusa. Si io as vrea sa vaz un machiaj cu ele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai imi trag un machiaj si ne intalnim in person, angel, tre' sa-i facem botezul lui pitzigoi in our group, what u say?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dapai clar, cum sa nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' luati-ma si pe mine! Vreau si io!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca esti din Timisoara sau de prin imprejurimi hai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi IP-ul zice ca esti din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa deschid un topic cu intalneala de Temeshvar sau nu se merita daca o sa fim pana la urma doar 3 pers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt din Bucuresti... Macar daca era Timisoara la 60 de km... Ne intalnim la mijloc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau la Sinaia.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:32 AM |
|