![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, cu cele maronii poti face un smokey eye dragut.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja le am pe cele bobbi brown, deci n-are sens s-o spurc si p'asta...inca:D
Eu parca mi-am pocit mana de la o vreme incoace, machiez pe altele cu dexteritate si cand e sa ma tapetez io, fie c-o fi de la faptul ca-s cam obosita si se vede, dar fac niste combinatii de mi-e rusine sa ies din casa. Nush ce-am patit. Nu-mi mai sta fata pe ochi. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu astept cu nerabdare sa revii la 'jurnal' majoritatea pozelor tale cu machiaje de acolo au disparut, dar cele cateva care au ramas sunt super frumoase ... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ati folosit farduri flormar? Eu il am pe al doilea din stanga, e misto asa ca nuanta... dar acum cu paletele de 88 sau MAC nu cred ca imi mai voi indrepta privirea asupra lor. Sunt un pic chunky, ca au pigmentul mare. Eu il am de cand eram in facultate, nu stiu unde as mai gasi acum- flormar e o firma turceasca de cosmetice, renumiti indeosebi pt ojele pe care le produc.
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/13264482_1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am mai auzit de ea pana acum. Dar astept si eu parerile fetelor. Am un coleg turc si daca-i pe asa sa-i spun oricum sa-mi aduca niste oja de-asta cand merge acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Noua mea descoperire http://pureluxecosmetics.com/page5.html (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fetele de pe youtube care de obicei folosesc M.A.C. au spus ca sunt bune, culori intense, rezista toata ziua si nu mai zic de pret, super ieftine, 1$ o cutiuta. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, preturile nu-s chiar asa mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1$ e pentru 1/8tbs, adica pentru o mostra. Iar pe thebodyneeds2 era in jur de 1,79$ pentru 1/4tbs, deci dublu, pt pigmenti MAC. Asa ca cele pe care le-ai postat tu ies ceva mai scumpe decat cele MAC.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ooooooooooooooaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ce faine sunt culorile alea de la Clarins.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo sincer nu m-am uitat la cantitate pt ca tipa care facea review la ele pe youtube le compara cu M.A.C.-urile si spunea ca astea sunt mult mai mari, am impresia ca e vb de volum si nu de greutate ce e afisat pe site, nu mai stiu exact.
Oricum, arata cutiuta si era plina 3 sferturi cu fard si nu parea mai mica decat cele in care vin mostrele M.A.C. In plus sunt farduri minerale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar gama de culori e muuuult mai variata, eu o sa-mi iau si M.A.C.-uri dar aici sunt si alte nuante. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am si eu trusa aia, Walpu. Am luat-o si n-am folosit-o dar i-am dat-o mamei. Ea foloseste nuante de-astea. La ochii tai s-ar vedea frumos si poti sa cmbini cu o nuanta de piersica sau roze. Alea cremoase sunt rujuri.
O sa-mi rog si eu iubitul sa-mi aduca niste MAC din State. Nu ma pot opri, insa... la doar cateva produse. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:36 PM |
|