IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
pitzigoi
post Mar 2 2009, 08:33 PM
Post #251

Musafir

Walpu, cu cele maronii poti face un smokey eye dragut.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Mar 2 2009, 08:42 PM
Post #252

Musafir

Deja le am pe cele bobbi brown, deci n-are sens s-o spurc si p'asta...inca:D
Eu parca mi-am pocit mana de la o vreme incoace, machiez pe altele cu dexteritate si cand e sa ma tapetez io, fie c-o fi de la faptul ca-s cam obosita si se vede, dar fac niste combinatii de mi-e rusine sa ies din casa. Nush ce-am patit. Nu-mi mai sta fata pe ochi. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 2 2009, 08:57 PM
Post #253

Musafir

Eu astept cu nerabdare sa revii la 'jurnal' majoritatea pozelor tale cu machiaje de acolo au disparut, dar cele cateva care au ramas sunt super frumoase ... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 4 2009, 10:42 PM
Post #254

Musafir

Ati folosit farduri flormar? Eu il am pe al doilea din stanga, e misto asa ca nuanta... dar acum cu paletele de 88 sau MAC nu cred ca imi mai voi indrepta privirea asupra lor. Sunt un pic chunky, ca au pigmentul mare. Eu il am de cand eram in facultate, nu stiu unde as mai gasi acum- flormar e o firma turceasca de cosmetice, renumiti indeosebi pt ojele pe care le produc.
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/13264482_1.jpg)

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2009, 10:55 PM
Post #255

Musafir

Eu n-am mai auzit de ea pana acum. Dar astept si eu parerile fetelor. Am un coleg turc si daca-i pe asa sa-i spun oricum sa-mi aduca niste oja de-asta cand merge acasa.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 13 2009, 04:12 PM
Post #256

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Noua mea descoperire http://pureluxecosmetics.com/page5.html (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fetele de pe youtube care de obicei folosesc M.A.C. au spus ca sunt bune, culori intense, rezista toata ziua si nu mai zic de pret, super ieftine, 1$ o cutiuta.

+Quote Post
Jo
post Mar 13 2009, 05:16 PM
Post #257

Musafir

Bebe, preturile nu-s chiar asa mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1$ e pentru 1/8tbs, adica pentru o mostra. Iar pe thebodyneeds2 era in jur de 1,79$ pentru 1/4tbs, deci dublu, pt pigmenti MAC. Asa ca cele pe care le-ai postat tu ies ceva mai scumpe decat cele MAC.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 13 2009, 06:09 PM
Post #258

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ooooooooooooooaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ce faine sunt culorile alea de la Clarins.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 13 2009, 06:57 PM
Post #259

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Jo sincer nu m-am uitat la cantitate pt ca tipa care facea review la ele pe youtube le compara cu M.A.C.-urile si spunea ca astea sunt mult mai mari, am impresia ca e vb de volum si nu de greutate ce e afisat pe site, nu mai stiu exact.
Oricum, arata cutiuta si era plina 3 sferturi cu fard si nu parea mai mica decat cele in care vin mostrele M.A.C.
In plus sunt farduri minerale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar gama de culori e muuuult mai variata, eu o sa-mi iau si M.A.C.-uri dar aici sunt si alte nuante.

+Quote Post
Bia
post Mar 13 2009, 07:15 PM
Post #260

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Am si eu trusa aia, Walpu. Am luat-o si n-am folosit-o dar i-am dat-o mamei. Ea foloseste nuante de-astea. La ochii tai s-ar vedea frumos si poti sa cmbini cu o nuanta de piersica sau roze. Alea cremoase sunt rujuri.

O sa-mi rog si eu iubitul sa-mi aduca niste MAC din State. Nu ma pot opri, insa... la doar cateva produse.

+Quote Post

36 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:36 PM