![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nici nu te opri, Pink! ia-ti muuuulte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa ne spui si noua ce ti-ai ales!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, help. Nu mai stiu exact la ce topic am auzit de Too Faced baza pentru rezistenta fardului de ochi. Am gasit pe net o varianta de la Clinique a produsului: Clinique Touch Base Eyes. L-a incercat cineva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ati auzit de el?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e o varianta a produsului, e un cu totul alt produs destinat aceluiasi lucru. De cel de la Clinique n-am auzit nimic. Stiu ca cel de la Urban Decay si cel de la Too Faced sunt cele mai bune... eu personal nu m-as arunca la altceva.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ai idee daca gasesc in Romania la Sephora si Urban Decay si Too Faced? Nu as vrea sa ma duc degeaba, sa caut si sa nu gasesc. Deh, comoditatea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si cam cat costa...?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Too Faced gasesti la majoritatea cred, exceptand Universitate. Urban Decay am vazut azi ca exista, dar la set cu doua farduri. Dar primerul ala e MARE. Adica e imens. Too Faced la 51 de RON, Urban Decay + 2 farduri la 99.
|
|
|
![]()
|
|
Mercic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Zilele astea sper sa ajung si eu la Sephora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tema: contouring, blush, highlighter.
Ce folositi la conturat si, de fapt asta ma intereseaza cel mai mult, pe post de highlighter? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu folosesc highlighter. Cred ca din cauza ca nu stiu prea bine sa-l aplic. Pentru contouring folosesc o pudra bronzanta. As vrea insa sa pun mana pe-un Sculpt and Shape de la Mac, dar mai incolo ca stau cam prost cu partea financiara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Tema: contouring, blush, highlighter. Ce folositi la conturat si, de fapt asta ma intereseaza cel mai mult, pe post de highlighter? Ai mai multe optiuni, tre sa te joc putin cu nuantele sa vezi ce se potriveste.eu am o nuanata deschisa tenului deci folosesc cel mai dechis sculpt& shape dela Mac, dar nu e musai asta, poti folosi un fard de ochi, un blush, un bronzer doar sa fie mate.Am vazut laSephora aveau unele cu nu diametru cred ca de 15 cm , imense cred ca iti trebuie 2, 3 vieti sa le folosesti Ptr highlighting orice e deschis si are cntiatea potrivia de sidef(depinde gust), eu as recomanda vanilla pg sau pink opal pg, le poti folosi si ca farduri si ca highlighter si intr-un gloss transparent, oja si si unul care te costa aprox 21$ cu uz zilnic te tine mim 5 ani.eu mai folosesc niste pudre perlizate mac cu tente aurii, argintii sau roz depinde ce vreau sau mineralized skin finish- asta il folosesc inmod uzual ca e tare dragut Jo daca iti iei ia-ti doar partea cu shape dintr-un magazin pro ptr ca sunt atatea optiuni ptr hg ca nu o sa-l folosesti, pune-l deasupra fardului de obraz si putiin peste, iar vara in zona T, de fapt unde cade in mod natural lumina, pe zonele cele mai proeminente ale fetei, iar cel de sculptat in zonele recesive ale fetei |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, romi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:50 PM |