![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, merci, dar la mine e cam dificil sa-mi iau dintr-un magazin pro, avand in vedere ca n-am ajuns nici macar in unul normal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa in mod normal as sti unde sa-l aplic, la contouring n-am nici o problema. Dar daca bag si hg ceva parca e in plus.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jo -ebay sau alte gen vezi intai ce vrei, pregateste bani si in ziua de azi e imposibil sa nu ai de unde sa cumperi ceea ce vrei |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, doar asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Mi-am luat astazi primul meu creion de buze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nr. 2 de la Max Factor, este cea mai deschisa nuanta. Din cate am mai citit, rujul rezista mai bine pe buze daca in prealabil ma dau cu creion pe toata suprafata buzelor. Asa este? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am nici cea mai vaga idee. Sunt campioana la mancat ruj. Chiar si rezistent la transfer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Pai cred ca toate il mancam... macar cand mananci altceva si e bun ca topping. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa testez zilele astea metoda sa vad daca e adevarat sau nu. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat astazi primul meu creion de buze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nr. 2 de la Max Factor, este cea mai deschisa nuanta. Din cate am mai citit, rujul rezista mai bine pe buze daca in prealabil ma dau cu creion pe toata suprafata buzelor. Asa este? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Si eu il am, eu ma dau pe toata suprafata dupa care aplic gloss, eu am observat ca mi se termina foarte repede pt ca e cremos. Am unul de la shiseido parca ma tine mai mult. L am ascutit doar de vreo 2 ori pana acum. |
|
|
![]()
|
|
Help, azi m-am dat cu un fard de ochi crema + unul sidefat si cu tot Too Faced Shadow Insurance-ul s-a dus in 20 de minute. Sa inteleg ca nu e eficient pentru fardul crema sau am eu o problema?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tema: contouring, blush, highlighter. Ce folositi la conturat si, de fapt asta ma intereseaza cel mai mult, pe post de highlighter? cred ca asta-i sosia Celinei http://www.youtube.com/watch?v=Pq4kOsCDIOo eu de cand am vazut trucul cu fardul alb/transparent sidefat care se pune ca un punct/bulina sub unghiul sprancenei si o linie fina in capul pometilor iar look-ul este de obraz sanatos. Eu am ceva de la make up forever si-mi place rezultatul. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi pun vanilla pigment- il gasesc perfect pt asta. Imi place sa pun si un pic deasupra buzei superioare sa dea volum buzelor, intre sprancene f light sa nu par uleioasa.
Pt highlight peste blush mi-a luat Jo petticoat- MAC (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/picture1034qe1.jpg) . Asa arata: (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01729mm.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:45 PM |
|