IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
kalua
post Mar 30 2009, 08:19 PM
Post #281

Musafir

Eu imi mai pun si sub buza inferioara, cand nu uit.

Cireaso, eu una pun primer numai sub fard-pudra, niciodata sub cremos.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Mar 30 2009, 08:35 PM
Post #282

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Am inteles. Eu oricum am tenul gras, deci sa evit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pacat, erau niste nuante frumoase. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
amailhik
post Mar 30 2009, 09:08 PM
Post #283

Musafir

Cire, asta am observat si eu si am scris pe undeva pe forum. A iesit ceva ORIBIL! Mai bine mergea peste fdt si pudra.

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2009, 09:09 PM
Post #284

Musafir

Da, cire, pui niste pudra si pe deasupra cremulica colorata.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 30 2009, 11:28 PM
Post #285

V.I.P.

FDT nu folosesc, doar o crema colorata. Dar o sa incerc cu pudra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 30 2009, 11:45 PM
Post #286

Musafir

Mai poti sa astepti sa se usuce baza. Eu mereu aplic fardul pudra imediat dupa ce am aplicat baza, am senzatia ca adera mai bine. In schimb, cand folosesc chestii cremoase (gen tusul gel care se poate folosi si pt smokey eye) il las sa se usuce. Ce marca e fardul? E posibil sa lase si calitatea de dorit (chiar daca te astepti la un produs de o calitate superioara doar pentru ca scrie o anumita firma pe el de multe ori ramai dezamagita, cu toate stim asta).

+Quote Post
Ciresica
post Mar 31 2009, 08:44 PM
Post #287

V.I.P.

E primit. Nu scrie nici o marca. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) E intr-un borcanas mic mic transparent si are un fel de floricica desenata pe el. In fine, o sa evit sa -l mai folosesc direct pe pleoapa. O sa-l folosesc mai bine pe arcada.

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 2 2009, 08:49 PM
Post #288

Musafir

Ma tenteaza niste produse de la nyx (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , are cineva?Sunt tare ieftine, mi-e sa nu fie calitate super proasta...
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/d_261.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/d_4267.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/d_4483.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/d_6425.jpg)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 3 2009, 02:18 AM
Post #289

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Pitigoi ce ne-am nimerit, exact NYX studiez si eu de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/balon.gif)
Initial am crezut ca le pot lua doar dupa internet sau prin reprezentant si pana la urma am intrat intr-un beauty supply store, unele sunt chiar mai ieftine decat pe siteul oficial.
Nu mi-am luat decat jumbo pencil alb pe care il foloseste Natalya (filthygorgeousmakeup pe youtube) ca baza pt un machiaj cu roz si mov si 2 pigmenti pearl mania.
Imi plac toate, azi am folosit creionul ca baza, l-am aplicat pe toata pleoapa apoi am pus pigment de la M.A.C. si a rezistat f bine; la fel pigmentii (eu am violet si nude) sunt f draguti, fff fini, culoare intensa, rezista cu primer la fel ca cei de ma M.A.C.

Totusi mi-am dat seama ca daca nu-i M.A.C. parca nu-mi plac la fel de mult (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) , nu pt ca n-ar fi bune dar parca am facut o pasiune pt M.A.C..

O sa mai iau NYX, de ex vreau un creion turcoaz si o sa merg sa iau de la ei pt ca nu vreau sa dau bani multi pe el avand in vedere ca o sa-l folosesc doar o data din cand in cand dar baza tot M.A.C. o sa fie.

A, aveau o paleta foarte larga de farduri de ochi, nuante superbe, as putea sa le gasesc echivalent si la M.A.C., violet de la ei de ex seamna fff mult cu stars'n rockets parca de la MAC.

p.s. Nireyna zicea ca-s mai slabe decat MAC totusi, a zis ca le foloseste pt ea dar nu la sedintele de makeup.

This post has been edited by bebe_maria: Apr 3 2009, 04:13 AM

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 3 2009, 03:22 AM
Post #290

Musafir

Bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi, pe multa lume a palit mania mac, si pe mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar sunt relativ scumpe si la noi inca nu au aparut (e greu sa iei pe nevazute); bineinteles isi merita banii, dar eu acum nu stau chiar bine cu ei si imi lipsesc unele chestii de baza, gen baza neagra, baza albastra (gen jumbo pencil) pigment bej (nude), liner maro, liner albastru. Nici nu ma gandeam ca se pot compara cu mac...din cate am inteles putini se compara, mai ales la farduri (din auzite kryolan, atelier, ben nye,make up designory, bobbi brown)

+Quote Post

36 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:45 AM