IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
bebe_maria
post Apr 3 2009, 04:17 AM
Post #291

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cu placere!

Am facut comparatia MAC versus NYX pt ca pe mine chiar ma interesa sa gasesc ceva cu care sa inlocuiesc MAC-ul, mi se par prea scumpe produsele cel putin fardurile de ochi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pt ca acolo ma bag cel mai mult.
In rest imi ajunge un ruj doua, un luciu de buze, la farduri de ochi nu ma pot opri. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)

Eu zic sa le incerci, mi se par bunicele insa prima comanda sa fie mai mica sa vezi totusi daca iti plac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de cate ori scriu 'initiala "v" langa initiala 's'' mi se inlocuieste automat cu 'magazin online'. nu-nteleg de ce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) chiar daca e vorba de victoria's secret, nu-i magazin romanesc

This post has been edited by bebe_maria: Apr 3 2009, 04:19 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
amailhik
post Apr 3 2009, 10:06 PM
Post #292

Musafir

Jo, tu parca ti ai luat setul ala de Smudge Pots , nu? Cat a costat? Am trecut azi pe la Sephora si unul singur costa 62 de lei. A, si am vazut si Too Faced Lockdown. Era 64 de lei. Mi-a placut cea mai deschisa culoare, Bondage.

+Quote Post
Jo
post Apr 3 2009, 10:14 PM
Post #293

Musafir

103, setul de 3 + o pensulica pe care eu o folosesc in cu totul alt scop si pe care o iubesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amailhik
post Apr 3 2009, 10:18 PM
Post #294

Musafir

Aha, mersi. Cred ca mi-l iau pe-ala negru. Pare foarte misto.

+Quote Post
Jo
post Apr 3 2009, 10:37 PM
Post #295

Musafir

Mai.. sa stii ca merita setul de 3. Daca poti, ia-l pe ala. Cel negru singur e foarte mare. Problema e ca sa usuca destul de rapid, si nu cred ca o sa apuci sa-l termini.

+Quote Post
amailhik
post Apr 3 2009, 10:46 PM
Post #296

Musafir

Celelalte doua culori care sunt?

+Quote Post
walpurgik
post Apr 3 2009, 11:00 PM
Post #297

Musafir

Maro si gri.

Si mie-mi trebuie unul negru pt ca urasc tusul de la l'oreal; azi efectiv mi s-a scorojit de pe pleoape, m-am enervat si l-am smuls tot si mi-am sters machiajul cu apa- eram la scoala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 3 2009, 11:14 PM
Post #298

Musafir

Gri si bronze. Am pus eu swatches la tusuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Apr 4 2009, 03:07 PM
Post #299

Musafir

Mi am luat cateva farduri radiant. Nu s multumita deloc de ele. Sunt prafoase si nepigmentate. Mai fac azi o incercare si daca nu iese nimic le trec la nefolosite. Am mai luat si ca Haplea 3...

+Quote Post
Bia
post Apr 4 2009, 03:14 PM
Post #300

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Incercati si Ben Nye la farduri de pleoape. Sunt foarte pigmentate si culorile acopera absolut toata paleta (na, sunt profi). Spun asta mai ales pentru fetele din State care si le pot lua fara un shipping prea mare. Eu am cateva luate de aici dar sunt un pic mai scumpe.
Paleta Lumiere Grande Colors e super misto si la 60 $ sa ai 12 culori vibrante nu e mult deloc.
http://www.stagemakeuponline.com/lumiere%20and%20fireworks/

+Quote Post

36 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 07:59 AM