![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, am auzit ca sunt foarte bune ben nye, mersi de link (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Asta imi face cu ochiul (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/bennye.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa ma duc la ei, la Kruger (ei el importa) sa cer in pana mea o lista completa de preturi cu toate. Am dat cel putin 4 telefoane in care am cerut asa ceva, inclusiv de la MUFE si nimic. Neseriosi.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca trimit si international cei de la stagemakeup. Roata am gasit-o cu 14$ pe ebay si la ei e 16$redusa de la 19$. La noi probabil va fi 20$, poate chiar mai mult. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pitzigoi, intra pe messenger si invata-ma si pe mine cum sa cumpar de pe eBay, etc., si cum gasesc paletele ca nu ma descurc!
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/paleta-1.jpg)
Asta e paleta mea, drept sa-ti spun MoN, s-a meritat investitia. Din culorile intense folosesc mai putin, ca si cantitate, dar le folosesc, o sa ma tina mult si bine. De blush-uri m-am plictisit deja, sunt ok. Cu randul de griuri/alb/negru se poate face smokey eye. Dintre culori, cel mai mult am folosit maro deschis, maro mediu, maro inchis si visiniu. Am mai folosit mov deschis, cupru, portocaliu. De celelalte m-am atins mai rar: verde aproape deloc, albastru de vreo 4 ori, rozuri foarte rar, galben o data cred. Acum ca vine vara sigur o sa apelez mai des la culorile intense (albastru, roz). Paleta asta e foarte buna pentru calatorii, le ai pe toata la un loc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe pleoapa tin doar cu baza de machiaj (pana seara), altfel se duc in vreo ora; eu am si pleoapele uleioase. Fiecare culoare e putin mai mica decat o moneda de 5 bani. Cele cu punct albastru sunt preferatele mele. A, mi s-a rupt capacul la ea, lucru chinezesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc farduri Seventeen si mi se par foarte bune. Merge sa le pui si peste pudra+fdt, iar peste primerul Too Faced tin si 14 ore. Am vazut ca a aparut colectia de primavara, niste culori mai turbate, cred ca zilele astea dau o fuga prin Unirea sau Cora... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain, Pitigoi e frumusica ca are o gramada de culori. Acu' sa zic eu ultimele 4 coloane sigur n-o sa le folosesc ca cu maro-ul si rozaliul nu ma impac defel. Dupa capul meu mi-as lua una cu primele 4 coloane de culori din stanga si prima coloana de mov dupa ele, alea imi plac cel mai tare. Si tot cu comanda online ti-ai luat-o sa ai gasit-o undeva. Si faza cu tinutul pe mine ma enerveaza ca mi-am luat un fard de la maybelline si cand se duce la vale adica maxim dupa 2 ore ma umplu de sclipici pe fata. Primer sau cum ii zice nus de care sa-mi cumpar, eu cand am zis ca sunt nisnaiu n-am glumit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Tu le ai cu fardatul si iti faci tot felul de combinatii faine, da' eu ma fardez cu albastru si cu verde cam atat, pe maro sa nu-l vad nus ce-am cu el, da' nu-l suport. Nici cu rozul nu-s chiar asa buna prietena. Cre' ca pana la urma, inca nu-s sigura tot o trusa de la Jade imi cumpar. Acu' mai ma uit, da' cu comenzile online am eu un fix inca n-am studiat problema si de-acum dupa Pasti ca nu mai am vreme pana atunci, se aglomereaza treburile. Is cam turbate asa-i Amailhik, da' din machiajele din catalog, unele arata bestial de fain. This post has been edited by Master of Norules: Apr 9 2009, 07:23 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te duci la Sephora, si-l gasesti la Too Faced. Costa 51 de lei si merita pana la ultimul RON. Se numeste Shadow Insurance. Nici eu nu m-am mai dat cu maro din liceu, nici nu mai am farduri maro. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar cred ca o sa mi cumpar, ca vreau sa mi fac un machiaj cu bej maro si verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfa, ce misto merge maro-ul la blending.. :X E culoarea mea preferata pentru asta, mai ales la machiajele mai naturale.
MON, eu iti sugerez sa nu te arunci asa tare spre culorile tari, macar pana prinzi ceva experienta la cum sa le imbini si cum sa faci combinatiile. Incearca cu farduri mai neutre, exerseaza, experimenteaza, si abia apoi baga-te in cele tari. La albastru, verde, rosu, se vede imediat orice greseala pe cand la neutre nu prea... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fardul de care ma intreba Sylvia este anonim, s-ar putea sa-l gasesti la metrou, de unde l-am luat si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC04730.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC04733.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:04 PM |
|