![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc frumos, Amailhik.
E drept ce zici tu Jo, dar pur si simplu nu pot sa ma machiez cu maro si daca nu imi place cum m-am machiat pai il streg urgent. This post has been edited by Master of Norules: Apr 11 2009, 11:05 AM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nuante neutre nu inseamna neaparat maro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, Lexie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Metroul pe la mine prin oras nu mai circula de mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar am retinut cum arata setul si am sa-l caut pe la chioscuri. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrat azi intr-un magazin si am dat peste niste produse NYC, aveau omultime de farduri, destul de pigmentate si colorate. Nu stiu insa cum s-ar comporta pe piele.
Aveau si o trusa cu pensule de mai multe feluri si aratau sub orice critica, ma gandesc ca o firma care face asemenea pensule nu poate fi foarte buna. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, NYX vroiai sa zici?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Exista si NYC si NYX. NYX stiu eu ca-s totusi produse profesionale la un pret accesibil, NYC sunt produse ieftine nu proaste dar nici prea bune... citisem prin review-urile Paulei ca ar avea unele produse bunicele. NYC le gasesti in farmacii, NYX in 'beauty supply'. Eu n-as lua NYC, daca e sa iau ceva de la farmacie ar fi revlon, l'oreal, neutrogena si poate covergirl.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt noua pe aici, dar am vazut ca sunt multe fete care se pricep si iubesc machiajul. Si eu sunt pasionata de machiaj, incerc sa-mi diversific cat mai mult colectia. Pana acum, am folosit farduri de la mai multe firme, de la Avon, pana la Revlon. De cateva zile folosesc Color Appeal Trio Pro de la L'Oreal, pt ochi negri, imi place mult, pt ca pot crea un machiaj "smokey" foarte soft. Acum incerc sa achizitionez si cateva farduri Urban Decay si MAC, dar trebuie si ceva buget pt ele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simona (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) te asteptam si la jurnal de machiaj sa ne pui pozici cu machiajele tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Multumesc, pitzigoi, voi pune si eu poze cu modelele mele de machiaj, ca asta a fost unul din principalele motive pt care am si vrut sa ma alatur acestei comunitati, dar trebuie sa gasesc mai intai ceva cu care sa-mi fac niste poze decente. Azi am constatat ca nu am niciun aparat foto cat de cat bun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am fost ieri la Sephora de pe Magheru, in speranta ca standul Urban Decay s-a mai imbogatit cu cateva produse. Dar am ramas tare dezamagita cand am vazut ca a fost desfiintat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cred ca nu au avut vanzare si au scos produsele Urban Decay (sa ma scuzati, dar nu ma mir ca nu a cumparat nimeni trusele alea tipatoare). Stiti cumva pe unde mai exista Urban Decay in Bucuresti?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:43 AM |
|