![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu sa fi existat vreodata la Sephora stand Urban Decay in Romania.. Din ce stiu eu aveau cateva produse printre care doua seturi de creioane si un set de primer+ 2 farduri.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stau prin apropiere de Sephora magheru si pot sa-ti zic ca n-a fost niciodata stand Urban Decay acolo. Poate sa fi fost in Vitan (ala e cel mai bine aprovizionat Sephora), vazusem cateva produse cand am trecut pe acolo - cateva farduri si seturile de care vorbea amailhik. MAC nici atat n-o sa gasesti prin vreun magazin la noi. Uita-te prin topicul de comenzi cosmetice online, sunt multe site-uri de unde poti face comanda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit , Jo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am drum foarte des pe la Sephora din mall si n-am vazut vreun stand UD. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, ce sa fac, nu pot sta departe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sincera sa fiu pe mine nu m-au dat pe spate fardurile de la UD. Primisem cateva de la o amica, si aveau un sclipici dintr-ala mare si urat. Cred ca le-am folosit odata si le-am dat cadou mai departe. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
In afara de creioanele alea de ochi pe care le recomand din tot sufletul, n-am mai folosit nimic de la UD.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Da, am gresit spunand stand, ma refeream la cele cateva produse pe care le aveau (trusele alea). Acum nu le mai au nici pe alea. Stiu ca MAC nu exista in Romania, dar speram sa mai gasesc o urma cat de mica de Urban Decay. Eh, asta e, tot la net apelam, ca vreau neaparat o nuanta pe care mi s-a pus pata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Jo, imi poti arata topicul cu site-urile pt comenzi online, te rog? Nu-l gasesc. Cunosc doar un site care aduce produse cosmetice profesionale, dar mi se pare ca adaosul pe care il practica e cam maricel, asa ca as vrea sa mai consult cateva site-uri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite aici
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost azi prin Sephora de la Mall Vitan si mai aveau cate ceva de la UD: ceva glitter, creioanele si niste farduri parca. Aaa, si nsite chestii de la Benefit.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos, Jo, ma pun acum pe studiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amailhik, ce farduri UD? erau cumva simple sau in palete? in Sephora din Mall Vitan nu am fost niciodata, ca e cam prea departe de mine, dar poate bat un drum pana acolo, mai ales ca ai zis ca sunt si ceva produse Benefit (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) This post has been edited by Simona85: Apr 30 2009, 11:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:46 AM |
|