IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 33 34 35 36 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce farduri folositi ?, Culori, firma, calificativ!
Simona85
post Jun 27 2009, 11:05 AM
Post #341

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Eu am inceput sa folosesc NYX si imi plac mult produsele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca o sa-mi o colectie mai marisoara, cat de curand, ca sunt si foarte ieftine, merita. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
magdi
post Jul 2 2009, 04:54 PM
Post #342

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,984

De unde pot cumpăra gel eyeliner? Magazinele din Bucureşti mă interesează. Mulţumesc.

This post has been edited by magdi: Jul 2 2009, 04:55 PM

+Quote Post
Bia
post Jul 2 2009, 09:12 PM
Post #343

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sunt bune Kryolan, foarte misto cele de pleoape, foarte fine si pigmentate.

QUOTE(magdi @ Jul 2 2009, 05:54 PM) *
De unde pot cumpăra gel eyeliner? Magazinele din Bucureşti mă interesează. Mulţumesc.

De la Sephora.

+Quote Post
ankraluk
post Mar 14 2010, 02:08 PM
Post #344

Contaminat
*

Member No.: 8,184

Buna ziua fetelor.Eu sunt noua pe aici.Am si eu o intrebare pentru monicuta: de unde ti-ai achizitionat fondul de ten helena rubinstein si la ce pret?Am mai vazut la careva postat despre produsele malu wilz.De unde se pot achizitiona?Am mare nevoie de un fond de ten foarte bun care sa acopere toate imperfectiunile si totodata sa nu provoace alergii deoarece am tenul foarte sensibil.Va multumesc tare mult

+Quote Post
Cindy
post Mar 14 2010, 07:39 PM
Post #345

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Helena Rubinstein nu se gaseste la noi in tara, poti cumpara de pe strawberry sau alte magazine online de gen sau din afara.

+Quote Post
Diana.
post Mar 14 2010, 09:12 PM
Post #346

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Produsele Helena Rubinstein se gaseau pe vremea lui Ceausescu pe sub mina. S-au mai gasit o scurta perioada dupa si dupa aia, adio!

+Quote Post
ankraluk
post Mar 15 2010, 11:03 AM
Post #347

Contaminat
*

Member No.: 8,184

Am inteles ca nu se gasesc in tara.Am intrat pe strawberry dar din sensual clone, fdt despre care vorbea monica nu au numai o nuanta.Si intrebam sa vad ea de unde si l-a procurat.Ma gandeam ca mai exista ceva site.Plus ca nu stiu care sunt nuantele,mie mi-ar trebui cea mia deschisa nuanta cred.Si produsele Malu Wilz?Stie careva ceva?Oricum va multumesc de informatii.

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2010, 12:17 PM
Post #348

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Poti incerca un search pe google:
http://www.google.com/search?hl=en&rlz...ubinstein+produ
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
verenadoll
post May 28 2010, 11:46 AM
Post #349

Musafir

QUOTE(ankraluk @ Mar 14 2010, 01:08 PM) *
Buna ziua fetelor.Eu sunt noua pe aici.Am si eu o intrebare pentru monicuta: de unde ti-ai achizitionat fondul de ten helena rubinstein si la ce pret?Am mai vazut la careva postat despre produsele malu wilz.De unde se pot achizitiona?Am mare nevoie de un fond de ten foarte bun care sa acopere toate imperfectiunile si totodata sa nu provoace alergii deoarece am tenul foarte sensibil.Va multumesc tare mult

Buna eu ti-as recomanda un fond de ten bio de la PR , se gaseste in doua variante unul crema si unul lichid. Eu mi l-am achizitionat pe cel lichid ca pentru vara si sunt super multumita de el. Cel crema il are o prietena de-a mea si te pot asigura ca acopera tottttt! Fiind bio nu contin conservanti, talc si alte ingrediente nocive.

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 10 2011, 08:46 AM
Post #350

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Ca farduri de pleoape cel mai bine ma impac cu Ruby Rose. E adevarat ca nu e o marca de renume, sunt destul de ieftine, dar imi plac mult culorile si felul cum se intind pe pleoape, nu trebuie sa dau de 7 ori sa se vada ca mi-am aplicat un fard. Ma gandeam sa mai schimb, dar nu stiu ce sa incerc, nu ma atrag culorile la alte marci.

QUOTE(Diana @ Mar 14 2010, 10:12 PM) *
Produsele Helena Rubinstein se gaseau pe vremea lui Ceausescu pe sub mina. S-au mai gasit o scurta perioada dupa si dupa aia, adio!

Mama mi-a zis ca folosea cand era tanara. Cica erau super bune. Nu stiam ca nu se mai gasesc si acum.

+Quote Post

36 Pages V  « < 33 34 35 36 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:41 PM