![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Pune-ti pe dosul palmei cat o bomboana de m&m si o sa-ti ajunga suficient.Nu prea ma deranjeza ca nu are pompita pt ca asa fac cu toate fondurile de ten.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Hint: eu imi aplic 4 puncte de fdt pe fata (obraji,barbie,frunte), apoi ma masez bine cu degetele si palmele, ca si cand as aplica o crema. Orice fdt aplicat in acest fel, prin masaj, nu da acel aspect "de masca". (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mai, din experienta mea va spun ca mult mai mult conteaza sa folosesti o crema hidratanta inainte de fdt sau o baza de machiaj. tot din experienta, mi se par incompatibile cremele matifiante cu fdt matifiant. eu, desi am tenul mixt, prefer sa folosesc o crema hidratanta si un fdt matifiant.
si, ca sa eviti efectul de masca, dar si pentru a se fixa mai bine machiajul e bine sa pulverizezi niste apa termala pe fata dupa ce ai terminat machiajul. si in timpul zile, chair daca nu iti retusezi machiajul, e bine sa pulverizezi pe fata din cand in cand niste apa termala sau minerala. |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vara si cand e groaznic de cald ma dau cu putin anticearcan si atat, evit sa ma machiez execesiv pt ca am observat ca imi agreseaza tenul.
dar de obicei folosesc o crema hidratanta si putina pudra, anticearcan cu fdt nu prea ma dau doar cand imi apar cosuri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) PS: TE URMARESC AZI VAD (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
fondul de ten se intinde uniform cu o pensula pt fond de ten, nu te mai murdaresti pe maini, si faci si economie, e mai usor de intins.
mi-am cumparat fdt estee lauder double wear, si sunt super multumita, mi se pare mai natural decat christian dior. de asemeni, creionul contur de buze, de la estee lauder, este foarte bun, eu mi am luat automatic lip pencil duo, culoare naturala, si daca aplici gloss transparent, buzele arata bine tare. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
De unde ti-ai cumparat pensula de intins fondul?
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin mai multe faze...am incercat si cu pensula si cu buretei etc...Acum sunt la capitolul buretei si mi se pare efectul cel mai natural. Trebuie avut grija ce pensula se cumpara: trebuie sa fie fff moale.
Prima mea pensulna a fost una de la Avene(bleah, prea aspra). Apoi am evoluat la MAC SI Bobbi Brown si acum sunt fericita posesoare a unei mici colectii. Imi plac la nebunie, cred ca nu m-as satura in veci a cumpar pensule. A, aplic cu pensula pudra, baza pt ochi si conturul ochilor. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ai mare grija cu bureteii!
"Mirela Vescan: Imediat ce a intrat in piele crema de zi poate fi aplicat fondul de ten. Daca folositi o crema grasa, eliminati excesul de grasime cu un servetel. Cel mai bine fondul de ten se aplica folosind varful degetelor, prin miscari usoare, ca de masaj. Aplicatorul nu poate fi atat de fin ca pielea mainilor si niciodata nu putem avea siguranta ca este foarte bine curatat. Chiar daca este spalat zilnic, in porii latex-ului tot mai raman microparticule de fond de ten care fermenteaza in timp ceea, ce nu este prea bine pentru ten." |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala asa e ...cu microbii si micromizeriile, insa eu am descoperit ca asta e metoda ceea mai buna pt mine. De altfel si Paula Begoun, a carei safturi le urmez recomnda buretii. Personal imi place ca in cazul bureteiilor elimin surprusul.
E alta viata cind aplic cu bureteii decit cu mainile! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una cred ca depinde si de textura fondului de ten, eu am avut unele pe care le puteam intinde mult mai bine cu buretel, altele cu mana (aplicand cu mana, care-i mai calda decat un buretel, unele fdt-uri parca isi "dau drumul"... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Iar bureteii se pot spala, daca are fiecare macar doi, nu-i nici o problema. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:37 PM |
|