![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, nu o lua personal..Era o gluma..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pffff! Sa crezi tu ca ma mai joc cu tine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Gluma, gluma, gluma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va jucati fara mine (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Kalua spune la walpu aicea cu ce te-a dezamgit color focus ca asa au culori dragutele. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se aduna, se mai sterge, cred ca-i cel mai prost fard de pleoape pe care l-am avut vreodata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai prost decat ieftiniturile. Pana si buretelul de la aplicator s-a facut ferfenita pe la a doua aplicare. Si sunt sigura ca nu era vechi. Si culoarea imi place tare, dar nu-l mai folosesc.
Asta-l am: (IMG:http://www.beautynet.de/intershoproot/eCS/Beautynet/de/Produktbilder6/300106775-10gr.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi la Tm n-avem sephora (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; ma intreb daca la B o au ca varietatea culorilor e minunata. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) editez ca am scris o tampenie- chiar daca nu o are pe aia, sigur are alte nuante faine. si fardurile sunt bunicele, eu am vreo 2-3 de la ei edit: kalua, ce marca e? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lancome.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca ma gandesc acum, desi cred ca am mai spus pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , the worst fond de ten ever folosit de mine a fost de la Lancome.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nu era expirat.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care, mai, chiar sunt curioasa, nu de alta dar the best ever folosit de mine e tot Lancome? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tu ai folosit Teint Idole, nu? De asta am auzit si eu ca ar fi foarte bun. Eu mi-am luat mai demult la grabeala Maquimat, dezamagire totala.
(IMG:http://www.beaute-test.com/prod/img4305.jpg) Ehh na...de unde atata natural? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si zero matifiere, ci dimpotriva. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
hello...
subscriu la parerea negativa despre fardurile de ochi lancome (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) neasteptat de proaste... parca eram ridata ca o babutza cand se strangeau pe pleoape... mi se par ok cele de la sephora si cele de la clinique. cu un mare plus pt clinique pt ca au o textura fff placuta si un sclipici fffff discret, aproape imperceptibil. pe mine ma tenteaza "prismele" de la givenchy. le-ati incercat? culorile mi se par nemaipomenite! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:26 PM |
|