![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu stiu sigura ca exista.
Dar o demonstratie a la Val-Virtej, n-ar strica, cel putin din punctul meu de vedere! :) |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
exista, insa f f fffffffffffffffffffffffffffff rar. si mai mereu se transforma in altceva, mai ales daca unul din ei nu are partener. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
eliade spunea ca exita "daca amandoi sunt suficient de inteligenti si indragostiti fiecare de altcineva"
experienta mi-a demonstrat ca oricat de inteligent ai fii sau/si indragostit, intr-o prietenie mereu exista cineva care isi doreste mai mult, spera mai mult, incearca sa obtina mai mult de la celalalt! :) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Poate exista prietenie intr o femeie si un barbat...dupa ce relatia intima dintre ei s-a consumat :D...
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Imi pare doar un mit - barbatul si femeia nu pot fi doar prieteni. Daca reusesc sa fie asa, lucrurile merg mai departe, cel putin in mintea unuia dintre cei doi.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
realitate!
am prieteni ff buni barbati si suntem prieteni de multi ani de zile; faptul ca eu m-am casatorit sau ca ei au prietene/sotii nu ne-a afectat prietenia... niciodata nu a fost altceva intre noi si sincer nici ca puteam gasi prieteni mai buni, mi-au fost alaturi si la bine si mai ales la greu! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
De ex cred ca pretenie poate sa exsiste intre o babuta si unul de 15 ani. Dar nu intre un mos si una de 15 :)
Per total vom aplica clopotul lui gauss. adica vreo 80% nu sunt decat preteni intre ghilimele si macar unul din cei doi se gandeste la babardheala. Cred ca povestea asta e ceva gen 1. Barbatii nu se uita la kurul femeilor ci ii intereseaza doar sufletul (hahah ) 2. Femeilor nu le plac barbatii cu potenta financiara |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
fane esti tare. m-ai facut sa zambesc prelungit.
lasa naibii clopotul lui gauss. aici e intrebarea daca exista, nu de majoritate. trei sa plec pan la munte, dar revin mai mult ca sigur la noapte |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
mai ingineria nu minte pe bune. si clopotul ala spune mare adevar.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
exista dar numai pana la un anumit nivel....adica daca nu exista atractie fizica...
daca exista....poti sa uiti ca mai devreme sau mai tarziu se va ajunge exact la tavaleala... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:16 PM |
|