![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Este realitate.
Am doi prieteni foarte buni, ii cunosc de ceva timp, ne facem confidente, cerem sfaturi, ne ajutam reciproc. :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:) Exista fratilor, am si eu un prieten foarte bun.
Daca ajungem la "chilotei", va anunt :D |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE :) Exista fratilor, am si eu un prieten foarte bun. Daca ajungem la "chilotei", va anunt :D problema e , dupa atingerea chiloteilor infierbantati, va mai exista prietenie? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Clar ca nu. :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Depinde cand se ajunge la chilotei...daca la inceput e prietenia si apoi chiloteii, greu se revine la ce a fost...daca inainte sunt chiloteii si apoi prietenia, da, se poate...Ex: prietena mea care a fost lulea dupa un tip, s-au iubit ca nebunii 6 ani, ea a vrut copil, el nu, s-au despartit pana la urma si acum sunt cei mai buni prieteni...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Intii chiloteii, apoi prietenia...da, se poate...o spun din proprie experienta :).Invers nu cred ca e posibil...prietenie, chilotei, si iar prietenie.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sunt posibile ambele variante, tot din experienta va spun si eu ;) Insa prima prezentata de idd este cea mai intalnita, recunosc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Poate exista prietenie intr o femeie si un barbat...dupa ce relatia intima dintre ei s-a consumat :D... ;D...subscriu...nu cred k poate exista o pritenie adevarata intre un barbat si o femeie indif.de situatia celuilalt (singur, inteligent, sau nu...) apoi, atunci cand esti atras de cineva, nu cred k se mai pune problema de a fi sau a nu fi "inteligent"....atractia vine si la uratzi si la frumosi, si la inteligenti si la prosti, k doar cu totii ne "aprindem" cateodata inexplicabil de cate cineva... eu am in minte o groaza de exemplificari, dar dak ar fi sa le scriu pe forum, ar insemna sa-mi scriu biografia....am avut foarte multi prieteni "baieti/barbati (in functie de varsta pe care o aveam la mom.respectiv) si pot spune k nici unul nu mi-a dovedit k-mi este prieten si atat. ba, k un exemplu destul de elocvent, la nunta mea am invitat printe altii si 3 prieteni buni (ne cunoastem de ani de zile).din cei 3 nici unul nu a venit, dar fiecare in parte m-a sunat sau mi-a trimis mesaj, si ulterior mi-au si spus moticul:"bai, da' esti culmea, pana in ultimul moment am sperat k nu te vei casatori"....bai, nu am putut sa te vad la bratul celui in locul caruia voiam sa fiu eu"...iar ultimul...pur si simplu mi-a spus atat :"nu am putut suporta gandul k nu vom mai fi prieteni" :o :o :o :o...asta kiar m-a lasat cu gura cascata...si aici vorbesc de oameni pe care ii cunosteam bine, si totusi tot atat de bine au stiut sa-si ascunda adevaratele sentimente. si totusi la cununie a venit un "prieten" care ma ceruse inainte in casatorie...si tot el mi-a oferit cel mai frumos buket de flori din ziua aceea...si m-a felicitat repede, si tot repede a si plecat...si de atunci nu mai stiu nimic de el, caci este de negasit.... NU CRED in prietenia intre sexe opuse, dar recunosc k ani de zile m-am amagit cu gandul k acest lucru poate exista...imi placea sa cred k asa este...dar acum pot spune cu mana pe inima "NO WAY".... dar am fost si in extrema cealalta: imi placea la nebunie de un tip ,de care facusem mishto la greu vreun an si ceva, si, culmea...ajunsese k din mishto kiar sa-mi placa de el...numa' k el nu a uitat comportamentul meu zeflemitor (ca sa nu spun nesimtit_comportamentul meu) si mi-a tras o tzepa de m-a usturat si-n k...ma rog, si uite-asa , dupa ce ne-am tras tzepe reciproce, am ajuns sa fim prieteni, da' numa' prieten nu-l vedeam io atunci...noroc k mi-a trecut in cateva luni obsesia...si prietenia tot la fel de repede a trecut si ea... so, fiecare are dreptul sa creada sau nu in ceva, eu personal nu cred in "prietenia' dintre barbati si femei. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Sotul meu avea si inca mai are un prieten care la inceput, mi s-a parut educat, politicos, etc si mai ales dornic sa imi fie si mie prieten. La un moment dat, am ajuns sa formam cu el un fel de menage-a trois, un menaj in trei, ajungind sa petreaca mai mult timp cu sotul meu decit petreceam eu cu el. Am pus piciorul in prag, i-am zis citeva cuvinte care evident l-au atins unde trebuia, iar de atunci, ma uraste de moarte si cum fac "prietenii" intre ei, il inteapa pe al meu si ii spune vechile chestii de genul: esti sub papuc, te conduce ea, etc.
era insa o vreme cind sotul meu fiind in armata, ii suridea sa ma scoata in oras-fiindca vezi doamne avea grija sa nu ma plictisesc sau sa calc pe alaturi si sa ii insel prietenul si daca tot vreau sa fac asta de ce sa o fac cu altul cind imi sta el la dispozitie?! :D Asa ca, o exista prietenie intre 2 persoane de sex opus doar in filme pt. ca in realitate, eu nu am avut norocul sa intilnesc asa ceva. :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie,dar trebuie sa existe un anumit grad de maturitate in felul de a trata aceasta legatura,si bineinteles nu trebuie sa existe atractie fizica din partea niciunuia fata de celalalt.dar cu toate ca in unele cazuri aceste conditii sunt indeplinite unul dintre ei isi alege un partener/partenera careia nu-i convine aceasta legatura si ii desparte pe cei doi amici.
Am patit-o pe pielea mea,prietenului meu i-a fost interzis de iubita sa mai vorbeasca cu mine,iar tipul era asa indragostit de ea ca nici nu ma mai saluta pe strada,si tipa era vecina cu mine->ar fii trebuit sa-si dea seama ca niciodata nu ar fi fost ceva intre noi doi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:52 PM |
|