![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu zic sa punem pariuri :)...eu pun pariu ca la un moment dat tot o sa se ajunga la "chilotzei" sau daca nu acolo cel putin la "tzucaturi"...
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Ari, asta e un pariu care se anuleaza din start... clar se ajunge la chilotei :evil: gresesc?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 3-January 06 Member No.: 133 ![]() |
chestia ca la noi a fost mai intai relatia amoroasa...si dupa aia...relatia de prietenie...nu prea ar fi bine sa se ajunga la chilotzei..chiar daca unul si-ar dori asta...nu vreau sa par ipocrit... :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
In momentul in care s-a ajuns nu la chilotzei ci la ce se afla in ei...ADIO prietenie. Va spun din propria-mi experientza. :(
Am pierdut un bun prieten care ma ajuta in toate...de la caratul mobilei (deh, a trebuit sa probam patul pe care l-a urcat 7 etaje) pana la antifonatul masinii...Acum regret nespus dar e tardiv...la momentul acela am crezut ca poate incepe o poveste de dragoste frumoasa...am crezut asta pana in seara de 26 decembrie ca apoi sa ma sune si sa-mi spuna GATA! Cu alte cuvinte mi-a dat papucii...nu-mi pare rau ca am pierdut un iubit (o fi fost oare asta), CI CA AM PIERDUT UN PRIETEN. Mi-a spus-o si el...ca nu va mai putea sa ma priveasca ca pana acum...ca de acum inainte voi fi altceva si nu prietena lui... :'( :'( :'( |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Si totusi...exista prietenie intre barbati si femei.
Am prieteni, barbati, inca de cand eram copii. Si eu si ei ne-am casatorit, am divortat, ne-am recasatorit, am suferit, am fost fericiti, dar niciodata nici unul dintre noi nu s-a gandit la "mai mult". Suntem prieteni si acum si ne face placere intotdeauna sa ne intalnim, sa povestim. Acum, depinde foarte mult, si nu numai in prieteniile dintre sexe opuse, dar chiar si in cele intre persoane de acelasi sex, sa nu te bagi- nepoftit- foarte mult in viata si in sufletul celuilalt. Eu asa mi-am pastrat prieteniile, pe toate. Am fost alaturi de ei/ele cand au avut nevoie de mine, ei/ele la fel, ne-am intalnit la petreceri, in excursii, etc, dar nu ne-am sufocat unii pe altii. Pentru mine asta conteaza foarte mult, sa am intimitatea mea, timpul meu, spatiul meu....Sunt sigura ca respectand aceste "reguli" am ajuns sa fim prieteni si in ziua de azi. Nu stiu, poate cei care sustin ca nu exista asemenea prietenii n-au avut parte de asa ceva, dar eu am avut si am parte si de aceea sustin ca ele exista. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
realitate!nu mai dezvolt subiectul,ca a punctat pufu f.bine!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Mit!
Nu cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie care se vad o data sau de mai multe ori pe saptamana! Si aici ma refer la cazul in care se intalnesc si ies in oras impreuna, nu pentru ca-s colegi de serviciu, vecini si e inevitabil. Sunt absolut convinsa ca acolo exista CEVA, macar din partea unuia dintre ei... :evil: |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buhaha...se pusesera niste pariuri mai demult....
ei binee....ati pierdut toooootii (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) muhahahha |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:59 AM |
|