IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Prietenia Barbati - Femei: mit sau realitate
Ariana
post Jan 4 2006, 12:35 PM
Post #41

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Eu zic sa punem pariuri :)...eu pun pariu ca la un moment dat tot o sa se ajunga la "chilotzei" sau daca nu acolo cel putin la "tzucaturi"...
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jan 4 2006, 12:41 PM
Post #42

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

Ari, asta e un pariu care se anuleaza din start... clar se ajunge la chilotei  :evil: gresesc?

+Quote Post
shoru
post Jan 4 2006, 12:45 PM
Post #43

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 133

chestia ca la noi a fost mai intai relatia amoroasa...si dupa aia...relatia de prietenie...nu prea ar fi bine sa se ajunga la chilotzei..chiar daca unul si-ar dori asta...nu vreau sa par ipocrit... :P

+Quote Post
catalina77
post Jan 4 2006, 01:14 PM
Post #44

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

In momentul in care s-a ajuns nu la chilotzei ci la ce se afla in ei...ADIO prietenie. Va spun din propria-mi experientza.  :(

Am pierdut un bun prieten care ma ajuta in toate...de la caratul mobilei (deh, a trebuit sa probam patul pe care l-a urcat 7 etaje) pana la antifonatul masinii...Acum regret nespus dar e tardiv...la momentul acela am crezut ca poate incepe o poveste de dragoste frumoasa...am crezut asta pana in seara de 26 decembrie ca apoi sa ma sune si sa-mi spuna GATA! Cu alte cuvinte mi-a dat papucii...nu-mi pare rau ca am pierdut un iubit (o fi fost oare asta), CI CA AM PIERDUT UN PRIETEN. Mi-a spus-o si el...ca nu va mai putea sa ma priveasca ca pana acum...ca de acum inainte voi fi altceva si nu prietena lui... :'( :'( :'(

+Quote Post
Pufu
post Jan 5 2006, 10:06 AM
Post #45

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 59

Si totusi...exista prietenie intre barbati si femei.
Am prieteni, barbati, inca de cand eram copii. Si eu si ei ne-am casatorit, am divortat, ne-am recasatorit, am suferit, am fost fericiti, dar niciodata nici unul dintre noi nu s-a gandit la "mai mult". Suntem prieteni si acum si ne face placere intotdeauna sa ne intalnim, sa povestim. Acum, depinde foarte mult, si nu numai in prieteniile dintre sexe opuse, dar chiar si in cele intre persoane de acelasi sex, sa nu te bagi- nepoftit- foarte mult in viata si in sufletul celuilalt. Eu asa mi-am pastrat prieteniile, pe toate. Am fost alaturi de ei/ele cand au avut nevoie de mine, ei/ele la fel, ne-am intalnit la petreceri, in excursii, etc, dar nu ne-am sufocat unii pe altii.  Pentru mine asta conteaza foarte mult, sa am intimitatea mea, timpul meu, spatiul meu....Sunt sigura ca respectand aceste "reguli" am ajuns sa fim prieteni si in ziua de azi.
Nu stiu, poate cei care sustin ca nu exista asemenea prietenii n-au avut parte de asa ceva, dar eu am avut si am parte si de aceea sustin ca ele exista.

+Quote Post
northstar
post Feb 22 2006, 02:15 PM
Post #46

Dependent

Member No.: 190

realitate!nu mai dezvolt subiectul,ca a punctat pufu f.bine!

+Quote Post
black_widow
post Feb 22 2006, 10:21 PM
Post #47

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Mit!
Nu cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie care se vad o data sau de mai multe ori pe saptamana! Si aici ma refer la cazul in care se intalnesc si ies in oras impreuna, nu pentru ca-s colegi de serviciu, vecini si e inevitabil. Sunt absolut convinsa ca acolo exista CEVA, macar din partea unuia dintre ei...  :evil:

+Quote Post
rozy
post Dec 20 2007, 12:28 PM
Post #48

Musafir

buhaha...se pusesera niste pariuri mai demult....
ei binee....ati pierdut toooootii (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) muhahahha

+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 04:59 AM