![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E vorba despre un vas dintr-asta:
(IMG:http://www.mareni-gourmet.com/images/MLH019%20Mini_Dekanter_Karaffe.jpg) Eu il spal numai cu apa si-l las la uscat cu gura in jos. De sters il sterg pe unde se poate, adica pe dinafara. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu am asa ceva, da-mi dau cu parerea.
nu merge cu o perie d'aia de curatat biberoane? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate, forte, merge! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt in magazine perii mai lungi speciale pt sticle cu gatul mic
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Mi-ai adus aminte ce serviciu am avut! am lucrat intr-o fabrica de sticla, pictor, dar se faceau si vase din astea si ne duceam sa le spalam si sa le stergem! era chinul de pe lume cate batai faceam! deci dupa ce se slefuiau, cineva le baga la spalat cu domestos, le clatea, apoi prin apa distilata (cu apa obisnuita ramaneau stropii de apa), apoi la scurs, una le stergeam de ud, alta de uscat si la urma cu o carpa imbibata in spirt. Pe interior bagam o carpa (toata) apoi o invarteam cu un bat si o trageam afara (asta facea fata care stergea de ud, respectiv uscat). Asa era in fabrica, acum vezi cum selectezi, spor la munci!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
elly (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am clatit si eu o data vasul la sfarsit cu apa distilata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu vreau sa folosesc nici un fel de detergent, se simte la vin, oricat de bine s-ar clati vasul. Deci perie de-aia de sticle (dar cu pamatuf si in varf, ca la aia de biberoane) si dupa aceea pus la uscat cu gura-n jos. Sters uscat pe dinafara. Si pe dinauntru voi face si cu batul cand petele de apa sunt chiar urate. Multumesc, dragelor! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie nu mi s-a parut ca ar lasa miros detergentii.... poate se gasesc din aia fara miros?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:33 PM |
|