![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok...am inteles, dar intrebarea mea era daca sunteti de acord ca doar in conditiile alea are o femeie chef de sex? Ca pentru mine cam singura conditie ce trebuie indeplinita e un mascul bun care sa imi ridice nivelul hormonal si pe care chiar sa il vreau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca asta e indeplinita, celelalte nu prea mai conteaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si ma intrebam daca sunt eu defecta sau e Catrina frigida? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, poate ma supar si-mi trag si eu revista, nah! La cum scriu astea nici nu ar fi greu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu nu sint de acord ca doar in conditiile alea au femeile chef de sex.
Cred ca era vorba doar de alea plictisite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai si ce daca e slaba? vorba cuiva.. 'i don't like femeile.. u know, .. like a batz (asta era in romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )'
vorba arabului: femeia tre'sa umple patul etc etc acum inseamna ca femeile mai pline (ca sa nu le zic grase, ca suna urat) tin diete ca sa aiba parte? this sux, man. really. aa, cat despre reviste, eu mi-am luat unica luna asta pentru trusa de pensule. pe aia cred ca o gaseam separat la maxim 5 ron. dar ... Angel, daca iti faci revista sa ne spui si noua. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am fost fan Cosmopolitan de la aparitie si pana prin 2005. Am renuntat sa o mai cumpar cand mi-am dat seama ca e complet inutila, ca nimic din ce sciru ei acolo nu e real sua nu se portiveste cu viata mea. cel putin in acel moment.
Si pt ca ingredientul lor preferat si pricipal era sexul, pot sa va marturisesc ca am aplicat tot felul de sfaturi de-ale lor fara efectele promise! Deci: patetic. Nu am mai cumparat nicio revista de atunci, dar cum anul trecut am inceput sa primesc toate revistele glossy (la job, datorita activitatii mele) am inceput iar sa le rasfoiesc. Anul asta am inceput sa-mi cumpar Avantaje, dar am renuntat si am trecut la Unica, mi se pare mai ok. Le citesc doar pt rasfat... Saptamanal cumpar si Academia Catavencu, ca ii cumpar din 1992, am si colectie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
FEMEIA DE AZI,PRACTIC IN BUCATARIE SI TV MANIA
No coment(deocamdata!) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nimphe, da unde lucrezi , maica?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ei, inainte lucram la o firma de medicamente, cosmetice si suplimente si toate revistele ne vanau sa aparem in ele cu reclame sau articole de PR.
Acu nu mai lucrez acolo, de-aia cumpar reviste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cumpar ELLE, Glamour - de dragul unui amic care e editor foto la ei - si Cosmopolitan. Cosmo si ELLE mi se par ok. ELLE mai ok decat Cosmo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cumparat glamour pe ianuarie: concluzie: sa mor io, revista de-aia poate scoate oricine: NIMIC de citit. DOAR RECLAME! Nu vaz de ce sa mai dau bani de acum inainte pentru a vedea produse care se gasesc in orice market sau produse care-mi sint deja bagate pe git de tispe mii de reclame pe la teveu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu de ceva vreme am constatat ca nu mai imi iau reviste, pur si simplu netul vad ca le inlocuieste si inca ffffffffff bine
Oricum, poate ma supar si-mi trag si eu revista, nah! La cum scriu astea nici nu ar fi greu. Sa nu ma uiti nici pe mine ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:43 PM |
|