IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
angeldust
post Nov 10 2007, 05:16 PM
Post #101

Musafir

Ok...am inteles, dar intrebarea mea era daca sunteti de acord ca doar in conditiile alea are o femeie chef de sex? Ca pentru mine cam singura conditie ce trebuie indeplinita e un mascul bun care sa imi ridice nivelul hormonal si pe care chiar sa il vreau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca asta e indeplinita, celelalte nu prea mai conteaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si ma intrebam daca sunt eu defecta sau e Catrina frigida? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oricum, poate ma supar si-mi trag si eu revista, nah! La cum scriu astea nici nu ar fi greu.
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Dec 7 2007, 07:24 PM
Post #102

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu nu sint de acord ca doar in conditiile alea au femeile chef de sex.
Cred ca era vorba doar de alea plictisite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 9 2007, 06:39 PM
Post #103

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

pai si ce daca e slaba? vorba cuiva.. 'i don't like femeile.. u know, .. like a batz (asta era in romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )'
vorba arabului: femeia tre'sa umple patul
etc etc
acum inseamna ca femeile mai pline (ca sa nu le zic grase, ca suna urat) tin diete ca sa aiba parte?
this sux, man. really.

aa, cat despre reviste, eu mi-am luat unica luna asta pentru trusa de pensule.
pe aia cred ca o gaseam separat la maxim 5 ron. dar ...

Angel, daca iti faci revista sa ne spui si noua.

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 12:29 AM
Post #104

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Eu am fost fan Cosmopolitan de la aparitie si pana prin 2005. Am renuntat sa o mai cumpar cand mi-am dat seama ca e complet inutila, ca nimic din ce sciru ei acolo nu e real sua nu se portiveste cu viata mea. cel putin in acel moment.
Si pt ca ingredientul lor preferat si pricipal era sexul, pot sa va marturisesc ca am aplicat tot felul de sfaturi de-ale lor fara efectele promise! Deci: patetic.

Nu am mai cumparat nicio revista de atunci, dar cum anul trecut am inceput sa primesc toate revistele glossy (la job, datorita activitatii mele) am inceput iar sa le rasfoiesc. Anul asta am inceput sa-mi cumpar Avantaje, dar am renuntat si am trecut la Unica, mi se pare mai ok. Le citesc doar pt rasfat...

Saptamanal cumpar si Academia Catavencu, ca ii cumpar din 1992, am si colectie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 18 2007, 02:44 PM
Post #105

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

FEMEIA DE AZI,PRACTIC IN BUCATARIE SI TV MANIA
No coment(deocamdata!)

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2007, 05:22 PM
Post #106

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nimphe, da unde lucrezi , maica?

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 18 2007, 05:23 PM
Post #107

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Ei, inainte lucram la o firma de medicamente, cosmetice si suplimente si toate revistele ne vanau sa aparem in ele cu reclame sau articole de PR.
Acu nu mai lucrez acolo, de-aia cumpar reviste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2007, 08:18 PM
Post #108

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu cumpar ELLE, Glamour - de dragul unui amic care e editor foto la ei - si Cosmopolitan. Cosmo si ELLE mi se par ok. ELLE mai ok decat Cosmo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 15 2008, 07:15 PM
Post #109

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cumparat glamour pe ianuarie: concluzie: sa mor io, revista de-aia poate scoate oricine: NIMIC de citit. DOAR RECLAME! Nu vaz de ce sa mai dau bani de acum inainte pentru a vedea produse care se gasesc in orice market sau produse care-mi sint deja bagate pe git de tispe mii de reclame pe la teveu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 15 2008, 07:19 PM
Post #110

Musafir

eu de ceva vreme am constatat ca nu mai imi iau reviste, pur si simplu netul vad ca le inlocuieste si inca ffffffffff bine
QUOTE(angeldust @ Nov 10 2007, 06:16 PM) *
Oricum, poate ma supar si-mi trag si eu revista, nah! La cum scriu astea nici nu ar fi greu.

Sa nu ma uiti nici pe mine ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:43 PM