IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
Diana.
post Jan 15 2008, 07:23 PM
Post #111

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu toate revistele isi pun articolele intergrale si online; tangoul e una dintre ele; si nu as putea savura continutul online, tot tre sa ma bag in pat cu ceva bun de rontait ca sa ma pot hlizi in voie...
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 15 2008, 07:51 PM
Post #112

Musafir

nimphe, si eu citeam "Catavencu" acasa. si mai cumparam "Ioana", asta mi s-a parut mai decenta intotdeauna (cel putin pana am plecat).
Di, ce trateaza "Tango"? sa cer si eu un numar, cand vine mamitza incoace.

+Quote Post
Cindy
post Jan 15 2008, 08:13 PM
Post #113

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Maàt @ Jan 15 2008, 09:15 PM) *
Cumparat glamour pe ianuarie: concluzie: sa mor io, revista de-aia poate scoate oricine: NIMIC de citit. DOAR RECLAME! Nu vaz de ce sa mai dau bani de acum inainte pentru a vedea produse care se gasesc in orice market sau produse care-mi sint deja bagate pe git de tispe mii de reclame pe la teveu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu cumparam intr-un timp Marieclaire (uk edition) sa vezi acolo cate reclame!!! Dar mie imi placeau, foarte interesante unele reclame ale englezilor astia! Marieclaire este un fel de roman, nu stiu acum, dar cand imi cumparam eu, avea ~400 pagini!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In ultimul timp mi-am mai cumparat Psychologies.

+Quote Post
Diana.
post Jan 15 2008, 08:16 PM
Post #114

Fondator eLady.ro

Pesca, nu cred ca nu o sa iti placa, daca iti plac revistele pentru femei care au si articole bine scrise. Ar trebui sa ma plateasca astia la cita reclama le fac! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 15 2008, 08:20 PM
Post #115

Musafir

Si mie Tango mi se pare singura decenta din revistele de acest gen care e ok din punct de vedere al continutului. Nu exista numar in care, pe langa articolele Simonei, sa nu gasesc si altceva care sa-mi atraga atentia sau sa-mi imbunatateasca viziunea cu o alta perspecitva.

+Quote Post
Diana.
post Jan 15 2008, 08:21 PM
Post #116

Fondator eLady.ro

a, si am uita s aspun: si glamour premiaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) articolele scrise... daca le trimiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) moaaaama!

+Quote Post
walpurgik
post Jan 15 2008, 08:30 PM
Post #117

Musafir

Eu am reusit sa fac un experiment odata, in sensul ca voiam sa-mi cumpar intr-o luna Les nouvelles estetiques si fiindca pe atunci mi se parea nejustificat de scumpa am zis ca tre sa ma mai tenteze ceva sa o cumpar. Asa ca m-am bagat la scribalit la scrisoarea lunii care primea un spatiu marunt la sfarsitul revistei. Zis si facut, m-am pus in papucii lor si am scris manipulator tot ce voiau ei sa auda, am trantit si o poza cu ochi albastri in plic sa fie tata mandru de mine si am expediat-o. Am primit o pagina din revista cu scrisoarea publicata insotita, in premiera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , de fotografie; deh, eram intr-o revista de estetica. M-am putut bucura de revista pe vremea aia cu mine memorata in istoria publicatiei. A fost distractiv.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 15 2008, 09:40 PM
Post #118

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(sweet_girl @ Jan 15 2008, 08:13 PM) *
Eu cumparam intr-un timp Marieclaire (uk edition) sa vezi acolo cate reclame!!! Dar mie imi placeau, foarte interesante unele reclame ale englezilor astia! Marieclaire este un fel de roman, nu stiu acum, dar cand imi cumparam eu, avea ~400 pagini!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In ultimul timp mi-am mai cumparat Psychologies.

In numarul din ianuarie al revistei Psychologies am aparut eu cu sotul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne gasesti la dosarul curajosi sentimentali, Ruxandra si Liviu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 15 2008, 10:28 PM
Post #119

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da?!?! Uite chiar maine voiam sa cumpar numarul..inca un motiv in plus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 16 2008, 09:55 AM
Post #120

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

E chia run numar interesant (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:37 PM