![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ieri mi-am luat primul nr din Marie Claire. Eram curioasa cum e nr din Ro. E ok, nu m-am uitat pe indelete, doar am rasfoit-o. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai imi place si Prevention, ca nu are asa multa reclama ca restul si articolele sunt bine scrise si interesante. Si eu mi-am luat azi in drum spre birou Marie Claire de curiozitate. Inca n-am deschis-o. Prevention imi place si mie, putina reclama si fara "vedete" . Chiar, a aparut cea pe mai? N-am vazut-o azi |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Luat Marie Claire. Mai buna decit majoritatea, insa nimic special.
Luat si In Style: aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Ramin la Tango-ul meu si la slabiciunea pentru Simona Catrina si articolele ei... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu n-am vazut nici o In Style! am vazut doar un beau monde style, asta e? Ca ma uit mereu...pentru geanta aia macar
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
hmmm, mai caut. In fiecare dimineata ma uit prin gara, sunt multe tarabe si chioscuri de ziare si n-am vazut-o! plus o sa am o rafuiala cu una la un chiosc, mi-a dat o revista fara cadou, a pus un sticker acolo unde scria ca-i cadou, eu ametita n-am numarat restul. Vede ea maine. cadoul era un gloss oarecare, nu ma tenta, dar nici sa-si bata joc!
|
|
|
![]()
|
|
Numarul curent din bolero are un titlu cit china: OBSESIA MARIMII ZERO
Sounds familiar? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si ce faci, nu sari pe ei? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pentru un titlu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E interesant ca ce au ei acolo is tispe pize cu 7 -8 vedete; se pupa titlu` ca nuca-n perete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici n-o stiut ce sa faca cu el (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mi-am luat azi Marie Claire - varianta romaneasca. S-a lansat in mai, iar asta e al doilea numar. La prima rasfoiala, nu m-a impresionat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Are multe articole copiate din editiile straine. Totusi, mi s-a parut bun un interviu facut de un redactor cu Amalia Enache, stirista de la ProTv.
|
|
|
![]()
|
|
InStyle- daca primul numar era treaca-mearga, la al doilea s-au gindit ca e bine sa dea si ei cu mucii-n fasole, ca sa fie in trendu` jeneral al revistelor sclipicioase cu forma, insa fara fond.
Tango-ul pe iunie m-a enervat la maxim: pare-se ca Iri a contribuit cu ceva, altfel nu stiu de ce se labarteaza doamna Iri pe vreo tispe pagini trezindu-se <<vorbind discutii>>care nu spun absolut NIMIC, in afara de a-i etala propria autosuficienta, ingimfare si prostie, ca doar aceastea merg mina-n mina... Noroc de Simona Catrina, altfel ar fi fost ultimul numar pe care l-as mai fi cumparat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...Desi, daca stau mai bine sa ma gindesc, e foarte, foarte posbil sa fie ultimul numar pe care il cumpar. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:18 AM |
|