![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am rasfoit si eu InStyle...no coment. Veci nu-l mai cumpar. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu. Asa cum m-am lecuit si de tango. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si NU VI-L MAI RECOMAND IN VECI!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Imi pare rau, Di, ca te-a deziluzionat Tango . Primul numar l-am cumparat "influentata" de tine, curioasa sa vad ce-i poate stiloul Simonei Catrina.
Io oricum nu ma prea (mai ) dau in vant dupa reviste pentru fimei, prefer sa citesc beletristica in putinul timp liber care mi-a mai ramas sa-mi "cultiv" neuronii si sa-mi adap sufletul.... |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai cumpar reviste de cativa ani. In primul rand , abunda in reclame exasperante si in al doilea rand, internetul ne bombardeaza cu prea multe informatii ca sa mai pierd vremea si sa incarc casa cu reviste pe care le citesc in 15 minute.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Silvia, dupa ce s-au vindut ca niste curve, nu mai dau doi bani pe ei. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ieri mi-am aruncat toata colectia de reviste Tango: toate numerele, de la aparitie pina azi. Si nu regret deloc. Regret doar ca le-am cumparat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Maat, exact asta am simtit si eu cand mi-am aruncat toata colectia de Cosmopolitan. Avand in vedere toate cuvintele urate primite de la maica-mea pt ca citeam revista asta (de ######, zicea ea), mi-ar fi plauct sa fie o despartire mai putin amara...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Ar fi trebuit sa le duceti la reciclat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) pe vremea aia nu stiam de Copacul de hartie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Le-am scos pe hol; am vecini stringareti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La Craiova bnu exista copacul de hirtie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:10 AM |
|