IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 15 16 17 18 19 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
Philia
post Jun 9 2008, 02:57 PM
Post #161

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Asa, tot reciclare se numeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si gata, inchei off-topicul.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Sep 29 2008, 12:18 PM
Post #162

Musafir

Am revenit la o dragoste mai veche: Paris Match.

+Quote Post
gloriana
post Sep 29 2008, 12:29 PM
Post #163

Musafir

Eu mi-am luat Unica, nu de alta, dar avea un gloss drept cadou care mi se si potriveste. Deci pot spune ca am facut o afacere buna. A, si am citit-o in 15 minute.

+Quote Post
Diana.
post Oct 6 2008, 01:14 PM
Post #164

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Iertare, iertae. Fire slaba si pacatoasa ce sint... am cumparat iar Tangoul... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 6 2008, 11:41 PM
Post #165

Musafir

E ok cea de luna asta? Si eu am facut pauza de revista vreo cateva luni delectandu-ma cu beletristica scrisa de fetele destepte, luna trecuta mi l-am luat iar Tangoul si luna asta n-am apucat.

+Quote Post
purpleariadna
post Oct 7 2008, 08:44 PM
Post #166

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,236

si eu incerc pe cat posibil sa nu imi mai cumpar reviste, mai degraba cumpar o carte buna (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) pana acum o vreme, cumparam in fiecare luna cel putin 3 .dar ma lecuiesc eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 9 2009, 03:08 PM
Post #167

Musafir

Eu citesc si ma inspir din Viva, este gratuita (iau varianta tiparita) si plina cu sfaturi utile inclusiv retete:

http://www.vivamagonline.com

+Quote Post
deedee29
post Mar 9 2009, 06:05 PM
Post #168

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu am cumparat multa vreme Avantaje, dar nu am avut nici un avantaj. In ultima vreme am descoperit ca sunt articole foarte interesante in revistele pentru EI (imi plac cele din Esquire si intr-o vreme am citit articole uber interesting in Hustler (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Unele reviste pentru femei cred ca sunt pentru reprezentantele retardate ale speciei, ca altfel nu-mi explic continutul. Stiu sigur ca nu imi place revista lu madam Esca (The One, parca). Eu nu mai citesc regulat nici o revista, recunosc ca le mai iau doar atunci cand e cineva care-mi face cu ochiul de pe coperta sau daca au vreun "cadou", ca mie imi place cu miloaga asa. Desi unele cadouri sunt cel putin indoielnice, dc nu jignitoare (calitate zero barat).

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 06:13 PM
Post #169

Musafir

Mie mi-au luat revista lunara pe care o citeam, Park Avenue. Cam un an jumatate a trait, saraca, si tare era buna, toate articolele aveau baze solide si erau subiecte care nu apareau in alte reviste. Cica n-avea destui cumparatori. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Citeam cateva zile din ea si chiar ma informa despre multe.

Acum citesc Cicero, e la un nivel inalt si nu-i de femei de fapt. Interesanta si ea, dar mi se pare un touch prea politizata.

Instyle-ul ramane abonat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2010, 01:15 AM
Post #170

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu mai cumpar nimic. Nici o revista pentru femei. M-am lecuit.

+Quote Post

19 Pages V  « < 15 16 17 18 19 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:08 PM