IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 16 17 18 19 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
Teocris
post Feb 23 2010, 08:32 AM
Post #171

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu cumpar in fiecare vineri "Femeia de azi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Feb 23 2010, 10:36 AM
Post #172

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu nu cumpar nimic, nici o revista, mai ales pentru femei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Daca imi pica una in mana, o rasfoiesc, dar am citit cateva care m-au lecuit cu sfaturile lor (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 5 2010, 10:10 PM
Post #173

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am cumparat astazi Tango pe luna iulie.
O sa va spun ca in numarul din iulie 2010, sub Tango d’amour: Vedete dezgolite de secrete putem citi
- Cei carora le-am dat nume de Alice Nastase Buciuta
- Un PR grabit, care pleaca imediat ce gafa a luat sfarsit de Simona Catrina
- Making ofurile noastre de Simona Catrina
Ni se povestete in aceste rubrici despre citeva dintre "personalitatile made in Romania" si maiastrele lor gafe...
Nume pomenite pe-acolo: Teo Trandafir, Loredana, Mihaela Radulescu, Andreea Marin Banica, Crin Antonescu, Teodor Melescanu, Lucia Bubulac.. si altii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Va aduceti aminte ca m-am suparat pe ei si nu am mai cumparat revista de cind au pus-p pe diva Moni pe coperta? Azi m-au facut sa ii iubesc din nou. De ce? Greu sa va explic pe scurt...
O sa pomenesc doar foarte repede despre cum in timpul shooting-ului care a avut loc pe "domeniile doamnei", lui Moni i s-a facut sete (era o vreme caniculara afara), a cerut o cola, ceva care i s-a adus rapid. Si dupa ce "diva s-a adapat" (citez din Tango).

"N-am fost de fata, dar mi s-a povestit ca, la un moment dat, cu omusorul uscat de atata naturalete in fata camerei foto, Moni a poruncit sa i se aduca o cola, ceva. Vataful a pocnit un deget si celelalte slugi au fugit la frigider, au turnat ceva-ul si l-au trimis pe cel mai sportiv dintre servitori, sa fuga cu tava la doamna, pe imas.

Nimeni nu i-a intrebat pe cei prezenti daca nu cumva crapa de sete, toata slugarimea se uita, cu veneratie, cum bea Moni. Cand nu se mai astepta nimeni, madam Columbeanu s-a desprins din buza halbei si, fiindca recipientul era mare si stomacelul ei era mic, a gemut satula.

O jumate de continut clipocea inca in pahar. Iar ea, miloasa cum o stiti si adesea saritoare intr-ale trebilor caritabile, a articulat, intre doua ragaieli finute, abia perceptibile, ca, daca mai vrea cineva sa bea cola, poate sa bea ce-i mai ramasese ei in pahar"
.

+Quote Post
citystella
post Jul 6 2010, 02:28 AM
Post #174

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O adevarata diva.

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 02:43 AM
Post #175

Fondator eLady.ro

Te doare capu`, nu alta... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Bre, cladura, si unui catel ii dai apa, daramite unui om... Of, manierele astea!

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 6 2010, 11:31 AM
Post #176

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

stai ca io .. nu stiu de am inteles bine .. una bea cola si restul sa bea din pahar la ea? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) cine e Moni asta?

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 12:33 PM
Post #177

Fondator eLady.ro

O don`soara care s-a maritat cu un nene bogat, mai mare cu jumate de veac ca ea si a devenit mare doamna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O vedeata made in ro.

+Quote Post
Teocris
post Jul 6 2010, 03:00 PM
Post #178

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da nu divortau ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa vezi tu cine o mai baga atunci in seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 6 2010, 03:07 PM
Post #179

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Playboy , Hustler (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , glumesc evident

Okay io nu cumpar reviste deloc , aici sunt toate in spaniola , neinteresant cand nu stii sa citesti prea bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .. dar in ro cumparam si io o revista cu mancare se numea "Practic in bucatarie" erau niste reviste de adolescente ceva cu "cool girl" sau naiba stie , si binenteles " Ioana " doar pt ca avea numele meu pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Di , am inteles .. o "sufletista"

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 03:17 PM
Post #180

Fondator eLady.ro

Da, terbil! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pai nu o mai baga nimeni, Teo, ca totul se reduce la banii lui, nu ai ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 16 17 18 19 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 01:34 PM