IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
lilith
post Dec 14 2006, 08:23 PM
Post #41

Contaminat
*

Group: Membru
From: Cluj
Member No.: 782

nu mai citesc de multa vreme reviste de femei. ma obosesc psihic! am avut o adevarata colectie de reviste de femei. le-am incercat pe toate... tabu, joy, cosmopolitan, bolero si multe altele...dar m-am saturat de ele.. nu imi mai spun nimic...
in schimb, citesc Photo magazine, ocazional GEO, Descopera, National Geographic si Pisica... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2007, 04:15 PM
Post #42

Musafir

Eu am descoperit de ceva vreme revista "Tango", in special articolele scrise de Simona Catrina...sa ma ierte daca nu i-am retinut corect numele - sunt bestial de distractive! De dragul articolelor ei cumpar revista, ceea ce nu mi-i s-a mai intamplat de mult, fiindca marea majoritate a revistelor pt femei sunt pline de reclame, chiar unele sunt ingrozitoare din pctul asta de vedere si altceva interesant nu gasesti.
Ultima data am cumparat "Tabu", cred ca in decembrie, si am f suparata de produsul achizitionat.
Efectiv era plina de reclame, iar putinele articolele existente erau fara sare si piper, fade!

+Quote Post
Ala80
post Jan 24 2007, 06:42 PM
Post #43

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Tabu s-a schimbat mult odata cu plecarea lui Alice. Si eu prefer Tango. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 24 2007, 11:03 PM
Post #44

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu. De fapt este singura revista pentru femei pe care o cumpar cu drag. Restul...maculatura curata.

+Quote Post
Dore
post Jan 27 2007, 03:27 PM
Post #45

Explorator

Member No.: 78

Doamnelor, recunosc: am avut limbrici şi am cumpărat Cosmo, Glamour şi Look, toate īn ediţia de ianuarie. Am luat şi un pahar cu apă alături şi dă-i:

Cosmo: cu ce m-am ales: 14 scheme noi de care nu am mai auzit ... decāt de zece ori pe an īn ultimii zece ani īn cel puţin zece broşurici aiuristice. Īmi fac griji deja, ori e manifestarea senilităţii ori am deja-vu-uri. Păguboasă treabă, īn oricare dintre cazuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Glamour: cu ce m-am ales: 18 situaţii erotice penibile şi cum să ies elegant din ele ... ca să īnvăţ cum să fiu şi mai penibilă comentānd aberaţii īn timpul partidei, īn loc să ne vedem de treabă. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Look: cu ce m-am ales: 10 pagini de mici teorii ale chibritului īn era aprinzătorului, numai ca să facem īn ciudă amnarului. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

Bilanţ: 15 lei aruncaţi aiurea. Īn balanţă: 9,5 lei costă cartea "Sunt bărbat, dar mă tratez" de Cătălin Cojocaru şi Mihaela Burda. Ce bine că e īncă ianuarie, īncă mai pot pune acele extrem de trendy rezoluţii de an nou: nu mai faaac! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 17 2007, 10:25 PM
Post #46

Musafir

Maine e duminica si am chef sa citesc ceva usor...ati mai cumparat vreo revista interesanta? Ca in lipsa de "Tango" sunt in criza de inspiratie! Parca as lua "Viva" pt cateva barfe de bun simt, dar cand o vad pe Nicoleta Luciu pe coperta, mi-i se cam taie elanul...n-am nimic cu ea, recunosc cu mana pe inima ca e un exemplar bine facut, dar ce m-ar putea interesa mai mult despre Luciu?! Ce ar putea sa-mi zgandare curiozitatea?!!!
Voi ce ati mai achizitionat din ultimele numere aparute si va placut?
Sincer, mi-e dor de inceputurile revistei "Avantaje"....o cumparam cu incantare de fiecare data si era batalie sa apuci ultimul ei nr la cioscul de ziare! Aflam ce a mai aparut nou la cosmetice, parfumuri, aveau mai totdeauna o coperta parfumata, o reteta noua sau un esantion de crema...

+Quote Post
Ala80
post Feb 18 2007, 03:57 PM
Post #47

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Am luat ultimul Story, cu Moga. Extrem de coleric pustiul. Mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Angerona
post Feb 21 2007, 01:33 PM
Post #48

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj Napoca
Member No.: 1,117

eu sunt cam dependenta de reviste..si dau cam multi bani pe ele in fiecare luna: Cosmo, Joy, Bolero, Glamour

(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu sunt f mandra de mine...dar nu ma pot abtine...

imi plac rubricile de makeup si de fashion...si pozele sunt super..nu de putine ori am gasit idei pentru noi coafuri..si frizuri..

ma relaxeaza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Amena
post Mar 6 2007, 08:18 PM
Post #49

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,250

"Farmacia ta"

"Lumea credintei"

si mai sunt cateva, dar nu imi vin acum in minte.....

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2007, 10:13 PM
Post #50

Musafir

Pentru cine nu a observat, a aparut duminica trecuta noul nr al revistei Tango...n-am reusit s-o citesc, o tin de "fripturici" pt weekend-ul urmator...doar am rasfoit-o si am observat ca fac reclama unor parfumuri noi...de abia astept sa vina sfarsitul de sapt, sa-mi fac listutza de noutati si sa merg la "praduiala" in mag de profil..sephora si altele...

+Quote Post

19 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:00 PM