IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
Diana.
post Mar 6 2007, 10:21 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, am vazut-o si am cumparat-o.
Si, fara sa vreau, am retinut ce a scris Simona Catrina in rubrica despre ce timpitenii mai "produc" redactorii revistelor glossy( in numarul curent "Citim o prostie? E vina cui a scris-o. Citim mai multe prostii? E vina noastră"
"In romania trei sferturi din populatie vorbeste ca-n reviste, iar celalalt sfert sa strica de ris".
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Apr 24 2007, 09:33 PM
Post #52

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Pisica

+Quote Post
Kitten
post Apr 25 2007, 06:28 PM
Post #53

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

eu imi iau din cand in cand Glamour (daca imi place cadoul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), revista Descopera cu tot cu DVD in fiecare luna. anul trecut am mai luat Ce se intampla doctore? (pt diete) dar m-am lasat. recunosc ca nu pot sa rezist cand vad un esantion de parfum (am o colectie ca o drogherie)... dar revista o pun la maculatura. mai cumpar si Pisica din cand in cand daca imi aduc aminte...

+Quote Post
Meg
post Apr 25 2007, 06:42 PM
Post #54

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

:-? pisica asta.. am vrut sa o iau si eu o data, da' era matza aia cheala pe coperta si mi s-a taiat instantaneu (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
ma scuzati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 26 2007, 08:38 AM
Post #55

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

Am luat ieri revista Glamour si prin rasfoiala in cauza vad in stanga jos a paginii un "G sfat" : Convinge-ti iubitul sa renunte timp de o luna la unul dintre obiceiurile lui costisitoare. Luna aceasta: invata-l ca, daca se duce la birou cu metroul, nu e un capat de lume! iti poate cumpara o gentuta chic!" Nu zau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineinteles ca am izbucnit intr-un hahait nebun de nu ma mai opream. Astia chiar nu au simtul ridicolului?! Cu toate astea, recunosc ca nu ma pot abtine ca la cateva luni sa achizitionez o astfel de revista (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare motivul sa fie ca ma amuza copios? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 26 2007, 09:25 AM
Post #56

Musafir

eu inainte sa am net cumnparam chiar si 6 reviste pe luna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , e mult stiu

acum insa m am linistit mai iau asa una pe luna mai ales daca are si cadou in ea, luna asta mi am luat look avea un sapun cadou.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 26 2007, 09:35 AM
Post #57

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu mi-am luat Unica doar pentru cadou, altfel cred ca nu as fi ajuns in veci sa imi iau ruj Astor si chiar e bunut.
De cumparat reviste, le iau sa le rasfoiesc daca imi face coperta cu ochiul, colectie nu mai fac de o vreme.
In general nu prea am ce citi in ele, dar tot gasesc cate un motiv sa le achizitionez.

+Quote Post
fortelady
post Apr 26 2007, 10:15 AM
Post #58

Musafir

QUOTE(berbecutza @ Apr 26 2007, 09:38 AM) *
Luna aceasta: invata-l ca, daca se duce la birou cu metroul, nu e un capat de lume! iti poate cumpara o gentuta chic!"

daaa si parca vad reversul medaliei in FHM: "convinge-o sa nu-si ia alta gentuta chic luna asta. cu banii economisitit, iti poate cumpara cateva lazi de bere" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 26 2007, 10:28 AM
Post #59

Musafir

Ce ma distreaza pe mine retetele astea de prin reviste "cum sa iti dresezi iubitul in 10 pasi simpli" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu mi-am luat Elle pe Aprilie. Revista asta e ok la partea de fashion si beauty dar in rest e boooooring rau de tot.

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 26 2007, 07:53 PM
Post #60

Incurabil

Member No.: 868

Reviste, reviste....m-am lasat de sportul asta, sau mai bine zis il practic doar ocazional, de regula vara, la mare, ca sa nu ma plictisesc pe plaja
Asta este pentru mine culmea relaxarii: asezata comod pe un sezlong, cu o revista de-asta in mana, care nu solicita 'telectul, si cu un pahar de bere reeeeceeee alaturi....oops, dar acum nu mai voie, ca sunt la Monti
Cand cumpar, iau Unica sau Avantaje, de regula

+Quote Post

19 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:00 AM