![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, am vazut-o si am cumparat-o.
Si, fara sa vreau, am retinut ce a scris Simona Catrina in rubrica despre ce timpitenii mai "produc" redactorii revistelor glossy( in numarul curent "Citim o prostie? E vina cui a scris-o. Citim mai multe prostii? E vina noastră" "In romania trei sferturi din populatie vorbeste ca-n reviste, iar celalalt sfert sa strica de ris". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pisica
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu imi iau din cand in cand Glamour (daca imi place cadoul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), revista Descopera cu tot cu DVD in fiecare luna. anul trecut am mai luat Ce se intampla doctore? (pt diete) dar m-am lasat. recunosc ca nu pot sa rezist cand vad un esantion de parfum (am o colectie ca o drogherie)... dar revista o pun la maculatura. mai cumpar si Pisica din cand in cand daca imi aduc aminte...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:-? pisica asta.. am vrut sa o iau si eu o data, da' era matza aia cheala pe coperta si mi s-a taiat instantaneu (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
ma scuzati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Am luat ieri revista Glamour si prin rasfoiala in cauza vad in stanga jos a paginii un "G sfat" : Convinge-ti iubitul sa renunte timp de o luna la unul dintre obiceiurile lui costisitoare. Luna aceasta: invata-l ca, daca se duce la birou cu metroul, nu e un capat de lume! iti poate cumpara o gentuta chic!" Nu zau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineinteles ca am izbucnit intr-un hahait nebun de nu ma mai opream. Astia chiar nu au simtul ridicolului?! Cu toate astea, recunosc ca nu ma pot abtine ca la cateva luni sa achizitionez o astfel de revista (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare motivul sa fie ca ma amuza copios? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu inainte sa am net cumnparam chiar si 6 reviste pe luna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , e mult stiu
acum insa m am linistit mai iau asa una pe luna mai ales daca are si cadou in ea, luna asta mi am luat look avea un sapun cadou. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu mi-am luat Unica doar pentru cadou, altfel cred ca nu as fi ajuns in veci sa imi iau ruj Astor si chiar e bunut.
De cumparat reviste, le iau sa le rasfoiesc daca imi face coperta cu ochiul, colectie nu mai fac de o vreme. In general nu prea am ce citi in ele, dar tot gasesc cate un motiv sa le achizitionez. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luna aceasta: invata-l ca, daca se duce la birou cu metroul, nu e un capat de lume! iti poate cumpara o gentuta chic!" daaa si parca vad reversul medaliei in FHM: "convinge-o sa nu-si ia alta gentuta chic luna asta. cu banii economisitit, iti poate cumpara cateva lazi de bere" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ma distreaza pe mine retetele astea de prin reviste "cum sa iti dresezi iubitul in 10 pasi simpli" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu mi-am luat Elle pe Aprilie. Revista asta e ok la partea de fashion si beauty dar in rest e boooooring rau de tot. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Reviste, reviste....m-am lasat de sportul asta, sau mai bine zis il practic doar ocazional, de regula vara, la mare, ca sa nu ma plictisesc pe plaja
Asta este pentru mine culmea relaxarii: asezata comod pe un sezlong, cu o revista de-asta in mana, care nu solicita 'telectul, si cu un pahar de bere reeeeceeee alaturi....oops, dar acum nu mai voie, ca sunt la Monti Cand cumpar, iau Unica sau Avantaje, de regula |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:00 AM |
|