IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
jolie
post Sep 7 2007, 02:37 PM
Post #71

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Rox, inteleg ce spui, stiu ca oricum nu iti poti face apartamentul ca in reviste. In primul rand spatiul..care este mic...iar in reviste toate camerele sunt imense..etc
Faza este ca deocamdata nu avem bani sa il renovam, asa ca...fac si io ce pot la acest capitol...cumpar reviste de profil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Sep 7 2007, 02:52 PM
Post #72

Musafir

Ehh...lasa Jolie, ca-i bine c-ati reusit sa va luati apartament. Cu timpul o sa le faceti pe toate.
Si la noi e cam pustiu prin casa, dar imi place ca totul e nou.

+Quote Post
fortelady
post Sep 7 2007, 03:56 PM
Post #73

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Sep 7 2007, 03:28 PM) *
Walpu si Di, stiu ca si Dr_wise o apreciaza f mult pe Simona Catrina. Am luat si eu un nr din Tango, dar n-am apucat sa-l termin, de-atunci n-am mai luat.
Mie-mi place Jurnalul Florianei Jucan din Q Magazine. Cumpar revista si cred ca-i singura rubrica pe care o citesc. Apropo, ati citit cumva cartea ei (Ambasadorul)? Eu am cautat-o pe la Diverta, dar nu cred c-a fost reeditata.
Jolie, anul trecut, cand ne-am apucat noi de redecorari am strans un teanc de reviste in domeniu, printre care si Casa Lux. Cand a venit arhitecta (prietena unei prietene, ca sa nu credeti c-am bani pentru aia cu nasu' pe sus) si le-a vazut a spus sa le arunc. Eu m-am mirat ca mi se parea cea mai tare revista de profil, dar ea are cu totul alte pareri. Pe parcursul lucrarilor, mi-a mai lasat ea niste reviste italiene de f mult bun gust, dar nu prea am gasit eu pe la noi mobila in ton cu revistele alea. In fine, asta am spus-o ca fapt divers; n-am nimic cu revista respectiva.

am eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) patroana e mama unuia din fostii mei patroni, un om de-a dreptul infricosator.

+Quote Post
ciqui_aroma
post Sep 7 2007, 05:04 PM
Post #74

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 401

Eu am renuntat sa mai cumpar reviste. Decat sa dau 10 RON pe o revista care deja nu imi mai spune nimic dupa 10 minute de citit cu atentie, prefer sa imi cumpar la acelasi pret o carte. Sunt la anticariate carti la preturi foarte bune. Chiar de curand mi-am luat 2 carti cu 10 RON.
Adica pur si simplu nu am chef sa dau banii pe niste reclame.

+Quote Post
Philia
post Sep 7 2007, 05:10 PM
Post #75

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nici eu nu cumpar reviste.Decat daca au cumva un cadou frumos!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 8 2007, 09:14 AM
Post #76

Musafir

ei, chiar asa, fara nici o informatie noua din lumea "fomeilor"?
doar Tango si Viva, din cand in cand...macar sa stiu si eu ce parfum a mai aparut, ce se mai poarta, care mai sunt preturile..iar revista Tango o apreciez pt toate articolele ei, sunt cireasa de pe tortul de sambata si duminica, imi place sa stau in pat, dupa masa de pranz, si s-o savurez slowly, pana cand adorm...e asa un moment placut, pacat ca-i mai apuca logorea verbala pe fiu-meu si pe amore puro, de-mi vine sa le sparg capul, imi strica tot wa-ul!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 8 2007, 11:23 AM
Post #77

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(roxanica10 @ Sep 7 2007, 03:28 PM) *
Mie-mi place Jurnalul Florianei Jucan din Q Magazine. Cumpar revista si cred ca-i singura rubrica pe care o citesc. Apropo, ati citit cumva cartea ei (Ambasadorul)? Eu am cautat-o pe la Diverta, dar nu cred c-a fost reeditata.

Si mie imi place Floriana Jucan, mi se pare o femeie inteligenta, printre mondenitatile noastre. Si eu as vrea sa citesc cartea "Ambasadorul", mai ales ca este inspirata dintr-un fragment de poveste din viata ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ciqui_aroma
post Sep 8 2007, 07:32 PM
Post #78

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 401

Adevarul e ca pana sa descopar netul aveam ziua si revista. Ajunsesem sa iau si doua reviste in aceeasi zi dar erau asa de bine scrise ca nici nu le aruncam dupa cele citeam pentru ca eu consideram ca asa ceva trebuie sa recitesc. Ajunsesem sa am saci de reviste.Acum s-au umplut de reclame. Si am dobandit impulsul de a le arunca dupa ce le citesc.
"Formula AS" am citit-o timp de 13 ani cu fidelitate maxima dar incepusera sa repete articolele si am descoperit-o si pe net.
Dar m-ati facut curioasa cu "Tango". Din ce spuneti se apropie de mi-as dori eu.

+Quote Post
geoo
post Sep 8 2007, 07:44 PM
Post #79

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Mda! Recunosc: de cand a aparut, lunar ... cumpar Cosmo!!! Nu am timp de rasfoit reviste dar trebuie sa fiu la curent cu ultimile tendinte si la capitolul asta ma satisface (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

+Quote Post
Cindy
post Sep 8 2007, 08:40 PM
Post #80

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pe mine ma plictisesc enorm revistele astea feminine..si asta este deja o performanta, pt ca eu ma plictisesc foarte greu!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat despre ultimele tendinte ale lor, oricum nu le urmez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:08 AM