![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Paradoxul e ca nici eu nu pot spune ca urmez tendintele in ceea ce ma priveste ... insa jobu' o cere ...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cumparat revista Avantaje, cadou ruj de la Oriflame; frumoasa culoare la ruj, pacat ca e rinced!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Aoleu..ce tampenie!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Di, tu de ce crezi ca ti-l ofereau cadou la revista? Cam toate produsele oferite cadou au ceva in neregula.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
De fapt, daca bine imi aduc aminte, asa e gustul la rujurile de Oriflame, aduce a ulei...
Aveam prin liceu un ruj de de la ei, imi placea culoarea, dar gustul ...nu m-am obisnuit cu el niciodata. Sau poate e doar ghinion...eu n-am gasit niciodata un "cadou" la revista cu probleme (expirat, dubios etc.). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu se intimpla intotdeauna asa; am luat una pentru o oja peggy sage care a fost ok.
Cred ca e prima data cind observ o asemenea chestie; in loc de reclama, e mai mult anti-reclama: produse expirate date "cadou". |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa-l consideri ghinion Di ca mi s-a intamplat si mie sa iau reviste, iar produsele oferite sa fie nou aparute pe piata, deci nici nu aveau cum sa se invecheasca.
Apropo de intamplarea ta mi-a ramas o faza-n minte povestita de cumnata-mea: la ei in magazin cand era o oferta - spre exemplu mai multe farduri in aceeasi cutie - acestea erau fabricate in China si nu in State cum scria pe restul produselor Elizabeth Arden. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stii ca multe companii internationale au fabrici in China. E. Arden nu si-ar permite sa-si puna numele pe lucruri proaste calitativ, numai ca sunt cu discount. Uneori numai ambalajul e fabricat in China. Pacat de prostiile pe care si le-au permis chinezii cu industriile lor de 2 lei ca si-au stricat toata reputatia, iar lucrurile pe care odinioara le promovau cu renume nu mai au acelasi impact. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat despre rujurile de la Oriflame, vin si eu sa confirm, asa-s ele, cu miros ranced, am avut unul in facultate si m-am lecuit. |
|
|
![]()
|
|
Din categoria: N-am idee, dar ma trezesc vorbind, Unica ne anunta in aceasta luna ca da cadouri. Multe: 16 parfumuri. si, culmea, sint 16 parfumuri nou-noute! Sa inteleg ca pina acum premiile nu erau "virgine"? Sau ca, si mai frumos, erau "sexpirate"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/pafrumurinoi.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Probabil ca se refera la faptul ca dau parfumuri nou aparute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exprimarea deh...
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:57 AM |
|