![]() ![]()  | 

Sep 9 2007, 04:36 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893  | 

Paradoxul e ca nici eu nu pot spune ca urmez tendintele in ceea ce ma priveste ... insa jobu' o cere ...

| 

| 

| 
	|

Sep 26 2007, 03:38 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Cumparat revista Avantaje, cadou ruj de la Oriflame; frumoasa culoare la ruj, pacat ca e rinced!

| 

| 

| 
	|

Sep 26 2007, 03:57 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478  | 

Aoleu..ce tampenie!

| 

| 

| 
	|
| roxanica10 | 

Sep 26 2007, 04:06 PM

| 

| 

Musafir  | 

Pai Di, tu de ce crezi ca ti-l ofereau cadou la revista? Cam toate produsele oferite cadou au ceva in neregula.  

| 

| 

| 
	|

Sep 26 2007, 04:44 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96  | 

De fapt, daca bine imi aduc aminte, asa e gustul la rujurile de Oriflame, aduce a ulei... 

Aveam prin liceu un ruj de de la ei, imi placea culoarea, dar gustul ...nu m-am obisnuit cu el niciodata. Sau poate e doar ghinion...eu n-am gasit niciodata un "cadou" la revista cu probleme (expirat, dubios etc.).  | 

| 

| 
	|

Sep 26 2007, 05:02 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Nu, nu se intimpla intotdeauna asa; am luat una pentru o oja peggy sage care a fost ok.  

Cred ca e prima data cind observ o asemenea chestie; in loc de reclama, e mai mult anti-reclama: produse expirate date "cadou".  | 

| 

| 
	|
| roxanica10 | 

Sep 26 2007, 08:35 PM

| 

| 

Musafir  | 

Poti sa-l consideri ghinion Di ca mi s-a intamplat si mie sa iau reviste, iar produsele oferite sa fie nou aparute pe piata, deci nici nu aveau cum sa se invecheasca. 

Apropo de intamplarea ta mi-a ramas o faza-n minte povestita de cumnata-mea: la ei in magazin cand era o oferta - spre exemplu mai multe farduri in aceeasi cutie - acestea erau fabricate in China si nu in State cum scria pe restul produselor Elizabeth Arden.  | 

| 

| 
	|
| walpurgik | 

Sep 26 2007, 11:04 PM

| 

| 

Musafir  | 

Stii ca multe companii internationale au fabrici in China. E. Arden nu si-ar permite sa-si puna numele pe lucruri proaste calitativ, numai ca sunt cu discount. Uneori numai ambalajul e fabricat in China. Pacat de prostiile pe care si le-au permis chinezii cu industriile lor de 2 lei ca si-au stricat toata reputatia, iar lucrurile pe care odinioara le promovau cu renume nu mai au acelasi impact. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)  

Cat despre rujurile de la Oriflame, vin si eu sa confirm, asa-s ele, cu miros ranced, am avut unul in facultate si m-am lecuit.  | 

| 

| 
	|

Oct 1 2007, 11:11 PM

| 
	|
| 

Din categoria: N-am idee, dar ma trezesc vorbind, Unica ne anunta in aceasta luna ca da cadouri. Multe: 16 parfumuri. si, culmea, sint 16 parfumuri nou-noute! Sa inteleg ca pina acum premiile nu erau "virgine"? Sau ca, si mai frumos, erau "sexpirate"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/pafrumurinoi.jpg)  | 

| 

| 
	|

Oct 2 2007, 06:21 AM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265  | 

Probabil ca se refera la faptul ca dau parfumuri nou aparute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  Exprimarea deh...

| 

| 

| 
	|
![]() ![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 03:55 PM | 
|    
 |