IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce reviste cititi? Reviste pentru femei..., Reviste pentru femei, dar nu numai. Comentarii, pareri, opinii
geoo
post Oct 2 2007, 04:13 PM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Bacardi_Girl @ Oct 2 2007, 07:21 AM) *
Probabil ca se refera la faptul ca dau parfumuri nou aparute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exprimarea deh...

Mda....mai greu cu exprimarea asta din presa!
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Oct 8 2007, 09:48 AM
Post #92

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Deci, cum nu ma pot abtine, iar am luat mai mult "cadouri": de data asta nu mentionez decat Tabu, care ofera un dvd - The Human Stain, ma repet, de vazut (fetele stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
In rest, nimic bun luna asta, slabe spre f slabe, asa ca ma gandesc sa mai iau un numar din Esquire, in primul am gasit cate ceva de citit.

+Quote Post
jolie
post Oct 8 2007, 09:49 AM
Post #93

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu mi-am luat Tango!

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2007, 09:59 PM
Post #94

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Din categoria "scriu ca sa nu tac, ca prostiile curg riu"_ vai de inspiratia Boleroului...

Moda e accesoriul tau de baza, dar esti sigura ca stii toate secretele din spatele culiselor? Nu ti-a ramas niciun mister nedescifrat pe si in afara catwalk-ului? Masoara-ti acum coeficientul de "fashion sense"! S-ar putea sa fii surprinsa... shoot me, pls!

(IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 9 2007, 10:28 PM
Post #95

Musafir

pleonasmul e la el acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2007, 10:38 PM
Post #96

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dom`le, asa "densitate" de telijenta... 3 prostii in doua rinduri... mai rara, monser! Aferim! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 10 2007, 09:55 AM
Post #97

Musafir

Sa va povestesc...
De vreo 3-4 luni am cazut iar in capcana cumparatului de reviste si asta din cauza lu' Diana in primul rand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) care imi tot dadea cu Tango in sus si in jos si cu Simona Catrina. Marturisesc ca habar nu aveam cine e Simona Catrina pana acum cateva luni ..stiam doar ca scrie fain ca asa a zis Diana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Normal, dupa ce am cumparat o data revista, nu m-am mai putut opri. Catrina e "de la mama ei" cum s-ar zice...si scrie bestial!
Dar in numarul de luna asta...mi-a dat cu firma in cap. In articolul intitulat "Efectul razelor poligame asupra anemonelor" ... articol plin de adevaruri crude spuse fara menajamente, asa cum ne-a obisnuit si pana acum, scoate e o bomba totusi pe la inceput cu care mi-e greu sa fiu de acord. Zice ea "In general, ca sa aiba chef de sex suta la suta, femeia trebuie sa se incadreze intr-una din urmataoarele trei situatii : sa se simta frumoasa, sa se simta amenintata de alta femeie sau sa fie beata".
Acum astept si parerile voastre, chiar sunt foarte curioasa, dar cel putin din punctul meu de vedere e oleaca de aberatie in ce zice ea. E drept ca prima si ultima conditie potenteaza la mine cheful de sex, dar nu e o conditie necesara si suficienta...nici macar necesara. Ca sa nu mai vorbesc de amenintarea altei femei, care pentru mine mereu a fost un major turn-off. Numai gandul ca as putea fi comparata cu alta femeie, ca sa nu mai vorbesc de gandul ca ar putea sa o prefere pe alta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma face sa vreau cu tot dinadinsul sa imi pastrez chilotii pe mine in preajma tipului respectiv.

Voi ce parere aveti?

+Quote Post
divi2007
post Nov 10 2007, 10:12 AM
Post #98

Musafir

la fel si eu imi pun lacat la chiloti cand stiu ca ar prefera o pe alta, (IMG:style_emoticons/default/spider.gif)
cea cu frumoasa si beata as fi mai degraba de acord dar nu mi se pare ca ar fi ceva batut in cuie pt mine, pt ca beata n am mai fost de fff mult mult timp, (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) (excesul de alcool, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si culmea, o frumusete nu m am crezut niciodata (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 10 2007, 11:16 AM
Post #99

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Prima. Pai Angel, tu care ai un corp foarte frumos, esti slaba, normal ca nu constientizezi asta. Ia sa ai cateva mai multe kg in plus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi daca ne gandim la americani etc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ultima probabil pt ca nu le mai constientizezi pe primele 2 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sau altele si daca nu adormi of course inainte de vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A doua, nu stiu, nu prea pot sa ma pronunt..Dar sunt multe femei care ar face orice ca sa pastreze barbatul langa ele, probabil la asta se refera, sa elimine din start orice concurenta..

L.E. M-ati facut si pe mine curioasa cu Tango..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Nov 10 2007, 11:18 AM

+Quote Post
divi2007
post Nov 10 2007, 01:35 PM
Post #100

Musafir

si pe mine (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:37 PM