![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tot sa cumparam un cadou pentru un coleg de servici si i-am luat o vacuta gonflabila. Facea 'muu' cand te loveai de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tare!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) wow, Lxn, ce parinti open-minded ai! Pai si ce iti explica? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mai, nu stiu, dar in curand o sa fie ziua mea, deci...(IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 8 2008, 11:04 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfff, din ce-mi amintesc eu, imi explica de niste bile cu vibratii care nici pana acum nu stiu la ce sunt bune (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Toata lumea era pusa pe distractie, unchiul meu fiind elvetian iar ei fiind atunci in vizita in Romania. A fost funny, aveam un ras tāmp de nu mi-l puteam dezlipi de pe fata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Iti explica de bile cu vibratii? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Oricum, ati retinut esentialul, legat de ziua mea, da?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau cel putin incerca sa-mi explice, se dadea si el viteaza acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu-mi amintesc foarte bine, dar el incerca sa para sa faca situatia obisnuita, ca si cum am fi fost la alimentara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu ca m-am amuzat copios, asta-i sigur. Aaa, si matusi-mea a cumparat o jucarica mica pentru barba-su, un fel de inel cu tepi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daaamn!
|
|
|
![]()
|
|
De fapt, se poate spune ca a luat inelul cu tepi pt ea, nu??! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
super tare familia voastra! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Imi aduc aminte ca am fost si eu cam penibila cu niste bile insirate pe o ata. Am intrebat: dar astea la ce se folosesc? Tipul cu care eram s-a amuzat si a spus: le cumparam si te invat eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc cu cel de la vanzare ca mi-a explicat ce si cum. N-am mai vrut sa invat nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LaurS |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce inseamna pentru voi, tinerele fete, cariera profesionala ? Ce inseamna dragostea ? Sunteti dispuse sa sacrificati timpul liber pentru prietenul vostru ? ....sau preferati sa va odihniti dupa o zi istovitoare de munca ?
Stiu ca este un forum pentru femei, dar este probabil singurul loc unde imi pot gasi raspunsurile la intrebari ! Eu sunt o fire foarte romantica ! Imi plac plimbarile nocturne, imi place sa sarut si sa fiu sarutat, imi place sa imbratisez si sa fiu imbratisat, imi place sa alint si sa fiu alintat, imi place sa iubesc si sa fiu iubit ! Fara aceste lucruri nu pot trai ! Ele dau sens vietii mele ! Destinul a facut sa dau peste o fata, care dupa spusele ei, aceste romantisme nu sunt prioritare pentru ea ! Dupa un an si ceva petrecut impreuna, personajul care va vorbeste, inca nu a avut parte de un sarut din ala de care vedeti in filme, de o noapte de dragoste cu fata pe care o iubeste atat de mult si pentru care a facut foarte multe ! Am incercat sa comunic cu ea, sa aflu motivele pentru care sunt ignorat din aceste puncte de vedere, dar..am primit doar raspunsuri de genul: "la varsta ta ar trebui sa te intereseze cu totul altceva, cum sa iti cladesti un viitor, nu sa te preocupe de ce nu te sarut eu"(am 24 de ani si lucrez la o firma destul de mare, pe bani frumosi:D) , "pentru ca nu te iubesc" , "pentru ca mie nu imi place" sau pur si simplu schimba din prima subiectul. Aceste subiecte mereu o indispun. In rest totul este ok, relatia decurge perfect (dar totul pana la partea romantica). Multi imi spun sa o las, NU POT, o iubesc mult si mereu traiesc cu speranta ca poate maine va fi altfel si ma va iubi. Altii imi spun ca are pe altcineva, eu zic ca NU, si stiu si de ce zic asta. Rugamintea mea este sa spuneti si voi o parere, ce se intampla, de ce se intampla asa. Oare chiar este asa cum zice ea, sunt eu un COPIL pentru ca la varsta asta imi doresc saruturi si nopti de iubire ? Nu mai inteleg nimic din viata mea ! Ma bate un gand sa ii spun sa luam o pauza, dar stiu ca la orgoliul pe care il are ar fi definitiva aceasta pauza, si sincer NU VREAU ! Ce e de facut ? Va multumesc ! Sper ca ati inteles ceva din ce am scris aici (sunt foarte...ametit). Vreau macar un raspuns...oricat de trist ar fi ! HELP |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nu este nimic nefiresc in ceea ce-ti doresti tu, nici la 24 de ani, nici la 18 si nici la 50! Dar ea ori are o problema si doar un psiholog o poate ajuta, ori pur si simplu nu te vrea. Si acum, daca-ti zice ca nu te iubeste si implicit nu te doreste, tu de ce-ti mai consumi timpul si sentimentele cu ea? Daca traiesti cu speranta ca poate-poate intr-o zi se trezeste pasiunea in ea...s-ar putea s-o lungesti asa mult si bine, sa ti se accentueze frustrarile si sa ajungi sa ai si tu nevoie de psiholog. Asculta-ti prietenii si las-o! Doamne, la 24 de ani ar trebui sa vezi cate frumuseti sunt in jurul tau!
|
|
|
LaurS |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru sfat ! Eu simt ca ma vrea , dar ma vrea in felul ei , adica doar intalniri un pupic si gata ....normal ca eu nu vreau asa ! Se poate remedia situatia ? Sau e cu totul altceva la mijloc ...si mai bine renunt ? Nu vreau, dupa ce am muncit atat sa renunt , nu e felul meu de a fi ! Dar nici nu vreau sa traiesc o viata fara sa simt ca imi bate inima ! E o dilema , din care vreau sa ies , cat mai repede posibil ..pentru ca asa cum ai spus , posibil sa ajung la psiholog inaintea ei, simt eu asta !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Laur, la fel zic si eu. Nu cred ca te iubeste si nu are sens sa te mai agiti. Iti pierzi timpul, banii, varsta si visele.
Este plina lumea de femei frumoase, care abia asteapta sa fie descoperite si iubite. Nu este vorba de renuntare, ci de constientizarea a ceea ce meriti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:26 AM |
|