IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >  
Closed TopicStart new topic
> Adunatura cu diverse. Posturi si subiecte "la gramada".
Diana.
post Sep 1 2008, 11:56 AM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

TI-AM MUTAT O DATA POSTUL. Si ai deschis iar topic aiurea. La urmatorul, zbori!

http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry188491
Go to the top of the page

+Quote Post
laurame
post Sep 2 2008, 11:02 AM
Post #52

Musafir

IMI CER SCUZE CA AM SCRIS ATAT DE MULT DAR AM VRUT SA FIE AMANUNTIT MESAJUL MEU.salut.sunt noua pe aici.am si eu cateva nelamuriri.si poate aveti cum sa imi raspundeti.tinand cont ca voi ati folosit produsul.aceleasi intrebari le voi pune si dermatologului de data [b]asta insa el are statistici in ceea ce priveste medicamentul,voi lati folosit si poate ma dumeriti si pe mine.am 19 ani si pana la [b]varsta asta ma mandream cu un ten perfect..toti imi admirau tenul.nu foloseam fond de ten nimic.sunt si creola si textura pielii era plina si cu un aspect luminos.insa din ianuarie ma chinui pur si simplu.a inceput usor pe frunte cu o iritatie pana in momentul de fata cand nu imi vine sa cred cand ma privesc.mai mult ma chinui cand imi aduc aminte cum era tenul meu si cum e acum.foarte foarte grav tind sa cred ca nu e.cel mai afectta loc este acum obrazul,de fapt ambii..am multe pete rosii..ciudat unele cosuri sunt asemenea unor chisturi. altele sunt doar niste punctulete sub piele care se fac foarte mari si lasa semn.din iulie.dupa ce am terminat cu bacu si cu admiterea am fost la un dermatolog foarte bun.(dupa ce am mai vizitat vreo 3).acesta mia prescris sotret 10 mg pe zi timp de 6 luni.plus alte medicamente la inceput cum ar fi tiberal azitrox aerius flucovim.asta doar intern.extern folosesc sapun si lotiune tonica de la sebamed.apa termala de la avene.de la ivatherme metrocreme antiroseata.alternez fucidin h si nidoflor plus o mixtura pe baza de sulf.multe,foarte multe vad ca folosesc.acum vin si va intreb.si bine inteles daca aveti cum sa imi raspundeti.in prezent mai iau doar sotret una pe zi de 10si aerius.cu asemenea dozaj nu se vindeca mai greu?sunt doar 10 mg de sotret.altii vad ca iau 30 si mi se pare logic sa se vindece mai repde nu?ma mai intreb.desi fac tratament intern destul de sever si extern nu mai zic:))nu mi se pare cine stie ce ameliorare dupa o luna si aproape doua.am organismu de asa natura incat raspudn e greu la tratamente.ma gandesc ca asa patesc si acum?bun am devenit si o obsedata ca nu imi trec ...sincer nici nu imi mai dau seama..incep si facultatea si stiti cum e s ate duci intrun loc nou si tu sa ai o asemenea stare si fata:))ar mai fi cv.eu zic ca intro luna daca nu imi mai apar si mai am cateva puncte sub piele ..tratez ce am acum..as vrea totusi cand ma duc la facultatea si incep iar sa ies(nam iesit toata vara.nici nam vrut nici nam avut voie)as vrea sa ma dau cu un fond de ten.in cazu asta ca sa nu imi infecteze faza]stoiti un fond de ten bun care sa acopere petele rosii ,de calitate?multumesc mult pt cei care au avur rabdare sa citeasca mesajul meu si multumesc si mai mult celor care au bunavointa sa imi raspunda.sanatate tuturor ca in anu asta am invatat ca e cel mai important lucru..sanatatea.

+Quote Post
Diana.
post Sep 2 2008, 12:14 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

NOAPTE BUNA!
Posteaza unde trebuie daca vrei sa primesti raspunsuri.
Orice topic deschis de-aiurea se inchide si merge la arhiva.

Fond de ten necomedogen
sau
http://www.elady.ro/forums/index.php?act=S...ite=fond+de+ten

+Quote Post
Diana.
post Sep 5 2008, 12:22 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Bleeding Love, femeie, casca ochii unde postezi ca mi s-a acrit sa mut tispe topice pe zi la arhiva!

+Quote Post
ROSANNA
post Sep 5 2008, 02:02 PM
Post #55

Musafir

QUOTE(geoo @ Jan 27 2007, 06:32 PM) *
apropo, stie careva ce e cu ebay, spre rusinea mea eu habar nu am cum pot face plata...am vazut ca in majoritate accepta prin paypal, cecuri si money order!! eu cum pot plati, tinand cont ca nu am decat un amarat de card VISA?

EDITAT- MESAJ STARNDARD , A UMPLUT FORUMUL CU ACELASI LUCRU!

+Quote Post
ROSANNA
post Sep 5 2008, 02:16 PM
Post #56

Musafir

QUOTE(geoo @ Jan 27 2007, 06:32 PM) *
apropo, stie careva ce e cu ebay, spre rusinea mea eu habar nu am cum pot face plata...am vazut ca in majoritate accepta prin paypal, cecuri si money order!! eu cum pot plati, tinand cont ca nu am decat un amarat de card VISA?

Buna
chiar daca topicul este mai vechi, cu siguranta o sa mai fie persoane ca si mne care o sa citeasca;
Eu stau in Franta de 3 ani si aici se cumpara foarte des pe net
Ebay e de asemenea f cunoscut aici, eu am cumparat haine ,cosmetice dar tre sa aveti grija la evaluarile pe care le au vanzatorii pt ca daca au profil zero e riscant ca sa luati teapa
In legatura cu cosmeticele , aici in Franta sunt "la mama lor acasa" deci puteti comanda fara retinere pe site urile frantuzesti
Ce am gasit eu super aici a fost o lotiune pt puncte negre suuuuuuuuuuuuuuper a costat 20 € dar a meritat banii( mi au trecut dupa 3 sapt aprox,am cumparat o din farmacie-si sincer nici nu se compara nici la degetul mic cu produsele romanesti : GRANTAT)
Apoi ca idee am cumparat din sephora un deo allure chanel barbatesc m a costat 20€ iar in romania in mall in euro venea cam 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu mi vine sa cred dar asta e realitatea / daca aveti pe cineva prin Franta va sfatuiesc sa va faceti "plinul" de cosmetice originale !!!!
Si am uitat, pe ebay tre sa ai cont paypal si am vazut ca distribuie si in romania
Daca vreti sa ma intrebati preturi de pe aici sau sa va ajut cu un sfat, o parere va las mailul meu : EDITAT

This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:33 PM

+Quote Post
ROSANNA
post Sep 5 2008, 02:20 PM
Post #57

Musafir

QUOTE(happyCat @ Jan 8 2008, 06:35 PM) *
Nu ma pot decide ce crema de fata sa imi cumpar: Uriage, Avene sau La Roche Posay....
Produse Avene am mai folosit si mi-au placut. Uriage si Avene mi se par foarte asemanatoare, mai ales din punct de vedere al gamei de produse. Insa Uriage are o crema matifianta intr-un ambalaj galben care imi place cum arata... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Iar La Roche Posay nu am folosit pana acum...
Sugestii...ceva....

Buna
chiar daca topicul este mai vechi, cu siguranta o sa mai fie persoane ca si mne care o sa citeasca;
Eu stau in Franta de 3 ani si aici se cumpara foarte des pe net
Ebay e de asemenea f cunoscut aici, eu am cumparat haine ,cosmetice dar tre sa aveti grija la evaluarile pe care le au vanzatorii pt ca daca au profil zero e riscant ca sa luati teapa
In legatura cu cosmeticele , aici in Franta sunt "la mama lor acasa" deci puteti comanda fara retinere pe site urile frantuzesti
Ce am gasit eu super aici a fost o lotiune pt puncte negre suuuuuuuuuuuuuuper a costat 20 € dar a meritat banii( mi au trecut dupa 3 sapt aprox,am cumparat o din farmacie-si sincer nici nu se compara nici la degetul mic cu produsele romanesti : GRANTAT)
Apoi ca idee am cumparat din sephora un deo allure chanel barbatesc m a costat 20€ iar in romania in mall in euro venea cam 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu mi vine sa cred dar asta e realitatea / daca aveti pe cineva prin Franta va sfatuiesc sa va faceti "plinul" de cosmetice originale !!!!
Si am uitat, pe ebay tre sa ai cont paypal si am vazut ca distribuie si in romania
Daca vreti sa ma intrebati preturi de pe aici sau sa va ajut cu un sfat, o parere va las mailul meu : DISCUTIILE SE POARTA PE FORUM!

This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:21 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 5 2008, 02:23 PM
Post #58

Fondator eLady.ro

Topicul e "vechi", insa se posteaza pe el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De pe siturile frantuzesti se poate cumpara daca:
1. sint de incredere
2. livreaza in Romania.

Si datorita ratei de teapa, nu recomandam EBAY-ul.

+Quote Post
ROSANNA
post Sep 5 2008, 02:24 PM
Post #59

Musafir

editat- continua mataluta asa si sa vezi ce zbori!
later edit: ai zburat!

This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:29 PM

+Quote Post
ancutza
post Sep 5 2008, 06:44 PM
Post #60

Musafir

va spun eu ce am descoperit nou... nu o sa va vina sa credeti...
Pana de curand lucram la un bar/terasa in bucuresti, eram ospatarita, si imi mergea chiar f bine, voiam sa strang bani sa imi platesc masteratul, si imi mergea chiar f bine pana intr-o seara cand a aparut o femeie EDITAT asta e linkul unde o puteti gasi, cea mai inganfata femeie pe care am vazut-o vreodata, plina de figuri in cap) si care s-a luat de mine ca ii scapasem putin scrum pe unghii dintr-o scrumiera(niste unghii exagerat de lungi si extrem de rosii...puteti vedea in profilul ei de hi5 )...Era insotita de o prietena ( o fata normala parea) si prietenul prietenelei ei.
Am fost injurata, luata la misto de acea femeie, m-a pus sa ii sterg unghiile de la mana respectiva cu un servetel... am facut asta (i-am sters unghiile) ca doar era in centrul atentiei si nu voiam sa am probleme cu patroana care nu este f departe de ea si eram sigura ca ii tinea partea daca ma duceam la ea sa ma plang.
Dupa ce i-am sters unghiile au fost vreo 10 minute de liniste dupa care iar incepuse sa faca misto de mine, m-a pus sa ii aduc o cafea, m-a facut proasta mi-a zis ca a zis cola nu cafea, m-a pus sa ii aduc o apa plata , m-a facut proasta ca mi-a zis minerala si nu a terminat mistoul asta pana a plecat(Statuse vreo 2 ore la terasa). Ah, era sa uit ...mi-a zis ca daca se ridica la mine ma face sa plang.
Cand am vazut-o ca a plecat m-am dus dupa ea afara cu o scrumiera plina de chistoace de tigari si i le-am turnat in cap dupa care i-am dat o palma si dupa care am fost imediat despartite de prietenul prietenelei ei ca probabil ca urma sa o las fara unghii. Am facut 7 ani de handball de performanta deci nu va mirati de unde am avut curajul sa dau in ea cu toate ca avea unghiile mai lungi ca degetele mele si sanii mai mari ca, capul meu.
A plecat iar a doua zi a venit cu 2 pusti dupa ea la terasa a vb cu patroana care si-a batut joc si ea de mine ca nu ma credea care a fost istoria si am fost data afara de la acea terasa unde repet o duceam chiar f bine ( Nu dau numele terasei, oricum nu mai exista ,a fost demolata:)... In fine, concluzia este ca nu stiu sigur daca am facut bine ce am facut dar acum nu am bani de masterat.
Dupa toata aceasta poveste panarama m-a amenintat cu bataia, ca o sa ma umileasca de fata cu prietenii mei dar lucrurile s-au calmat dupa vreo 2 saptamani ca am fost nevoita sa imi schimb numarul de telefon ca eram cautata de diversi indivizi pusi de ea sa ma ameninte...

This post has been edited by Cleo: Sep 5 2008, 06:50 PM
Reason for edit: citeste regulamentul

+Quote Post

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:14 PM