![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 3-September 08 Member No.: 4,623 ![]() |
Mail ul meu pe care nu il folosesc foarte mult dar pe care putem comunica,dupa care sa ti dau mail ul personal,este: EDITAT - DISCUTIILE SE POARTA PE FORUM SI CHIAR DACA PUI ADRESA ASA, TOT O SA TE UMPLI DE SPAM.Cred ca ne am putea spune cate ceva din experienta fiecaruia.Eu deja am inceput sa urasc\acest virus,mai ales dupa ce iau acel condyline...ustura ingrozitor.Astept sa vorbim saptamana aceasta,si oricine vrea sa impartaseasca din experienta fiecareia,putem face schimb de mail uri sau id uri.
Merci. Multa sanatate si fericire si voua! This post has been edited by Maàt: Sep 13 2008, 10:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 3-September 08 Member No.: 4,623 ![]() |
Mail ul meu pe care nu il folosesc foarte mult dar pe care putem comunica,dupa care sa ti dau mail ul personal,este: EDITAT - DISCUTIILE SE POARTA PE FORUM SI CHIAR DACA PUI ADRESA ASA, TOT O SA TE UMPLI DE SPAM.Cred ca ne am putea spune cate ceva din experienta fiecaruia.Eu deja am inceput sa urasc\acest virus,mai ales dupa ce iau acel condyline...ustura ingrozitor.Astept sa vorbim saptamana aceasta,si oricine vrea sa impartaseasca din experienta fiecareia,putem face schimb de mail uri sau id uri. Merci. Multa sanatate si fericire si voua! Ok,insa cum altfel as putea lua legatura cu cineva de pe forum...? In legatura cu acest HPV...doamna doctor mi a recomandat sa iau niste pastile pt intarirea sistemului imunitar si acel condyline.Insa...acel condyline m a cam "terminat".Mi a cam atacat pielea din zona vaginului si nu mai pot de dureri si de usturimi.Am intrerupt,momentan,tratamentul cu acesta,pana voi suna medicul.E destul de naspa feelingul... Am si eu o intrebare:ce tratamente vi s-a recomandat pt acest HPV,din prima clipa in care ati fost diagnosticati cu acesta?!Astept si eu orice fel de raspunsuri,va rog...! Bafta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce sa ne facem cu cei care nu se obosesc sa citeasca... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Doar nu iti inchipui ca anunturile sint puse sa le citesc tot eu!
Announcement: Important: Vizualizare profile si trimitere PM In plus, daca toata lumea ar fi vorbit numai pe mail sau pe mess, nu ajungeai aici si nici nu ai fi stuit ca de existenta Vitei. |
|
|
ALINA_ANDREI |
![]()
|
Musafir ![]() |
ddd
|
|
|
myhaella |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna !angelito vreau sa vb cu tn k am vzt k ai consulatat diversi medici dermatologi..si vreau sa -mi recomanzi pe cnv: ..aici nu-ti pot lasa pm...da-mi te rog adr ta de mail. poops
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mihaela, aici se vorbeste LIMBA ROMANA.
Iar daca tot vorbesti asa, ai sti ca "poops" inseamna "căcáţi". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mai mare rusinea! http://images.google.ro/images?hl=ro&q...agini&gbv=2 |
|
|
myhaella |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='Maàt' date='Oct 7 2008, 08:08 PM' post='194881']
Mihaela, aici se vorbeste LIMBA ROMANA. Iar daca tot vorbesti asa, ai sti ca "poops" inseamna "căcáţi". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mai mare rusinea! http://images.google.ro/images?hl=ro&q...agini&gbv=2 [/quota isi poate da seama oricine k ma referam la pupici...decat sa faci observatii d-astea ai fi putut sa faci un lucru mai bun...acela de a-mi explica de ce nu pot folosi mesajele private... |
|
|
![]()
|
|
De ce nu poti folosi privatul? Ca asa vreau eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai probleme cu vazul, domnisoara. Sint ditamai anunturile. Doar nu ai vrea sa iti soptim la ureche.. DE CE TI-AI FACUT UN USER CLONA? Hai, valea! myhaella 89.35.230.162 2 Today, 06:56 PM ellutza0609 89.35.230.162 0 Today, 05:16 PM In douazeci de minute doua conturi. Pa! |
|
|
Viorea |
![]()
|
Musafir ![]() |
crezi ca acum suna multumitor,am fost cat de cat pe placul tau?ar trebui sa zici si tu ceva macar de incurajare,doar vezi ca ma straduiesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, te-ai straduit destul, Vioreao. 30 zile ban, tot trebuie sa stam dupa tine sa vedem ce unde ai scris ca sa vedem daca trebuie sa te atentionam ori ba.
Nu te supara, dar se pare ca forumul asta nu-i de tine si viceversa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:01 AM |
|