![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta da metoda de a ne reveni, Dore....
Odihneasca-se in pace Paul Hnter... nu stiu ce sa mai zic. Astazi am intrat aici si am citit ce ati scris voi. Tot astazi am aflat ca unul dintre baietii de la IT de la sucursala BancPost la care avem conturile a murit . Tot 27 de ani avea; i-a fost rau, a mers la urgente si in aceeasi noapte a murit... Trist... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 13-March 07 Member No.: 1,338 ![]() |
Buna!
Imi place foarte mult aceasta fraza: "Never let yesterday's disappointments overshadow tomorrow's dreams." |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu intru in club.nush daca sunt chiar depesiva,sau mai mult melancolica darde vreo 2 luni ma tot incearca iar de 3 zile parca sunt leguma.
.oi fi eu nebuna din fire,dar asa ceva parca n am mai patit pana acum. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) si poate totul va fi bine. incercam sa ma incurajez numai ca nu prea imi iese :l |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pok de ce ai aceasta stare? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
se aduna prea multe...
stresul de la scoala,mici neintelegeri cu ai mei,prietenele mi sunt plecate din oras si oricum nu mai am timp sa ma vad cu ele...si ca sa puna capac mi-e un dor de al meu de imi vine sa ma urc pe pereti.deja avem 1 luna de cand nu ne am vazut si mai avem inca 2 saptamani cel putin de asteptat.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) numa cand ma gandesc la el ma apuca tristetea si mi vine sa mi iau campii....si pe langa asta se pare ca mai e si bolnav.... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) si imi pare rau si de el cum se chinuie cand ma vede plangand(pe web cam ) cam asta e...pe scurt..... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Pokemon, īncearcă o cură de vitamina C şi lasă tristeţea deoparte. E primăvară! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Odihneşte-te, plimbă-te, fă-te frumoasă fiindcă două săptămāni trec repede cānd ai multe de făcut. Mai ales dacă "multele" īnseamnă şi pregătirea pentru īntālnirea mult aşteptată. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
dore,cred ca tocmai faptul ca vremea e asa schimbatoare imi face mai mult rau.am impresia ca sunt si meteo-sensibila.sau acum oi fi si paranoica...si pe desupra as vrea sa pot eisi cu el la o terasa...dar nu este aici...
am sa incerc sa iau si vitamine,poate poate ma ajuta. mutumesc mult (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cu siguranta or sa ajute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si nu mai fi atat de pesimista.Incearca sa-ti umpli timpul cu activitati care-ti fac placere si care te solicita foarte mult.Nu mai plange in fata lui,nu este bine nici pentru tine, nici pentru el.Si incearca sa vezi o zi frumoasa chiar daca este friguroasa sau innorata! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Azi intru si eu din nou in club (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Prea multe, prea repede, prea tarziu...prea de tot. Of, la dracu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:42 PM |