![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Maine il dau pe Dobby. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt sigura ca ai atat de multe amintiri frumoase si ca decizia de a-l da e una luata pentru binele lui incat lacrimile ar trebui sa fie de fericire (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Zameste Ala: Amintiri vesele |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine il dau pe Dobby. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare rau sa aud |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Va multumesc! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Sunt putin trista, desi stiu ca va fi iubit si ingrijit. Viitorii stapani stau la curte, deci se va simti tare bine. E un romantic incurabil si ii place mult sa se plimbe printre flori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
multumim ala.
multumesc si tie BG. szi....stiu cum e...cand parca nu se mai sfarsesc chestiile nasoale... activitati...principala activitate si cea care imi ocupa majoritatea timpului e invatatul...si nu prea imi place... pe de alta parte,parca incep sa imi mai revin.sper sa nu cobesc si chiar sa fie o imbunatatire. va multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu sunt cateodata deprimata..de obicei sunt foarte vesela, entuziasta, dar am momente cand nici nu ma mai suport, nu vreau sa vad pe nimeni, cad intr-o depresie teribila..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-April 07 From: Constanta Member No.: 1,516 ![]() |
Nu vreau sa ajung in depresie dintr-o treaba din asta .... ca tot plang ca nu am gasit jumatatea si-mi doresc din suflet si bebei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cum pot trece peste hopul asta? Ca deh! nu am nici un loc de acunoaste baieti/barbati ... , sunt inconjurata numai de femei la serviciu si priteni ioc ... colegii de facultate si-au luat zborul in strainatate sau prin tara ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Elena, eu am cunoscut pe cineva deosebit pe net (yeah, yeah, stiu, cliseu, panarama, cum vrei sa ii spui). poate eu am avut noroc cu carul.. de ce nu incerci?
prietene de iesit prin cluburi nu ai? nu te plange.. oricum cineva te asteapta si nici nu stii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
simt cum totul se naruie ca un joc de carti in jurul meu si nu am puterea sa fac nimic
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce ai patit zetta?
si eu sunt relativ deprimata - ieri am aflat ca o cunoscuta de-a mea (csmeticiana mai exact) e bolnava de cancer in faza terminala. ii trebuie 100 000 eur ca sa se opereze in austria, bani pe care nu ii are- s-a dat un anunt in Libertatea poate o ajuta cineva. si nici macar operatia de acolo nu ii garanteaza ca va scapa cu viata. fata asta era diagnosticata din 2002 cu maladia asta (cancer al ganglionilor) si facuse tratament. acum cateva luni i-a murit sotul, in imprejurari suspecte. eu am revazut-o la 2 luni dupa moartea lui, era terminata. are o fetita de 2 ani (parca). are numai 30 de ani. viata e atat de nedreapta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 06:36 AM |
|