![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte imi pare tare rau pt prietena ta, sincer, problemele mele sunt de natura personala si doar timpul poate sa le rezolve si sper sa le rezolve.........
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Zetta, hai sa ne luam de mana, ca si eu simt la fel. Poate impreuna trece mai usor si mai repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa speram szi, ca eu una simt ca innebunesc si nu inteleg de ce naiba tocmai mie sa mi se intample.........
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
dar ce s-a intamplat? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru intrebarea "de ce tocmai mie mi se intampla" nu exista raspuns (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nici macar la toate intrebarile "de ce" nu exista raspuns. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
forte, imi are sincer foarte rau pentru prietena ta..este groaznic..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sper sa se poata strange banii, sunt atat de multi oameni foarte foarte bogati si care isi cheltuie banii pe toate chestiile superficiale posibile, ar fi bine sa faca si ei un gest frumos, care ar putea salva o viata..
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu e prietena, e o tipa pe care o cunosc destul de bine- cosmeticiana mea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mereu veneam bine dispusa de la cosmetica, desi Dumnezeu stie ca epilatul nu e cea mai placuta operatiune de pe planeta...
de garantat nu se garanteaza nimic- operatia i-ar prelungi viata si atat. dar viata cand esti bolnav de cancer e un chin... chimioterapie, radioterapie, operatii peste operatii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cand corpul tau o ia razna si se revolta impotriva ta, cand celulele se revolta si replica numa' celule bolnave... nu prea ai ce sa faci |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, asa e forte, sweet nu as putea sa spun ca e mult prea personal, cel putin nu acum, oricum nu as fi obiectiva si poate as prezenta problema doar din punctul meu de vedere .
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau pentru cosmeticiana ta forte. Uneori viata e f cruda cu multi...nu stiu daca de vina sunt pacatele lor sau ale neamurilor...ca se spune ca nici o fapta nu ramane nerasplatita. Dar raul vine de cele mai multe ori asupra celor nevinovati.
Si mie mi se intampla sa vin f bine dispusa de la cosmetica pentru ca am o relatie speciala cu cosmeticiana; nu mi-e prietena, dar ne stim de ani buni. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, asa e forte, sweet nu as putea sa spun ca e mult prea personal, cel putin nu acum, oricum nu as fi obiectiva si poate as prezenta problema doar din punctul meu de vedere . din experienta mea (foarte) recenta, povestitul ajuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca simti nevoia sa vorbesti, vorbeste cu cei care iti sunt apropiati tie, macar te mai usureaza. nu tine totul in tine, comunicarea cu altii ajuta foarte mult sa-ti clarifici gandurile, sa te linistesti... am avut si eu o perioada mai grea, cu foarte multe schimbari pe toate planurile, noroc ca am avut cateva persoane foarte dragi mie care au stat si m-au ascultat si de zece ori pe zi cand povesteam aceleasi si aceleasi lucruri... viitorul e inca incert din cauza acestor schimbari, dar macar m-am linistit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 09:20 AM |
|